Dodaj do ulubionych

Projektant-Nowosądecka

IP: *.dnet.pl 14.02.08, 21:42
Witam
Czy ktoś się może już zorientował czy będą stawiane jeszcze jakieś bloki na samym końcy tego osiedla?. Wiem, ze na Nowosadeckiej kończa jakieś bloki ale czy te pola powyżej tez będą zabudowane? W sumie tam jest trochę dziko, ale zastanawiam się nad mieszkaniem w tej części Rzeszowa. I jeszcze jedno - czy tam oprócz Reala [troche daleko] sa jakieś większe sklepy samoobsługowe??
Obserwuj wątek
    • Gość: tomerskn Re: Projektant-Nowosądecka IP: *.krak.tke.pl 15.02.08, 18:49
      Mysle, ze jeszcze beda budowane. Jak bylas to widzialas, ze jest tam szczere
      pole. Za kilka lat bedzie tam 20 nowych blokow. Ale generalnie ladne to osiedle.
      Wiekszych sklepow chyba tam nie ma w okolicy ale to chyba dobrze...
      • Gość: teresa Re: Projektant-Nowosądecka IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 17:23
        Z zewnątrz może i ładne te bloki. Mieszkam na tym osiedlu parę lat,
        moje wnoski: partactwo i jeszcze raz partactwo, po ścianach idzie
        grzyb - w jednej z klatek schodowych pleśń zakleili kafelkami, moja
        koleżanka po odsunięciu szafek kuchennych całe tyły miała
        zapleśniałe u mnie pękają ściany a u znajomych gniazdka elektryczne
        zamurowali. Fachowcy, którzy obecnie dokonują napraw dziwia się temu
        partactwu. Jeśli ktoś chce proponuję zamianę swojego mieszkania na
        inne.
        • Gość: sdfs Re: Projektant-Nowosądecka IP: *.eranet.pl 24.04.08, 21:52
          teresa, pomyliłaś wątek. Tu nie chodzi o to , że ktoś cię robi w bambuko. To
          twój problem.
        • Gość: sonia Re: Projektant-Nowosądecka IP: 79.139.57.* 15.06.08, 20:14
          Przestraszyłąś mnie tymi przykładami ale coś w tym jest. Mieszkam tam od 1,5 roku i już widze że skrzynki na listy rdzewiewją a uchwty do drzwi na klatkę schodową obłażą z farby. Ponadto gdzieniegdzie tak jakby tynk w elewacji zewnętrznej miał odpaść (widać że był sztukowany albo coś w ten deseń). A tak na marginesie - to 20 czerwca ma być jakieś spotkanie ze spółdzielnią PROJEKTANT w sprawie nowych inwestycji i takich tam. Ciekawe co znowu wymodzą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka