Dodaj do ulubionych

apart development-ktos zna ?

IP: *.res.pl 03.06.09, 19:47
buduja apartamenty w ogrodach przy strazackiej.Moze ktos cos wie o
tej firmie ? co zbudowali i wogole ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ed Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:45
      Wydaje mi sie ze sa bardzo solidni i pilnuja budowy
      • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 05.07.09, 08:41
        z czego tak wywnioskowałes ED ?
        • Gość: ed Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:35
          Bo wlasnie kupuje od nich mieszkanie i duzo razy z nimi rozmawialem, codziennie sa na budowie, pilnuja i nie ma mowy o zadnej fuszerce
          • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 09.07.09, 21:17
            ktore kupujesz 76 m czy 135 ?
            • Gość: ed Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 09:36
              76m
              • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 10.07.09, 19:10
                ja 135
              • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 10.07.09, 19:10
                czy juz jestes po umowie przedwstepnej ?
                • Gość: ed Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 09:25
                  tak, jestem,notariusz i te sprawy zalatwione
                  • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 11.07.09, 10:53
                    ile kaucji wplaciles u notariusza ?
                  • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 11.07.09, 10:53
                    ile kaucji wplaciles u notariusza ?
                  • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 11.07.09, 10:54
                    i ile kosztowal notariusz?
                    • Gość: ed Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 14:35
                      notariusz kosztowal mnie 1700zl
                      • Gość: kinia Re: apart development-ktos zna ? IP: *.res.pl 12.07.09, 16:50
                        to mnie pewnie z 3400 wyniesie , miales zastrzezenia jakies do
                        umowy ? ile % wplaciles przy podpisaniu umowy?
                        • Gość: ed Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 09:09
                          Nie mialem zadnych zastrzezen, co do pytan na temat kosztow raczej nie chce odpowiadac
                          • Gość: KINIA Re: apart development-ktos zna ? IP: 89.230.88.* 13.07.09, 14:38
                            CZY BRALES KREDYT CZY GOTOWKA?
    • Gość: AD Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 10:08
      Jeśli idzie o budynki twz. apartamenty, to totalne bezguście i
      ogródek to porażka. Wyobraź sobie, że nagel choćby tylko połowa
      mieszkańców che zorganizować sobie grila - BIG-BROTHER no i w
      mieszkaniach można się podusić.
      Co do ceny to w tych pieniądzach można kupić szeregówkę - zawsze
      własna, nie ma się sąsiadów nad głową (lub pod spodem - jak zrobią
      imprezę jednakowo słychać). No i może być problem z zarządzaniem
      budynkami. Kiedyć w przypadku chęci lub konieczności odsprzedaży
      wątpię abyś odzyskał włożone pieniądze.
      • Gość: late Re: apart development-ktos zna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 19:54
        Te niby "ogrodki" to troche niewypal, scisk totalny, na ten kawalek trawki to sie nie oplaca kosiarki kupowac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka