Dodaj do ulubionych

Nowe Miasto

IP: *.man.rsk.pl 21.04.03, 08:43
mieszkam przy Podwisłoczu 4,tuż przy Al. Powstańców Wa-WY i nie mam jak dość
do przystanku. Jak idę na skróty to tytlam się w błocie, a jak idę jezdnią (
z jednej strony śmietniki z drugiej stuletnia budowa)to co chwilę muszę
wskakiwać w błoto przed przejeżdżającymi samochodami. Tak wygląda wzorowe
osiedle P.MEDIALNEGO PREZYDENTA OD POMYSŁÓW.
Obserwuj wątek
    • Gość: mirka Re: Nowe Miasto IP: *.man.rsk.pl 17.05.03, 12:11
      błoto,błotem ale pieski robią o wiele więcej brudzą i śmierdzą,właściciele z
      blokow np. 26 Powd. wyprowadzają pieski pod okna lokatorów bloku 24,bo tam jest
      ładnie,trawka urosła i nikt ich nie zna (tak się im wydaje).A te wilczurki nie
      tylko wachają trawkę ale mają tu swoje wc. Czas aby pieski załatwiały swoje
      potrzeby w miejscu do tego przeznaczonym- jest trawnik w tym celu wyznaczony
      przez Sp-nię.Po deszczu to smród i trudno otworzyć okna..........
    • Gość: mirka Re: Nowe Miasto IP: *.man.rsk.pl 28.08.03, 21:47
      Ludzie z Nowego Miasta piszcie! wiem że wielu z Was ma internet.Co jest dobrego
      na osiedlu Nowe Miasto,co chcielibyście zmienić,co poprawić itp. Ja myślę,że
      pod wieloma względami jest o,k,- wszystko w zasięgu ręki,sklepy,zakłady
      usługowe,przychodnie lek.dużo zieleni,ławeczki,place zabaw i sportu.Smieją się
      z naszch blokow ze pomalowane na kolorowo-no własnie i to nas odróżnia.My z
      Nowego Miasta nie dajmy się!!
      • Gość: monia Re: Nowe Miasto IP: *.enformatic.pl 26.03.04, 10:25
        A ja właśnie w sprawie internetu. Osiedle zostało opanowane przez firme RSK.
        Jakie są wasze doświadczenia z jakoścą usług tej firmy i prędkością internetu.
        Mam porównanie z prędkością internetu w spółdzielni Rejtana gdzie prędkość
        wynosi ok 12 kB/s. Firma RSK na Nowym Mieśce w porywach osiąga 3 kB/s.
        Pozdrawiam
        • Gość: Robinsson_Cruzoe No cóż, nie ma jak Neostrada ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:02
          ... 512 kb/s tylko cena niektórych może odstraszać. Ale aż miło patrzeć jak
          film 1 gb ściąga mi w kilka minut. Jeżeli chodzi o sieci internetowe (rsk, zeto
          itp.) to niestety się nie umywają. Czasami szybciej od nich chodzi modem w
          tepsie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka