Gość: ja IP: *.rzeszow.mm.pl 24.05.08, 21:38 Na Kościelnej jet pedofi jeżdzi fordem fiesta i robi chlopcom zdiecia ,ktorzy graja w pilke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kj222 Re: pedofil IP: *.res.pl 24.07.08, 21:40 jaki kolor tego forda i jak gosc wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: pedofil IP: *.range81-132.btcentralplus.com 09.10.09, 15:27 srebrny ford fiesta, krótkie czarne włosy, wzrost ok.166 cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: pedofil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 21:20 podaj nr blachy ja go znajde i se z nim porozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domestos Re: pedofil IP: *.150.167.3.csa-net.pl 23.06.09, 10:50 ja Ci z chęcią pomogę w 'rozmowie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: pedofil IP: *.krak.tke.pl 06.02.10, 15:18 koleś zdjęcia do gazety robi a wy się podniecacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: pedofil IP: 62.93.47.* 08.02.10, 09:45 Na tym osiedlu mieszka sporo ludzi ogarniętych jakąś obsesją ! Odpowiedz Link Zgłoś
bractwo_zakonne_himavanti Re: pedofil 08.10.15, 02:58 Stop takim zboczencom i psychopatom jak Tomasz Sidor z Warszawy vel prestissimoLIVE! Czlowiek ten regularnie oczernia, obraza i szkaluje ludzi honoru, poszukujacych prawdy, przykleja im latki pedofili a tymczasem sam jest pedofilem fotografujacym male dzieci i nieletnie dziewczyny na rynku w Warszawie! Malo tego nie dosc ze pedofil to jeszcze pederasta schizofrenik i psychopata! Obraza ludzi na lamach prowadzonych przez siebie stron i forow: klamstwa-riese.blogspot.com/ ufo-relacje.pl h17.blox.pl Wszedzie widzi latajace spodki nawet tam gdzie ich nie ma na dodatek caly czas chodzi z bronia pod reka nawet po bulki do sklepu wychodzi z bronia za paskiem! Udziela sie tez bardzo aktywnie na innych serwisach miedzy innymi na youtube a takze forum gazeta.pl gdzie szkaluje szkaluje i jeszcze raz szkaluje niewinnych biednych ludzi szargajac im reputacje! Z tego co mi wiadomo zeszkalowal rowniez samego Sri Lalita Mohana! Trzeba cos z tym zrobic bo przeciez dalej tak nie moze byc zeby pedofil warszawski wsiok jeden dokonywal publicznie tak karygodnych i plugawych przestepstw! Odpowiedz Link Zgłoś