Dodaj do ulubionych

Ecstasy zamiast bąbelków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:52
USUNCIE TE REKLAME Z PISTOLETEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zly usuncie reklame z pistoletem, leb peka !!! IP: *.jota.digi.pl 20.02.04, 20:57
    • Gość: drugi zły Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.sanarb01.mi.comcast.net 20.02.04, 22:02
      najpierw gówno z domenami.pl czy innym czerwonym chłopczykiem z dziurą pomiędzy
      zębami, teraz innowacje dzwiękowe. innowacyjność ponad miarę...
      • Gość: nero Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.compower.pl 20.02.04, 22:25
        Masz racje , gówno było z nazwą .pl i to prostackie skojarzenie , lepiej od
        razu napisać że kto chce mieć do ziemi to nich sobie nogi utnie..( )
        pozdro
        ps. trzeba zwolnić kreatywnego od banerów, jest coraz gorzej.
      • Gość: Janek Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.qc.sympatico.ca 20.02.04, 22:39
        Jak to swinstwo zablokowac? Ich bezczelnosc nie ma miary.
    • Gość: GW Super reklama z pistoletem- nie usuniemy!!! IP: 208.247.54.* 20.02.04, 22:56
      .... a wy gnoje je..ne stulic pysk, bo my tu w GW dostajemy szmal za to i wy
      scierwo mozecie za darmo swoje posty pisac. To stulic pysk albo se glos w
      komputerze wylaczyc.

Uszanowanko;

• Gość: janso Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:01
      zainstaluj sobie jakis gadzet do usuwania reklam, np. symantec firewall,
      webwasher albo przegladarke firebird i odpowiednie wtyczki. ja to mam i sobie
      chwale - wywala wlasciwie wszystkie reklamy z wszystkich stron. pistolet
      widzialem u znajomego, ja mam tylko pusta ramke, he, he
      • Gość: wolfgang Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.net.autocom.pl 21.02.04, 04:56
        dzieki za info...zaraz trzeba oblookac yahoo
        jak nie umieja robic tutaj reklam,to nie bede ich ogladac
        mnie tez pistolet doprowadza do szewskiej pasji,zwlaszcza gdy w le leci klasyka:))
        a ta trąba w "Gospodarka" to tez takie srednie...
    • Gość: wolfgang Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.net.autocom.pl 21.02.04, 05:06
      dziala....webwasher....
      nie wiem jak to dizala,ale pistolet nie strzela
    • Gość: ali Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.nas1.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 21.02.04, 15:02
      zgadzam się z pierwszą opinią!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka