inocom 29.07.14, 22:40 Hołodomoru za zbrodnię przeciw ludzkości - ludobójstwo. pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_Głód_na_Ukrainie Dzięki ruskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2igor-uk Nie wiedzialem,ze na swiecie tylko 27 Panstw. 29.07.14, 22:43 "Za ludobójstwo uznają Wielki Głód na Ukrainie rządy lub parlamenty 26 państw, " Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk Okazuje sie. 29.07.14, 22:47 Ze takie panstwa,jak Francja,Niemce,Wlochy,Austria i nawet Wielka Brytania,to tylko moja chora wyobraznia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ukraina nie uznaje zbrodni wolynskiej za ludobojst 29.07.14, 22:46 za ludobojstwo na Polakach. to byl "wypadek przy pracy". Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk Janusz,daj spokoj. 29.07.14, 22:49 Przeciez tu jeden bardzo madry forumowicz napisal,ze na Wolyniu zgineli goowna warci rodziny chlopskie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I dlatego... 29.07.14, 22:52 mam rowny odstep i do Rosjan i do Ukraincow. dogadajcie sie moze najpierw miedzy soba - zanim zaczniecie rozmawiac ze Swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk bardzo chetnie,Janusz. 29.07.14, 22:53 Tylko nie wpierdo.lajcie sie do nas.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k oczywiscie... 29.07.14, 22:56 to juz dawno napisalem. ale i wszechpotega USA nie bedzie wieczna... przyjda nowe konstelacje... Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Tylko Federacja Rosyjska nie uznaje 29.07.14, 22:48 Zbrodniarze rzadko kiedy przyznają się do zbrodni! Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk O qrwa,ilez tych zbrodniarze bylo!!! 29.07.14, 22:52 Na Swiecie istnieje 194 Panstwa,z nich 26 uznalo holodomor za ludobojstwo,to zgodnie z logika dupeczki,reszta jest odpowiedzialna za zbrodnie na narodzie ukrainskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: O qrwa,ilez tych zbrodniarze bylo!!! 29.07.14, 23:04 Putin sam się prosi o Hagę! Teraz wyciągnięte będą już wszystkie zbrodnie! Skończyło się głaskanie ze względów gosp./polit., a jeśli Rosjanie chcą, to niech idą razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk Wiesz dupeczka. 29.07.14, 23:08 Putina broni nie tylko jedna z najsilniejszych armii na swiecie,a i kilka tysiece glowic nuklearnych.I to,ze ty piszesz podobne bzdury na forum,zawdzieczasz tylko temu,ze Putin tobie na to pozwola:-) A teraz,maly onanista,wymyj raczki i nigdy wiecej nie trzymaj ich pod koldra.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Z czego tak się cieszysz? 29.07.14, 23:12 2igor-uk napisał(a): > Putina broni nie tylko jedna z najsilniejszych armii na swiecie,a i kilka tysi > ece glowic nuklearnych.I to,ze ty piszesz podobne bzdury na forum,zawdzieczasz > tylko temu,ze Putin tobie na to pozwola:-) > A teraz,maly onanista,wymyj raczki i nigdy wiecej nie trzymaj ich pod koldra.O > K? Historia Związku Radzieckiego 1/6 Fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk A co mnie do tego. 29.07.14, 23:16 Ze ty robisz sobie dobrze,trzymajac rece pod koldra. Ja nie ciesze sie,z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: A co mnie do tego. 29.07.14, 23:19 Prawdziwa historia Rosji cię nie ciekawi? Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: A co mnie do tego. 29.07.14, 23:22 Igor oprócz agitacji proputinowskich czerpie z netu satysfakcję seksualną! Taki typ:) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: A co mnie do tego. 29.07.14, 23:25 dupeteczek napisał: > Igor oprócz agitacji proputinowskich czerpie z netu satysfakcję seksualną! Taki > typ:) Onanizuje się na myśl o 10 milionach trupów z głodu? Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk A co mam robic? 29.07.14, 23:28 Jak mnie dupeczki czepiaja sie i to z tych,o ktorych Radek Sikorski mowil,ze lubia robic laske :-) Chlopaki, jestescie do niczego.ja takich jak wy,rozdeptywalem po 5 na raz i to bez zadnego wysilku.Dajcie sobie spokoj,bo zachowujecie sie,jak cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dzieciinny belkot ignoranta ekonomicznego. 29.07.14, 23:32 a posadzanie mnie o obrone Igora jest smieszne. - niech broni sie sam. Rosja, czyli kraj majacy 5.000 glowic atomowych (USA ma 3.500 i to starszych) oraz niezalezny energetycznie - moze sie wypiac na reszte Swiata. a technologie kupi w Chinach. a Chinczyk potrafi zalatwic wszystko. silnych sie nie sadzi. dotarlo.? Dr. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Chinczyk głupi nie jest 29.07.14, 23:33 j-k napisał: > a posadzanie mnie o obrone Igora jest smieszne. > - niech broni sie sam. > > Rosja, czyli kraj majacy 5.000 glowic atomowych (USA ma 3.500 i to starszych) > oraz niezalezny energetycznie - moze sie wypiac na reszte Swiata. > a technologie kupi w Chinach. > a Chinczyk potrafi zalatwic wszystko. > > silnych sie nie sadzi. > > dotarlo.? > > Dr. J.K. > ekonomista. Na razie pokojowo zajął Syberię. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Chinczyk głupi nie jest 29.07.14, 23:40 inocom napisał: > Na razie pokojowo zajął Syberię. w twojej wyobrazni, dziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Wiesz dupeczka. 29.07.14, 23:30 No to się rozhuśtałeś i pokazałeś swoją prawdziwą buźkę, no i gębę Putina przy okazji! Hitler miał się podobnie:) Wyobraź sobie Igorku, że sami Rosjanie wydadzą Putina trybunałowi w Hadze! Jeszcze niedawno było to niemożliwe, ale teraz już jest! 2igor-uk napisał(a): > Putina broni nie tylko jedna z najsilniejszych armii na swiecie,a i kilka tysiece glowic nuklearnych.I to,ze ty piszesz podobne bzdury na forum,zawdzieczasz tylko temu,ze Putin tobie na to pozwola:-) A teraz,maly onanista,wymyj raczki i nigdy wiecej nie trzymaj ich pod koldra.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Wiesz dupeczka. 29.07.14, 23:35 dupeteczek napisał: > Wyobraź sobie Igorku, że sami Rosjanie wydadzą Putina trybunałowi w Hadze! > Jeszcze niedawno było to niemożliwe, ale teraz już jest! Jako żywo będą go bohatersko bronić czekiści. Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk I powiem tobie,dupeczko ,na koniec. 29.07.14, 23:36 Przestan onanizowac sie,widzac przed oczami Putina na lawie oskarzen . lepiej korzystaj z tego obrazku: www.isofa.pl/wp-content/uploads/2011/12/kobiety-nago-814.jpg p.s. Jak jestes z pedalow,to sorry,musisz sam sobie wybrac obrazek,bo ja zupelnie nie znam sie na gustach pedalow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Idź już spać 29.07.14, 23:37 Re: I powiem tobie,dupeczko ,na koniec. U Ciebie już grubo po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk U mnie dopiero 22.38 29.07.14, 23:38 I ja o tej porze nigdy nie chadzam spac. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Nie wierze Ci. 29.07.14, 23:40 2igor-uk napisał(a): > I ja o tej porze nigdy nie chadzam spac. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k musisz :) 29.07.14, 23:42 to universalny czas Greenwich :) a tam siedzi Igor. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: I powiem tobie,dupeczko ,na koniec. 29.07.14, 23:46 Ale się rozmarzyłeś erotycznie zboczony zboczku:/ Historia ma swoje prawa i prawidłowości, a Putin żadnym fenomenem nie jest, i jest do bólu przewidywalny. W Hadze skończy się ta zabawa Igorku! 2igor-uk napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk Rozumiem dupeczka. 29.07.14, 23:51 Ta dziewczyna ciebie nie podnieca.Znaczy jestes z tych,na czyich gustach ja nie znam sie.Musisz sam sobie jakas radzic. p.s. teraz juz zaczynam rozumiec,skad to twoje chore zainteresowanie Putinym.Chyba wyobrazasz go w kajdankach i ubranego w czarna skorze,z nog do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Rozumiem dupeczka. 30.07.14, 00:03 Onanizm wirtualny przeszkadza ci w pracy! Nie rób tego, bo robotę stracisz:) 2igor-uk napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
2igor-uk Chyba juz dochodzisz ,dupeczka. 30.07.14, 00:06 Putin w kajdankach i caly w czarnej skorze, okazalo sie tym,na co czekales:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Chyba juz dochodzisz ,dupeczka. 30.07.14, 00:12 Spokojnie onanisto[:)], o konsekwencjach zbrodniczych zabaw Putina pogadamy za rok. Takie sprawy nie rozstrzygają się z dnia na dzień. Haga murowana! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Belkot, again 29.07.14, 23:57 w Hadze to skonczyl Milosevic... (zupelnie nieslusznie) na Putina - to Haga jest o numer za mala. Odpowiedz Link Zgłoś