Gość: tytus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:52 USUNCIE TE REKLAME Z PISTOLETEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zly usuncie reklame z pistoletem, leb peka !!! IP: *.jota.digi.pl 20.02.04, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi zły Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.sanarb01.mi.comcast.net 20.02.04, 22:02 najpierw gówno z domenami.pl czy innym czerwonym chłopczykiem z dziurą pomiędzy zębami, teraz innowacje dzwiękowe. innowacyjność ponad miarę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.compower.pl 20.02.04, 22:25 Masz racje , gówno było z nazwą .pl i to prostackie skojarzenie , lepiej od razu napisać że kto chce mieć do ziemi to nich sobie nogi utnie..( ) pozdro ps. trzeba zwolnić kreatywnego od banerów, jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.qc.sympatico.ca 20.02.04, 22:39 Jak to swinstwo zablokowac? Ich bezczelnosc nie ma miary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW Super reklama z pistoletem- nie usuniemy!!! IP: 208.247.54.* 20.02.04, 22:56 .... a wy gnoje je..ne stulic pysk, bo my tu w GW dostajemy szmal za to i wy scierwo mozecie za darmo swoje posty pisac. To stulic pysk albo se glos w komputerze wylaczyc. Uszanowanko; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janso Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:01 zainstaluj sobie jakis gadzet do usuwania reklam, np. symantec firewall, webwasher albo przegladarke firebird i odpowiednie wtyczki. ja to mam i sobie chwale - wywala wlasciwie wszystkie reklamy z wszystkich stron. pistolet widzialem u znajomego, ja mam tylko pusta ramke, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfgang Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.net.autocom.pl 21.02.04, 04:56 dzieki za info...zaraz trzeba oblookac yahoo jak nie umieja robic tutaj reklam,to nie bede ich ogladac mnie tez pistolet doprowadza do szewskiej pasji,zwlaszcza gdy w le leci klasyka:)) a ta trąba w "Gospodarka" to tez takie srednie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfgang Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.net.autocom.pl 21.02.04, 05:06 dziala....webwasher.... nie wiem jak to dizala,ale pistolet nie strzela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Ecstasy zamiast bąbelków IP: *.nas1.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 21.02.04, 15:02 zgadzam się z pierwszą opinią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś