Gość: rss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:37 Szukam lokalu w Rzeszowie na średnie wesele - takie do 60 osób. Lokalizacja blisko centrum będzie plusem. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madlenkaa Re: lokal na wesele IP: *.dnet.pl 21.11.06, 18:18 No właśnie, a ja szukam do 40 osób. poradźcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamaria Re: lokal na wesele IP: *.wist.com.pl 19.06.07, 15:56 Ja wam moge tylko poradzić abyście nie wybierali dworzyska na przybyszówce:) sama tam miałam i nie polecam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivcia__1988 Re: lokal na wesele IP: *.forward.pl 02.11.07, 14:35 Jeżeli już mówimy o odradzaniu to nie radze sie decydować na restauracje "Atlantyda" na Zaczerniu.Moze w tamtym roku bylo tam fajnie ale moja siostra miala wesele w sierpniu tego roku i totalna porażka!!!Kelnerki nie donosza wędlin ani pieczywa...Jak sie skonczy to goscie siedza przy samych salatkach(kiepskich) i cistach! Masakra...jakby bylo wyliczone po 5 plasterkow na osobe!Co do obsługi to cieple dania byly podawane juz zimne...Byly tylko 2 kelnerki na 110 osob wiec no coz...troche za malo!Za to wystruj sie poprawil.Ale co gosciom weselnym z ladnie ozdobionych krzesel jesli beda mieli puste talerze...Pozdrawiam i nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: lokal na wesele IP: *.gemini.net.pl 12.08.08, 23:07 Czesc, a mozesz napisac dlaczego nie polecasz? wlasnie tam planuje zorganizowac moje wesele i takie komentarze sa niepokojace...Bede wdzieczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 13:57 Słyszałam, że nowo otwarty lokal w centrum Rzeszowa Grotesque po nowym roku ma wynajmowac salę na parterze na wesela na dole w pubie bedzie sala taneczna. To jest przy ul. Przesmyk 4 vis a vis Ambasadora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: lokal na wesele IP: *.171.42.250.crowley.pl 12.01.08, 18:52 POLECAM NOWO OTWARTą RESTAURACJę W RZESZOWIE " HORYZONT" UL. BIESZCZADZKA.śWIETNA PROFESJONALNA OBSłUGA, WYśMIENITE JEDZENIE ( PODAJą GORąCE), SUPER WYSTRUJ, KLIMAT JEST REWELACJA - GORąCO POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: lokal na wesele IP: *.res.pl 07.10.08, 14:52 Witam wszystkich. Mam 26 lat i zaliczyłem chyba z 20 wesel przez ostatnie 3 lata /taki rocznik/. Byłem na weselu w Ostoyi, Nowym Dworze, Hubertusie, Dworku i w tym roku w Ambasadorze. Szczerze to poleciłbym Ambasadora. 1) najlepsza obsługa 2) jedzenie takie,ze nie widziałem nigdzie indziej takiego /nie podają zupy w wazach jak w innych lokalach/ naprawde wszystko było pyszne - gdyby nie ceny w restauracji pewnie jadłbym tam codziennie, 3) ładny lokal i co dla mnie było ważne na restauracji nie można palić!! jest sala restauracyjna gdzie jest konsumpcja, druga sala ze świetlikiem gdzie się tańczy a jak ktos ma ochote idzie do baru na fajeczkę :)i wszystko na jednym poziomie /dobry motyw w barze - przeszklone przejście do trasy podziemnej :)/. Co do ceny to ja klepnołem swoje weselisko na 2009 rok i płace 170 zł / osobę w tym mam tyle jedzenia, ze nie wiem czy wszystko przejemy :) Minuem jest napewno to, że nie można mieć swojego alkoholu al;e dogadałem się i mam wódeczkę po kosztach /z drugiej strony nie musze kupować 100 butelek i jak mi zostanie 40 to będe się zastanawiał co z nimi zrobić/ tylko liczą według zejścia.... zrezerwowaliśmy jeszcze hotel /my dostaliśmy gratis Apartament - 74m2!!!! z wanną wasermana w kształcie serca ... jestem w szoku - takie 3pokojowe mieszkanko w bloku/ i dostaliśmy fajny rabacik /nie moge napisac ile bo mam umowę podpisaną i coś tam piszą o poufności/ także wszysko mam na miejscu i powinno być ok. Pozdrawiam niezdecydowanych ja juz wybrałem i napiszę w przyszłym roku jak było pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: lokal na wesele IP: 213.76.135.* 02.12.08, 09:28 Ja miałem swoje wesele w Polonezie, blisko centrum. Kuchnia bardzo dobra i obsługa też. Jedzenie jest w stylu "staropolskim" - co ja lubię. Ale tak na prawdę menu zależy od życzenia klienta. Jak na Rzeszów jest to chyba jedyny lokal o takim charakterze. Wszystkie teraz stylizują sie na "dworki" ale już mi się to nudzi. Po naszym weselu byliśmy w tyn roku na 5ciu. I muszę powiedzieć, że jestem w 100% zadowolony. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HotelCzteryPoryRok Re: lokal na wesele IP: *.171.46.216.static.crowley.pl 13.11.09, 08:24 Witam, Hotel cztery Pory Roku w Rudnej Małej informuję o wolnym terminie na wesele 22.05.2010 , cena to 160 zł / os z ciastem i tortem w cenie, Apartament dla nowożeńców gratis oraz atrakcyjne zniżki dla gości weselnych na nocleg. Szczegóły pod numerem telefonu 017 77 99 121 lub 509 666 183 lub na www.hotelczteryporyroku.com.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
zuza2533 Re: lokal na wesele 19.11.09, 12:42 Hej Ja tez szukam lokalu weselnego ale na na 120 osób. Kilka lokali ma przykładowe menu i koszt na swoich stronach internetowych. Nawet maja wirtualna galerię np: Hotel Horyzont(www.hotelhoryzont.pl). Przeglądając neta znalazłam jeszcze taką stronę gdzie porównują kilka lokali - nawet to nieźle zrobione (www.porownywarka.superoferty.net/product-875.html) Najlepiej jednak pojechać obejrzeć i zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biesiada Re: lokal na wesele IP: *.multimo.pl 30.11.09, 19:37 Restauracja BIESIADA w Rzeszowie zaprasza na wesele! Mamy jeszcze wolne terminy w 2010 roku. Więcej szczegółów na naszej stronie internetowej: biesiada.rzeszow.pl/promocja.htm Zadzwoń i zamów szczegółową ofertę. 693-199-409 lub 17 872-16-93. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: lokal na wesele IP: 31.130.98.* 14.08.14, 15:31 na takie przyjęcie weselne - polecam sale w Dworze Ostoya w Jasionce. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia775 Re: lokal na wesele 05.02.15, 00:08 ja również polecam Ostoye, a w szczególności Pałac...sala na prawdę piękna robi niesamowite wrażenie...bogaty wybór menu i liczne atrakcje. Można liczyć na fachową poradę i dostosowanie oferty do własnych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś