Dodaj do ulubionych

PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO

IP: *.core.lanet.net.pl 15.06.05, 20:38
ciekawilo mnie zawsze czemu wszechpolska anie po prostu polska , ale to
szczegól tak PARDA to typowe polskie nazwisko słowianskie, jak pokazuje serwer
rootsweb sporo Żydów w YSA i Izraelu nosi to nazwisko, Radosław tak to
słowianśkie imie ale nazwisko oj panie pParda ostrożnie bo koledzy pana lub
podwładni wezma pana na ostrze noża
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO 15.06.05, 20:44
      Hmmm... opuścił człek Wrocław i... parda!
      nie dopilnowaliście!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=21793552&v=2&s=0
      Najnizsze ukłony!
      zażenowany M.J.
      • Gość: ciekawski Re: PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO IP: *.core.lanet.net.pl 15.06.05, 21:16
        parda - praktyka zapoczątkowana przez muzułmanów gł. w Indiach i przyjęta przez
        różne grupy hinduskie, polegająca na osłanianiu kobiet przed oczami obcych za
        pomocą specjalnych ubiorów (welonów itp.), wysokich ogrodzeń, a także
        przepierzeń, zasłon, kotar wewnątrz domu (ang. purdah); por. czarczaf,
        muszaraba.
        • Gość: wybaczcie! Re: PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 23:17
          Parda to młody człowiek. Nie wie i ni rozumie co czyni. Wybaczcie mu! Może
          nawróci się na człowieczeństwo?
          • Gość: Gerson Re: PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO IP: *.core.lanet.net.pl 16.06.05, 07:20
            ja mu wybaczam juz a priori jak kazdemu czlowiekowi, bo wierze w Boga tylko nie
            rozumiem skad sie bierze ta nienawisc i to w imie Boga w 21 wieku czasy krucjat
            byly 700 - 800 lat temu , załuje ze omineły nas wojny religijne zwiazane z wojan
            trzydzietoletnia, nasza szlachta była tolerancyjna ale głupia dla sie upic a
            potem sukcesywnie wyrznac a buraki ze słoma w butach zaczeły aspirowac do miana
            spadkobierców ich
    • Gość: X nazwisko i uroda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:29
      typowo srodziemnomorska skora i twarz...
      • Gość: nik Re: nazwisko i uroda... IP: *.wroclaw.mm.pl 16.06.05, 13:01
        A może to gej?
        • Gość: anty-nazi Re: nazwisko i uroda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:48
          Żydowski gej u Wszechpolaków :) ale się porobiło...
          teraz to już mnie nic nie ździwi... Rasistowskie strony promowane przez WPROST
          (eurojihad), Wszechpolacy uczą dzieci w szkołach a teraz to :)
          • Gość: Boczek Re: nazwisko i uroda... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 16:06
            Zawsze to lepiej niż Paździoch.
    • Gość: zwierzol Re: PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.05, 16:56
      Panie! Jaki on śniady est, taki bałkański z twarzy, a może bardziej hinduski,
      panie;) Wydaje mi się, że korzeni nie należy szukać w Izraelu, raczej bym
      powiedział, że dziadek owego pana mógłby z powodzeniem na imię mieć Alvaro;)
      • Gość: Kolonialny PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.06.05, 07:16
        a mnie on hindusa albo Tamila jakiegos takiego jasniejszego przypomina, to
        trzeba było jeszce szceke nasade nosa zmierzyc i porównac do aryjskich
        standardów, no ale nie oszukujmy sie Hitler tez nie był typowym aryjczykiem, Ja
        za to ciekaw jestem czy ogladał kiedys film American Beauty i wyciagnal wnioski
        co do kwestii pedalstwa , ktora tam jest ukjeta w bardzo precyzyjny sposób
        • Gość: zegadło Re: PARDA TYPOWE POLSKIE NAZWISKO IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 02:19
          brednie poobiednie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka