Dodaj do ulubionych

Afera pedofilska w Lubinie

23.02.26, 09:32
Bardzo ciekawe.
x.com/DomiGasiorowski/status/2025547010795823598
goniec.pl/prokuratura-kapituluje-w-starciu-z-siatka-pedofilow-rg-js-220226
Jeżeli to prawda, to nie jesteśmy lepsi od Amerykanów osłaniających pomarańczowego pedofila i tamtejszą siatkę.
Obserwuj wątek
    • lestat Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 09:33
      Zdjęcia z tamtego twitta.
      • marecky81 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 09:39
        Tam napisano, że zakonnice dostają narkotyki i wódką i są gwałcone przez znudzonych lokalnych urzędników.
        • szmytka1 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 09:56
          Jak popatrzę w jakim wieku i kondycji są zakonnice z mojego lokalnego klasztoru to ci goście musieliby chyba mieć zaburzenia na tle geriatryczbym a nie pedofilskim. Wiem, że to upodobanie jakas swoja wlasciwa nazwę ma, ale nie będę googlac
          • boggi_dan Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 10:36
            szmytka1 napisała:

> Jak popatrzę w jakim wieku i kondycji są zakonnice z mojego lokalnego klasztoru
            > to ci goście musieliby chyba mieć zaburzenia na tle geriatryczbym a nie pedofi
            > lskim. Wiem, że to upodobanie jakas swoja wlasciwa nazwę ma, ale nie będę googl
            > ac
            To sobie wygolguj. Zamiast chrzanić od rzeczy. Nie wszystkie zakonnice są w wieku geriatrycznym. Nawet nazwy nie potrafisz wymówić.
            • szmytka1 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 10:37
              Ty sobie wygoogluj coś na agresję i sprawdź w jakim wieku są zakonnice w Polsce, a potem co to znaczy pedofilia
              • marecky81 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 11:07
                No nie wiem, względnie niedaleko mam zgromadzenie i sporo zakonnic stamtąd przewija się w lokalnych sklepach. Średnia wieku to raczej nie geriatria.
                • szmytka1 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 11:19
                  Faktycznie, srednia wieku 58 l, młodziczki dopiero i target pedofilów.
                  • marecky81 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 11:43
                    Prowadzisz statystyki? Ok.
                    • szmytka1 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 12:29
                      Mam po prostu google.
                      • marecky81 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 12:32
                        Idealnie wpisujesz się w moją stopkę big_grin
                        • szmytka1 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 12:51
                          Jak ja bym miala w stopce coś o imbecylu, to ty byś idealnie pasował. Człowiek nie przyuczony w szkole do tego, jak poszukiwać informacji. A może żeby było biblijnie, to niewierny Tomasz skoro lubisz kościelne klimaty 🤣
      • wielki-bu-4321 Re: Afera pedofilska w Lubinie 24.02.26, 19:24
        Robi się coraz ciekawiej , sopocka Zatoka Sztuki oraz :
        www.youtube.com/watch?v=r74rhjMUqas
    • alicia033 Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 09:43
      lestat napisał(a):

> Jeżeli to prawda, to nie jesteśmy lepsi od Amerykanów osłaniających pomarańczowego pedofila i tamtejszą siatkę.

Prawda, niestetysad.
    • maly_fiolek Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 09:47
      Eeeee.... fejkiem jedzie na kilometry.
      • princesswhitewolf Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 10:30
        Jasnowidz?
        • maly_fiolek Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 12:57
          Nie. Zdjęcia tych 'stenogramów' pojawiły się kilka lat temu.
      • misiamama Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 11:25
        Klementyna Suchanow, jakkolwiek bardzo niewygodna dla trolli, altprawicy i pospolitych zwolenników ordojuris, nie jest osobą podatną na manipulacje i ma warsztat dziennikarski wyrobiony.
        • dracaria Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 11:31
          misiamama napisała:

> Klementyna Suchanow

To ona jeszczcze nie siedzi za molestowanie i przemoc domową na Margocie?
      • irma223 Re: Afera pedofilska w Lubinie 24.02.26, 08:33
        Tak? To dlaczego prokuratura prowadzi śledztwo przeciwko dziennikarzowi o ujawnienie materiałów prokuratury ze śledztwa?
        Jeśli to fejk, to nie są to materiały ze śledztwa. A jeśli są to materiały ze śledztwa, to nie jest to fejk.
        • nangaparbat3 Re: Afera pedofilska w Lubinie 24.02.26, 21:03
          Nie rozumiem. Dlaczego wśród materiałów ze śledztwa nie miałoby być fejkow?
    • semihora Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 11:33
      Bardzo obrzydliwe.
    • babsee Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 12:13
      Czytałam wczoraj te udostępnione stenogramy i to jest tak straszne, tak obrzydliwe, że bardzo bym chciała by okazało się nieprawdą.
      I wszelkie dywagacje pt-czy to możliwe?taki dobry człowiek to jest, są niewybaczalne bo tu chodzi o dzieci.
      Każda taka sprawa powinna być traktowana priorytetowo a nie leżeć dwa lata w Prokuraturze.I to jest już granda, na dzień dobry.
      • princesswhitewolf Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 12:26
        To poczytaj Epstein files. Jeszcze gorsze
        • bene_gesserit Re: Afera pedofilska w Lubinie 25.02.26, 17:18
          princesswhitewolf napisała:

> To poczytaj Epstein files. Jeszcze gorsze
          >

Tyle, że u Epatwina zwłokami byli bajecznie bogaci i wpływowi ludzie, a ty mamy urzędników - raczej trudno uwierzyć, że byłoby ich stać na płacenie za ten proceder. I to z ochroną przez prokuraturę i policję.
          • bene_gesserit Re: Afera pedofilska w Lubinie 25.02.26, 17:19
            *złolami, nie zwlokami
      • maly_fiolek Re: Afera pedofilska w Lubinie 23.02.26, 12:56
        Problem w tym że te 'stenogramy', czyli obrazki z jakimiś tekstami pojawiły się kilka lat temu....
    • partytura2026 Re: Afera pedofilska w Lubinie 24.02.26, 08:45
      Dlatego kiedy słyszę, że pan szuka urozmaicenia po 10 latach małżeństwa, to dokładnie wiem gdzie skończy za kolejnych 15.
      I nie, nie jestem cnotka. Wręcz przeciwnie.
      • princesswhitewolf Re: Afera pedofilska w Lubinie 24.02.26, 10:18
        No ale urozmaicenie niekoniecznie oznacz pedofilie. Normalny mezczyzna nie jest zainteresowany dziećmi.
        • partytura2026 Re: Afera pedofilska w Lubinie 25.02.26, 08:14
          Normalny mężczyzna nie szuka urozmaiceń i adrenaliny. Nie wali koksu na kolacjach w “biznes klubach”, nie daje sobie później zrobić kompromitujących fotek czy nagrań, nie brnie w to dalej i dalej i nie zadaje się z ludźmi, którzy normalizują przed nim kolejne etapy bycia zje.em.
          • boggi_dan Re: Afera pedofilska w Lubinie 25.02.26, 18:49
            partytura2026 napisała:

> Normalny mężczyzna nie szuka urozmaiceń i adrenaliny. Nie wali koksu na kolacja
            > ch w “biznes klubach”, nie daje sobie później zrobić kompromitujących fotek czy
            > nagrań, nie brnie w to dalej i dalej i nie zadaje się z ludźmi, którzy normali
            > zują przed nim kolejne etapy bycia zje.em.
            A ty widziałaś takich mężczyzn. Czy tylko u wujka Googla?
    • wielki-bu-4321 Re: Afera pedofilska w Lubinie 24.02.26, 09:41
      Legnica i okolice.
      ło , curia wasza nać

www.wprost.pl/kraj/12233616/policja-zatrzymala-ksiedza-z-legnickiej-kurii-sekretarz-biskupa-zdymisjonowany.html
    • danka88 Re: Afera pedofilska w Lubinie 25.02.26, 17:02
      O kur... 😱pochodzę z tego miasta i nic o tym nie słyszałam
    • 71tosia Re: Afera pedofilska w Lubinie 25.02.26, 18:37
      Przez lata nikt z rodziców ofiar nie zglosil że dziecko po szkole przychodzi zgwałcone i naćpane i pijane? Że odwozi je do domu obca osoba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka