Gość: Asica IP: *.ipt.aol.com 13.03.04, 05:38 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miriam8 Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.jag.dag.pl / 192.168.0.* 13.03.04, 10:07 Pani Joanno i jeszcze Pani dołączyła do tych zazdrośników o duże pieniądze za reklamę? Bycie aktorem to też praca taka jak inne, za którą się płaci i aktorom zdarza się pracować również w reklamie. Koledzy aktorzy nie mający odwagi lub propozycji wystąpienia w reklamie dajcie tym co ja mają żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 19:57 Cóż TV to dobry lek ale jest jego polski odpowiednik Hascosept bez reklamy i o wiele tańszy, polecam Pani Joanno.Co do felietonu to jak zwykle trendy i dla Pani najlepsza reklama.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki sobie gość Poirytowany miś o małym rozumku IP: 172.20.6.* 14.03.04, 15:17 Po raz kolejny od sierpnia Pani Joanna Szczepkowska lutuje (że użyję dość kolowialnego sformułowania) w tę samą osobę. Wiadomo, że nie ma w tle jakiegoś ukradzionego męża, więc można się pozastanawiać o co szanownej autorce chodzi. Najpierw latem tekst o mrówkach - tak hermetyczny, że mało kto go w ogóle mógł zrozumieć, ale za to jak już się zrozumiało ... I od tamtej pory tu coś tam coś, żeby temat nie zszedł. Żeby nie zanikł. A to w NAJu kilka słów (logicznie wbrew własnemu wcześniejszemu zdaniu, ale to przecież bez znaczenia, bo można dołożyć, a głównie to się liczy). A to kilka razy na marginesie. No a teraz? Co jest? Żeby znowu się pojawić w dzienniku? Żeby sprowokować do reakcji? Żeby jeszcze wyraźniej pokazać swoją szlachetność w kontekście czyjejś ... no właśnie. Jaki jest zarzut? Szanowna Pani Autorko! Mam prośbę! Proszę raz napisać O CO PANI CHODZI! Raz jeden jedyny. Potem będę już w spokoju czytać Pani felietony - pozostałe, bo te z tej serii mnie lekko irytują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepiam się Poirytowany miś o małym rozumku IP: 172.20.6.* 14.03.04, 16:59 Tak, mnie też to irytuje. Publiczne dokuczanie koleżance to taka dziwna skaza na ogólnie ładnym i czystym wizerunku pani Szczepkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol_cia Re: Bardzo drogi uśmiech IP: 172.20.6.* 14.03.04, 20:19 Gratuluje!! Pani Joanno!!! Szczerze gratuluję, pięknie pani napisała ,śmiałam się szczerze. I szczyptę refleksji też mam....... Tak trzymać!!! Bardzo lubię te pani felietony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 18:26 A ja już nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.17.* 16.03.04, 20:16 zaskoczyla mnie reklama z panią Krystyną w roli zapobiegliwej kobiety na ulicy ;) ale lubię ją jako aktorkę..potrafię zrozumiec..ale pani Joanno - po co to wszystko? te zlosliwosci..czyzby tak pani nadepnela na odcisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Bardzo drogi uśmiech IP: 195.94.196.* 18.03.04, 11:35 Pani Joanno, jest Pani żalosna...to zaczyna wzbudzać litość... Z poważaniem Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Bardzo drogi uśmiech IP: 195.136.80.* 19.03.04, 12:41 sam artykuł super,wszystko psuje cierń zazdrości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.03.04, 20:07 Mnie, od dłuższego już czasu drażni Pani swoją egzaltacją. To zaś, czego teraz się dowiaduję stanowi jedynie potwierdzenie wcześniejszej opinii. Cóż, najpierw próby aktorskie... Nie jestem znawcą, ale odnosiłam wrażenie, że wszystkie role "rozegzaltowane". Nie udała się również rola "Joanny Darc Solidarności". Trzeba więc próbować wybić sie przy pomocy pióra. Tyle,ze to się robi coraz bardziej niesmaczne i żenujące. I żałosne. Szkoda mi Pani. Czy w naszym kraju nie ma już talentów dziennikarskich? Nie ma ludzi, którzy mogliby pisać do Obcasów? Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA BRAVO Pani Joasiu IP: *.crowley.pl 23.03.04, 11:02 Nie wiem czy Pani to przeczyta ale.... Bravo, bravo, bravo za ten felieton, wielbiciele K.Jandy dostrzegli tu tylko zazdrość i uderzyli na alarm. Nie obchodzi mnie zupełnie Pani osobisty stosunek do K.Jandy. Podoba mi sie jednak, że potrafiła Pani w sposób zjadliwie inteligenty wskazać że NIE komercja za wszelka cenę, potrafiła Pani sprzciwić sie banałowi, pustocie wręcz smieszności!!!Niech P.K.Janda reklamuje ok ale nie kosztem inteligencji widzów, łądnie proszę. Pani Joanno z wyrazami szacunku, KIRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nula Re: Bardzo drogi uśmiech IP: 172.20.6.* 25.03.04, 09:03 Pani Szczepkowskiej najwyrazniej brakuje klasy. Ani rewelacyjna aktorka, a tym bardziej pisarka. I po co te chwyty ponizej pasa? Chyba dla poprawy samopoczucia. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boka Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.swidnik.pl / 192.168.1.* 25.03.04, 12:29 Bez wzgledu na stosunki między Paniami, reklama jest godna pożałowania.Pewien poziom trzeba trzymać i nie schodzić poniżej szacunku dla samej siebie.Kto to powiedział: "Warunki są tylko warunkami, a człowiek jest aż człowiekiem". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Bardzo drogi uśmiech IP: 172.20.6.* 26.03.04, 01:01 Pani Krystyna ZARABIA (duże pieniądze) kręcąc reklamówki, a Pani Joanna ZARABIA (pezypuszczalnie znacznie mniejsze) pieniądze wyśmiewając poczynania w/w w swoich felietonach. Dla obu Pań wielki WSTYD dla poczynań swych, ale: p. Krystyna plami swój honor aktorski, a p. Joanna człowieczy - fe, nie ładnie. Obu Paniom proponuję walkę na sztukę (w teatrze, filmie - do czego są kształcone, bo stworzone do tego chyba nie są sądząc po poczynaniach), a osobiste sprawy (pani Joanno, atakująca wciąż od dłuższego czasu na łamach prasy, za którą to płacę swoimi pieniędzmi ciężko zarobionymi) proponuję załatwiać OSOBIŚCIE W OCZY, a nie pokątnie za pośrednictwem medium prasowym (to wbrew pozorom publiczny brak odwagi). Zdecydowane NIE dla (felietonu) Joanny, przy braku akceptacji dla (reklamówki) Krystyny. Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: Bardzo drogi uśmiech 06.04.04, 10:10 Gość portalu: Graża napisał(a): > Pani Krystyna ZARABIA (duże pieniądze) kręcąc reklamówki, a Pani > Joanna ZARABIA (pezypuszczalnie znacznie mniejsze) pieniądze > wyśmiewając poczynania w/w w swoich felietonach. Dla obu Pań > wielki WSTYD dla poczynań swych, ale: > p. Krystyna plami swój honor aktorski, a p. Joanna człowieczy - > fe, nie ładnie. Nie zrozumiem chyba nigdy tej dziwacznej mentalnośći, zgodnie z którą zarabianie pieniędzy jest moralnie naganne. Czy sądzisz, że aktorem zostaje się w celach harytatywnych? To taki sam zawód, jak każdy inny i nie wykonuje się go za darmo, ale własnie po to, by zarobić pieniadze - podobnie jest z innymi zawodami - górnik, hutnik, sprzątaczka, sprzedawca, oni wszyscy też zarabiają, a jakoś nikt im nie wytyka plamienia honoru. Ciągle w naszym kraju pokutuje mit wielkiej misji kulturotwórczej, w której aktor - najlepiej za darmo - odgrywa główną rolę. I dla tego mamy taki film i takie aktorstwo, jakie mamy. Nie trawię artykułów p. Szczepkowskiej, są zwykle kompletnie bezjajeczne i o niczym. Albo stanowią narzędzie rozliczenia się z osobami, których ta pani nie lubi, lub którym - tak jak to widać w tym artykule - skrycie zazdrości. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoshka Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.chello.pl 26.03.04, 11:20 Pania Joanna odwaliła nam tu po raz kolejny publiczny płacz ("dlaczego to nie ja mogłam coś zareklamować ??") Jaki ten świat nie sprawiedliwy -co p.Joanno ? Zastanawia mnie dlaczego Wysokie Obcasy puszczają takie paszkwile? Szkoda miejsca, mozna było puścić jakąś reklamę. Pani Joanno...oto być człowiekiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicola Re: Bardzo drogi uśmiech IP: 172.20.6.* 26.03.04, 15:59 Tekst Pani Szczepkowskiej jest niezwykle subtelny, dowcipny i szczery. Pani Janda nie ma takiej biedy aby imać sie reklamy i to dość tandetnej.Trzeba wybrać niestety: Sztuka i Wielka Aktorka czy komercja i kicz. Rozumiem młodych aktorów nie mogących podjąć pracy w zawodzie /a rachunki płacic muszą!/ ale osoba z tak dużym nazwiskiem, niebiedna, ciągle dużo grająca w teatrze, telewizji, pisząca książki i często wyjeżdzająca za ocean i po Europie i kraju /gdzie ceny biletów wynoszą po 100zł za miejsce/ z przedstawieniami nie może narzekać na brak pieniędzy za działalność artystyczną. Pani Joanna ma niestety rację. Wstyd Pani Krystyno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.icpnet.pl 26.03.04, 19:40 niby nic mnie już nie powinno dziwić,a jednak:dlaczego Gazeta pozwala P.Szczepkowskiej na takie prywaty?.P.Szczepkowska powinna założyć sobie stronę w internecie i tam niech walczy z konkurencją,ale na łamach to jest po prostu niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 09:52 Zal mi Pani Joany - to bardzo nieszczesliwa osoba - ma jakies potworne problemy ze soba - nie bede juz kupowac gazety - ale jej wzorem KJ zycze wszystkiego dobrego - Goska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.wmc.net.pl 29.03.04, 20:18 heh:) Pani niechęć do Krystyny Jandy jest powszechnie już znana:) Pomimo mojej sympatii dla w/w, zgadzam się z Panią całkowicie:) (w ogole dziwi mnie wybór Pani Jandy, skoro mogla zagrac przecież w wybranej przez siebie reklamie, jakiejś ładnej- jak zagrala Ania Jopek w bonaqua, to dlaczego wybrała spryskiwacz do ust?).Uwielbiam Pani felietony:) Pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka tutaj?-na takie teksty czekają Fakty,SE,ŻnaG IP: *.icpnet.pl 30.03.04, 00:49 Prawie rok temu opadła mi szczęka po pierwszym ataku P.Szczepkowskiej i co jakiś czas próbuję ją podnieść i WO mają to gdzieś!!!...Podobno w domu, wśród swoich K.J.jest nie do wytrzymania wg jednego z poprzednich felietonów P.Szczepkowskiej!.Wysokie Obcasy !!!-czy "Wy" to na pewno czytacie przed wydrukiem???-jeśli tak,to za chwilę pewnie przeczytam,ze dzieci Pani K.J to "to i to",a mąż pani K.J.to "tamto"...zaglądam juz tu tylko z internetu,ale jeszcze trochę i stracę cały dotychczasowy wielki szacunek do WO...Ośmielę się i spróbuję podpowiedzieć: dla równowagi dobrze by brzmiał temat następnego felietonu:jakim człowiekiwm jest P.Szczepkowska?...nie???-rozumiem,no nie..oczywiście,że WO musi trzymać klasę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Prywata IP: *.net.pl / 192.168.1.* 02.04.04, 13:11 Pani Joanna załatwia prywatne porachunki na łamach gazety, za którą płacę. Może mieć swoje zdanie, ale obiekt jej ataków jest ciagle ten sam. Krystyna Janda nie jest jedyna aktorką występującą w reklamie. Do takich zachowań "zniżył " się również Janusz Gajos, Bogusław Linda, że o kilku mniej wybitnych nie wspomnę. Czyżby Pani, Pani Joanno zaproponowano wyłącznie reklamę czegoś tam na hemoroidy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to.ja jakim człowiekiem jest p.Szczepkowska?. IP: 172.20.6.* 02.04.04, 22:44 Chyba niezbyt szczesliwym ? Moze dla odmiany pani Joanna sprobowalaby przedstawic sie swoim czytelnikom: jak sie miewaja dzieci, zwierzeta, jakies wrazenia z przeczytanych ksiazek, obejrzanych filmow, ostatniego urlopu spedzonego wspolnie z ukochanym mezem ? Sledzac poczynania 'literackie' mozna sadzic, ze pani Joanna cierpi na brak zycia prywatnego co pozwala jej znajdowac nieograniczony czas na wyzlosliwianie sie na temat sukcesow zawodowych i prywatnych pani Krystyny Jandy. ...no ale teraz kiedy pani Joanna bedzie w tej radzie artystycznej to dopilnuje osobiscie zeby pani Jandzie nie wszystko tak gladko szlo, prawda ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: jakim człowiekiem jest p.Szczepkowska?. IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 05.04.04, 19:28 polityka.onet.pl/162,1156767,1,0,2443-2004-14,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to.ja to nie jest artykul o p.Szczepkowskiej ? IP: 172.20.6.* 07.04.04, 10:59 Pod wskazanym adresem znalazlam opis zatargu, opatrzony -nie wiedziec czemu- zdjeciem Krystyny Jandy (najgorszym chyba jakie udalo sie znalezc ?). Oraz historie znajomosci obydwu pan opisana z perspektywy pani Joanny, nadal jednak nie jest to artykul o p. Szczepkowskiej. Czy zespol teatru naprawde sadzil ze uda sie im dac po lapach p. Jandzie tak, zeby np. zgodzila sie w ramach dobrego uczynku grac 'straznika z halabarda' w tle ? (taka 'dobra kobieta' z felietonu p. Szczepkowskiej ? Niestety, realia w kazdym zawodzie sa takie, ze na pozycje zawodowa trzeba ciezko pracowac. Dodatkowo teraz w Polsce trzeba walczyc o widza, co p. Jandzie udaje sie z zachowaniem dobrego poziomu artystycznego. Uwazam ze teatr powinien chuchac i dmuchac majac w swoim zespole kogos takiego. No ale w Polsce od dawna wszystko stoi na glowie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.pwpw.pl 08.04.04, 10:08 Ludzie, dajcie sobie "siana" z ciągłymi komentarzami dotyczącymi konfliktu Szczepkowska/Janda ! To ich prywatna sprawa, chociaż nagłośniona przez media. Co was to, w mordkę jeża, obchodzi. I tak nie znacie wszystkich szczegółów sprawy, to co się mądrzycie, w tak subiektywny sposób. Podziwiajcie lepiej wrażlwość i zmysł obserwacyjny p. Szczepkowskiej, jak nie lubicie tych felietonów, poczytajcie sobie innych pisarzy - I MACIE PROBLEM Z GŁOWY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to.ja fuj, jakie to obrzydliwe IP: 69.111.52.* 09.04.04, 20:46 Gość portalu: cukierek napisał(a): > Ludzie, dajcie sobie "siana" z ciągłymi komentarzami dotyczącymi > konfliktu Szczepkowska/Janda ! To ich prywatna sprawa, chociaż > nagłośniona przez media. Co was to, w mordkę jeża, obchodzi. Nie taka znow prywatna skoro Szczepkowska wypisuje utwory literackie na ten temat. Tak niby nic, piekne i wrazliwe opowiadanko na temat pewnej pani ktora reklamowala i jest to godne politowania, wszystko oczywiscie zaprawione "wrażlwośćia i zmysłem obserwacyjnym p. Szczepkowskiej". fuj, jakie to obrzydliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to.ja co sie stalo z felietonem 'dobra kobieta' ? IP: 69.111.53.* 10.07.04, 05:19 Dzielko literackie zniklo ? dlaczego ? Napotkalam ostatnio plotki z polskich sfer polityczno-romansowych, o pani Joannie i GW tez tam jest. I kto wie czy to tylko fikcja ? www.annabojarska.pl/priv/003_blog_2004.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:42 W O dajcie kres zlosliwosci Szczepkowskiej to jest ponizej poziomu nie damy ale juz baby z targowka . Nie zachwyca mnie wiecznie na wysokim c K Janda ale zniesmacza Szczepkowska wieszczka wszystko wiedzaca ! Drazni mnie Janda przerysowana i nadpobudliwa korzystam z klawisza w pilocie Power ,lub ide na sztuke bez Niej ! Ale Co mam zrobic gdy kupuje gazete i.............jest Pani Joasia . miodzik z wilczej jagody . Tiu tiu tiu i obrywanie zabkom nozek i skrzydelek motylkom............. W O przydalaby sie wam cenzura dobrego obyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: York Re: Bardzo drogi uśmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:29 I co Pani Joanno, jak się Pani teraz czuje? A wie Pani, że Janda zmieniła fryzurę i jest teraz boska...? Może nowy felietonik Pani machnie! Kobieto!!! A pomyśleć, że niedawno oglądaliśmy Gołą Babę z radością... Teraz tylko niesmak pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś