IP: *.menta.net 22.05.03, 00:02
Stwierdzeniem, że ja kogos bronię mnie nie zablokujesz, za stary wrobel
jestem.Nie chcę się przemawiać na takim wątku jak poniższy. Masz całe forum
do popisu, właź i wylewaj swoją nienawiść.Wart pac pałaca i vice versa.Twoje
bluzgi w kontekście tematu tamtego wątku to nikczemnośc.Poniatno? Przecież
mówimy jednym językiem.
Obserwuj wątek
    • nim_as Re: Nim_as 22.05.03, 00:08
      Gość portalu: Elena napisał(a):

> Stwierdzeniem, że ja kogos bronię mnie nie zablokujesz,
      za stary wrobel
      > jestem.Nie chcę się przemawiać na takim wątku jak
      poniższy. Masz całe forum
      > do popisu, właź i wylewaj swoją nienawiść.Wart pac
      pałaca i vice versa.Twoje
      > bluzgi w kontekście tematu tamtego wątku to
      nikczemnośc.Poniatno? Przecież
      > mówimy jednym językiem.

Ty Elena moze masz racje, ze mowimy jednym jezykiem ale
      Ty nie poniala. Ja bluzgnalem na tych, co mordy dra, ze
      palestynskie kamienie nie mozna porownac do czolgow, a tu
      dostali zdjecie, malego dzieciaka, ktorego wlasnie kamien
      zabil. Na nich bluzgnalem, zeby swojej smierdzacej
      propagandy o "niewinnosci" kamieni nie glosili. A
      meshiggene to ja i bede, jesli dluzej na tym Forum
      zostane. Sa lepsze miejsca i bardziej interesujace. Zegnam.
      • Gość: Elena Re: Nim_as IP: *.menta.net 22.05.03, 00:21
        Jednak różnymi językami mówimy.Adieu
      • Gość: jerzowa Re: Nim_as IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 22.05.03, 00:25
        ja rozumiem, ze nim_as_li, ale faktycznie nim_as!
    • Gość: Tomek44 Re: do Elleny IP: 213.8.97.* 22.05.03, 11:03
      Gość portalu: Elena napisał(a):

> Stwierdzeniem, że ja kogos bronię mnie nie zablokujesz, za stary wrobel
      > jestem.Nie chcę się przemawiać na takim wątku jak poniższy. Masz całe forum
      > do popisu, właź i wylewaj swoją nienawiść.Wart pac pałaca i vice versa.Twoje
      > bluzgi w kontekście tematu tamtego wątku to nikczemnośc.Poniatno? Przecież
      > mówimy jednym językiem.

Mam wrazenie, ze nie rozumiesz naszego zalu do niesprawiedliwego oceniania
      naszej sytuacji. Gdybys choc troche sie zblizyla do nas, to zrozumialabys i
      mnie i nim-as i jeszcze innych. Mowimy jednym jezykiem, ale ty inaczej
      myslisz. Ja wpelni utozsamiam sie z nim-as,i zaluje, ze nie potrafie wyrazac
      swoich mysli tak jak on. Czasami to jedyny jezyk jaki do tego towarzystwa (mam
      nadzieje, ze wiesz o kogo chodzi)trafia.
      Z uszanowaniem
      Tomek
      • bigobserver do Tomka 22.05.03, 11:24
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Gość portalu: Elena napisał(a):
        >
        > > Stwierdzeniem, że ja kogos bronię mnie nie zablokujesz, za stary wrobel
        > > jestem.Nie chcę się przemawiać na takim wątku jak poniższy. Masz całe foru
        > m
        > > do popisu, właź i wylewaj swoją nienawiść.Wart pac pałaca i vice versa.Two
        > je
        > > bluzgi w kontekście tematu tamtego wątku to nikczemnośc.Poniatno? Przecież
        >
        > > mówimy jednym językiem.
        >
        > Mam wrazenie, ze nie rozumiesz naszego zalu do niesprawiedliwego oceniania
        > naszej sytuacji. Gdybys choc troche sie zblizyla do nas, to zrozumialabys i
        > mnie i nim-as i jeszcze innych. Mowimy jednym jezykiem, ale ty inaczej
        > myslisz. Ja wpelni utozsamiam sie z nim-as,i zaluje, ze nie potrafie wyrazac
        > swoich mysli tak jak on. Czasami to jedyny jezyk jaki do tego towarzystwa
        (mam
        > nadzieje, ze wiesz o kogo chodzi)trafia.
        > Z uszanowaniem
        > Tomek

Jestes poprostu zalosny.
        Uzalasz sie ciagle nad soba jak stara baba i nie widzisz,
        ze i u was nie wszyscy to anioly.
        Tobie oczywiscie wygodnie jest "utozsamiac sie" z kazdym smieciem,
        byle pisal tak jak tobie wygodnie. Bylo tych smieci juz wiecej ale ty
        ich "rozumiesz" i domagasz sie zrozumienia od innych.
        Zbudz sie i zacznij sam cos rozumiec.

PS
        W Polsce aresztewono jednego z waszych ortodoksyjnych, bo okazal sie byc
        handlarzem narkotykow.Zostanie prawdopodobnie wydany Amerykanom.
        Grozi mu ponad dwadziescia lat wiezienia.
        Probuje sie zblizyc i go zrozumiec ale nie potrafie.
        Ty napewno tak.

• Gość: Tomek44 Re: do Tomka IP: 213.8.97.* 22.05.03, 13:54
          bigobserver napisała:

> Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Elena napisał(a):
          > >
          > > > Stwierdzeniem, że ja kogos bronię mnie nie zablokujesz, za stary wrob
          > el
          > > > jestem.Nie chcę się przemawiać na takim wątku jak poniższy. Masz całe
          > foru
          > > m
          > > > do popisu, właź i wylewaj swoją nienawiść.Wart pac pałaca i vice vers
          > a.Two
          > > je
          > > > bluzgi w kontekście tematu tamtego wątku to nikczemnośc.Poniatno? Prz
          > ecież
          > >
          > > > mówimy jednym językiem.
          > >
          > > Mam wrazenie, ze nie rozumiesz naszego zalu do niesprawiedliwego oceniania
          >
          > > naszej sytuacji. Gdybys choc troche sie zblizyla do nas, to zrozumialabys
          > i
          > > mnie i nim-as i jeszcze innych. Mowimy jednym jezykiem, ale ty inaczej
          > > myslisz. Ja wpelni utozsamiam sie z nim-as,i zaluje, ze nie potrafie wyraz
          > ac
          > > swoich mysli tak jak on. Czasami to jedyny jezyk jaki do tego towarzystwa
          > (mam
          > > nadzieje, ze wiesz o kogo chodzi)trafia.
          > > Z uszanowaniem
          > > Tomek
          >
          >
          >
          > Jestes poprostu zalosny.
          > Uzalasz sie ciagle nad soba jak stara baba i nie widzisz,
          > ze i u was nie wszyscy to anioly.
          > Tobie oczywiscie wygodnie jest "utozsamiac sie" z kazdym smieciem,
          > byle pisal tak jak tobie wygodnie. Bylo tych smieci juz wiecej ale ty
          > ich "rozumiesz" i domagasz sie zrozumienia od innych.
          > Zbudz sie i zacznij sam cos rozumiec.
          >
          > PS
          > W Polsce aresztewono jednego z waszych ortodoksyjnych, bo okazal sie byc
          > handlarzem narkotykow.Zostanie prawdopodobnie wydany Amerykanom.
          > Grozi mu ponad dwadziescia lat wiezienia.
          > Probuje sie zblizyc i go zrozumiec ale nie potrafie.
          > Ty napewno tak.
          >
          Ja mowie o sytuacji, a nie jakis bandziorach. Wiesz ilu waszych ortodoksyjnych
          ksiezy wyprawia rozne nieprzyzwoite rzeczy? Tyle samo co w kazdej innej
          religii rozni jej przedstawiciele. Co ma piernik do wiatraka.
          • bigobserver Re: do Tomka 22.05.03, 14:03

> Ja mowie o sytuacji, a nie jakis bandziorach. Wiesz ilu waszych
            ortodoksyjnych
            > ksiezy wyprawia rozne nieprzyzwoite rzeczy? Tyle samo co w kazdej innej
            > religii rozni jej przedstawiciele. Co ma piernik do wiatraka.

Wiesz co ma piernik do wiatraka ?
            Normalni ludzie pietnuja zlo a ty tego nie potrafisz zrobic.
            Czy fredzio , czy nim , czy inne szumowiny, to dla ciebie przyklady do
            nasladowania i obiekty podziwu.
            Idz wreszcie po rozum do glowy i przestan prowokowac i sie potem nad soba zalic.
            Wstydu nie masz.
            • Gość: Tomek44 Re: do Tomka IP: 213.8.97.* 22.05.03, 14:15
              bigobserver napisała:

>
              > > Ja mowie o sytuacji, a nie jakis bandziorach. Wiesz ilu waszych
              > ortodoksyjnych
              > > ksiezy wyprawia rozne nieprzyzwoite rzeczy? Tyle samo co w kazdej innej
              > > religii rozni jej przedstawiciele. Co ma piernik do wiatraka.
              >
              > Wiesz co ma piernik do wiatraka ?
              > Normalni ludzie pietnuja zlo a ty tego nie potrafisz zrobic.
              > Czy fredzio , czy nim , czy inne szumowiny, to dla ciebie przyklady do
              > nasladowania i obiekty podziwu.
              > Idz wreszcie po rozum do glowy i przestan prowokowac i sie potem nad soba
              zalic
              > .
              > Wstydu nie masz.
              A nie mam. I tez nie chce juz wiecej z toba dyskutowac na ten temat, bo ja o
              wozie, a ty o kozie. Przeciez wyraznie pisze, ze bandziory sa wszedzie. Co mam
              jeszcze powiedziec, ze ich potepiam. Przeciez to zrozumiale. Jak kogos lubie
              to go nie nazywam bandziorem.
              Szalom
              • bigobserver Re: do Tomka 22.05.03, 14:39

> A nie mam. I tez nie chce juz wiecej z toba dyskutowac na ten temat, bo ja o
                > wozie, a ty o kozie. Przeciez wyraznie pisze, ze bandziory sa wszedzie. Co
                mam
                > jeszcze powiedziec, ze ich potepiam. Przeciez to zrozumiale. Jak kogos lubie
                > to go nie nazywam bandziorem.
                > Szalom

Ja tez stracilem ochote.
                Nie rozumiesz prostej sprawy, ze nikt nie przestaje byc "bandziorem" tylko
                dlatego, ze ty go lubisz.
                Uzalaj sie dalej nad soba. To ci lepiej wychodzi.

• Gość: A.D. Tomek apologeta... IP: *.mco.bellsouth.net 22.05.03, 14:47

> bigobserver napisała:
                >
                > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
                > >
                > > > Ja mowie o sytuacji, a nie jakis bandziorach. Wiesz ilu waszych
                > > ortodoksyjnych
                > > > ksiezy wyprawia rozne nieprzyzwoite rzeczy? Tyle samo co w kazdej inn
                > ej
                > > > religii rozni jej przedstawiciele. Co ma piernik do wiatraka.
                > >
                > > Wiesz co ma piernik do wiatraka ?
                > > Normalni ludzie pietnuja zlo a ty tego nie potrafisz zrobic.
                > > Czy fredzio , czy nim , czy inne szumowiny, to dla ciebie przyklady do
                > > nasladowania i obiekty podziwu.
                > > Idz wreszcie po rozum do glowy i przestan prowokowac i sie potem nad soba
                > zalic
                > > .
                > > Wstydu nie masz.
                > A nie mam. I tez nie chce juz wiecej z toba dyskutowac na ten temat, bo ja
                o
                > wozie, a ty o kozie. Przeciez wyraznie pisze, ze bandziory sa wszedzie. Co
                mam
                > jeszcze powiedziec, ze ich potepiam. Przeciez to zrozumiale. Jak kogos lubie
                > to go nie nazywam bandziorem.
                > Szalom

>>> ...wszystkiego co najnizsze w czlowieku. Z jednym oczywiscie warunkiem:
                musi byc zydem nawet i proste bydle, aby byc...sprawiedliwym! Dlatego tez
                mordercy, oszusci i inni przetepcy znajduja raj w Izraelu. Ktorego obecnym
                premierem jest ludobojca.....( po dlugiej liscie zydowskich terrorystow!!!)
                > Ecce homo - Tomek44, krypto...scheisszyd, na rowni z Morelem, fredziem,
                net4, nim-as i cala banda innych zerujacych tutaj na swojej
                teorii 'antysemityzmu' bez...Semitow!
        • wtracalski Re: do Tomka 22.05.03, 15:38
          bigobserver napisała:

>
          > > Gość portalu: Elena napisał(a):
          > >
          > > > Stwierdzeniem, że ja kogos bronię mnie nie zablokujesz, za stary wrob
          > el
          > > > jestem.Nie chcę się przemawiać na takim wątku jak poniższy. Masz całe
          > foru
          > > m
          > > > do popisu, właź i wylewaj swoją nienawiść.Wart pac pałaca i vice vers
          > a.Two
          > > je
          > > > bluzgi w kontekście tematu tamtego wątku to nikczemnośc.Poniatno? Prz
          > ecież
          > >
          > > > mówimy jednym językiem.
          > >
          > > Mam wrazenie, ze nie rozumiesz naszego zalu do niesprawiedliwego oceniania
          >
          > > naszej sytuacji. Gdybys choc troche sie zblizyla do nas, to zrozumialabys
          > i
          > > mnie i nim-as i jeszcze innych. Mowimy jednym jezykiem, ale ty inaczej
          > > myslisz. Ja wpelni utozsamiam sie z nim-as,i zaluje, ze nie potrafie wyraz
          > ac
          > > swoich mysli tak jak on. Czasami to jedyny jezyk jaki do tego towarzystwa
          > (mam
          > > nadzieje, ze wiesz o kogo chodzi)trafia.
          > > Z uszanowaniem
          > > Tomek
          >
          >
          >
          > Jestes poprostu zalosny.
          > Uzalasz sie ciagle nad soba jak stara baba i nie widzisz,
          > ze i u was nie wszyscy to anioly.
          > Tobie oczywiscie wygodnie jest "utozsamiac sie" z kazdym smieciem,
          > byle pisal tak jak tobie wygodnie. Bylo tych smieci juz wiecej ale ty
          > ich "rozumiesz" i domagasz sie zrozumienia od innych.
          > Zbudz sie i zacznij sam cos rozumiec.
          >
          > PS
          > W Polsce aresztewono jednego z waszych ortodoksyjnych, bo okazal sie byc
          > handlarzem narkotykow.Zostanie prawdopodobnie wydany Amerykanom.
          > Grozi mu ponad dwadziescia lat wiezienia.
          > Probuje sie zblizyc i go zrozumiec ale nie potrafie.
          > Ty napewno tak.
          >

Rzecz w tym, ze to polskie smiecie gremialnie zasmiecaja to forum. Nie
          dziwota, ze i my sie brukamy. Ale jak zwykle, od Zydow rzada sie najpierw i
          wiecej. Proponuje ci, Bigobserver, wez sie za zamiatanie swojego poletka - to
          duza robota i dobrze ci zrobi.
          • Gość: mirmil "polskie smiecie" ????- bardzo, bardzo brzydko :-( IP: *.uBRgrb01.supercable.es 22.05.03, 15:45
            • wtracalski Re: 'polskie smiecie' ????- bardzo, bardzo brzydk 22.05.03, 16:32
              Nie sledze na tyle zeby byc miarodajnym, ale chocby dwa przyklady moge ci dac:
              Dana33 i Tomek44, gdy jeszcze byli mlodzi, wsiedli bardzo mocno na Fredzia54 i
              to kilka razy.
              To jedno, a drugie, nie zdziwie sie, jezeli nawet nasza Dana33, gdy dorosnie,
              sama zostanie Fredziem. To jest jedyny logiczny wynik dluzszego przebywania w
              tym czcigodnym forumowym towarzystwie.
              Fredzio54 jest nasza flagowa ODPOWIEDZIA na wszelkich degeneratow, ktorzy
              przemyslowo robia z nas mordercow lub poplecznikow mordercow.
              Powtorze: od Zydow zawsze zada sie najpierw i wiecej. A moze by raz tak na
              odwrot?

• fredzio54 Re: 'polskie smiecie' ????- bardzo, bardzo brzydk 22.05.03, 16:38
                wtracalski napisał:

> Nie sledze na tyle zeby byc miarodajnym, ale chocby dwa przyklady moge ci
                dac:
                > Dana33 i Tomek44, gdy jeszcze byli mlodzi, wsiedli bardzo mocno na Fredzia54
                i
                > to kilka razy.
                > To jedno, a drugie, nie zdziwie sie, jezeli nawet nasza Dana33, gdy dorosnie,
                > sama zostanie Fredziem. To jest jedyny logiczny wynik dluzszego przebywania w
                > tym czcigodnym forumowym towarzystwie.
                > Fredzio54 jest nasza flagowa ODPOWIEDZIA na wszelkich degeneratow, ktorzy
                > przemyslowo robia z nas mordercow lub poplecznikow mordercow.
                > Powtorze: od Zydow zawsze zada sie najpierw i wiecej. A moze by raz tak na
                > odwrot?
                >
                Toda Chawer
              • rhinoceros zaczyna się rąbanka 22.05.03, 16:57
                wtracalski napisał:

> Nie sledze na tyle zeby byc miarodajnym, ale chocby dwa przyklady moge ci dac:
                > Dana33 i Tomek44, gdy jeszcze byli mlodzi, wsiedli bardzo mocno na Fredzia54 i
                > to kilka razy.
                > odwrot?
                >

To juz nie chsesz być Sumieniem Świata? Jeśli tak, to potraktuję cie jak zwykłego sukinkota, na polskiego smiecia moze byc izraelski smieć. Czemu nie.
              • Gość: mirmil zauwaz, ze sa pewne roznice IP: *.uBRgrb01.supercable.es 22.05.03, 17:28
                jest roznica miedzy ignorowaniem bluzgow (co widze przypisujesz mnie) a ich pochwalaniem i usprawiedliwianiem,
                co zrobiliscie tomek i ty.

p.s. jak chcesz to chetnie podam ci linka do moich postow, gdzie powiedzialem pewnej osobie, co sadze o jej, moim
                zdaniem, obrazkiwych postach. teraz tego nie robie, ale tez nie usprawiedliwiam i nie pochwalam.
          • bigobserver Re: do wtracalskiego 22.05.03, 15:49
            wtracalski napisał:

> Rzecz w tym, ze to polskie smiecie gremialnie zasmiecaja to forum. Nie
            > dziwota, ze i my sie brukamy. Ale jak zwykle, od Zydow rzada sie najpierw i
            > wiecej. Proponuje ci, Bigobserver, wez sie za zamiatanie swojego poletka - to
            > duza robota i dobrze ci zrobi.

Zgoda.Smieci nie brakuje nigdzie.
            Roznica jednak polega na tym, ze
            tym smieciom o ktorych ty piszesz, ludzie
            normalni zwracali juz wielokrotnie uwage
            lub od ich opinii sie odcinali.
            Podaj mi jeden przyklad, ze zrobil to ktos z was.
            Nie szukaj. Nie znajdziesz.
            Dobry jest kazdy smiec, jezeli adres ma odpowiedni.
            • wtracalski Re: do wtracalskiego 22.05.03, 16:35
              bigobserver napisała:

> wtracalski napisał:
              >
              > > Rzecz w tym, ze to polskie smiecie gremialnie zasmiecaja to forum. Nie
              > > dziwota, ze i my sie brukamy. Ale jak zwykle, od Zydow rzada sie najpierw
              > i
              > > wiecej. Proponuje ci, Bigobserver, wez sie za zamiatanie swojego poletka -
              > to
              > > duza robota i dobrze ci zrobi.
              >
              > Zgoda.Smieci nie brakuje nigdzie.
              > Roznica jednak polega na tym, ze
              > tym smieciom o ktorych ty piszesz, ludzie
              > normalni zwracali juz wielokrotnie uwage
              > lub od ich opinii sie odcinali.
              > Podaj mi jeden przyklad, ze zrobil to ktos z was.
              > Nie szukaj. Nie znajdziesz.
              > Dobry jest kazdy smiec, jezeli adres ma odpowiedni.

Nie sledze na tyle zeby byc miarodajnym, ale chocby dwa przyklady moge ci dac:
              Dana33 i Tomek44, gdy jeszcze byli mlodzi, wsiedli bardzo mocno na Fredzia54 i
              to kilka razy.
              To jedno, a drugie, nie zdziwie sie, jezeli nawet nasza Dana33, gdy dorosnie,
              sama zostanie Fredziem. To jest jedyny logiczny wynik dluzszego przebywania w
              tym czcigodnym forumowym towarzystwie.
              Fredzio54 jest nasza flagowa ODPOWIEDZIA na wszelkich degeneratow, ktorzy
              przemyslowo robia z nas mordercow lub poplecznikow mordercow.
              Powtorze: od Zydow zawsze zada sie najpierw i wiecej. A moze by raz tak na
              odwrot?

• bigobserver Re: do wtracalskiego 22.05.03, 16:55
                wtracalski napisał:

>> Nie sledze na tyle zeby byc miarodajnym, ale chocby dwa przyklady moge ci
                dac:
                > Dana33 i Tomek44, gdy jeszcze byli mlodzi, wsiedli bardzo mocno na Fredzia54
                i
                > to kilka razy.
                > odwrot?

Wiara moze gory przenosic.
                W twoim wypadku to chyba duze gory.

Ja pozostane przy faktach a fakty sa takie:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4592725&a=5984208
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5484064&a=5486242
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5484064&a=5484936
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4973464&a=4975387

> Fredzio to wybitna indywidualnosc na tym forum i jego wypowiedzi naprawde
                > zasluguja na szacunek. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby ktos "z Fredzia"
                zrobil
                > doktorat tak jak zrobilo to paru z "pomaranczowe alternatywy" z Wroclawia.
                Jego
                >
                > wypowiedzi sa sto razy wiecej warte niz twoja i moja wypowiedz do kupy.
                >
                > pozdrowienia

Zgadzam sie z toba i nawet nie wiesz jak bardzo.

Wiesz co cie tak intryguje zbalsamowany i reszta? Nie mozecie Fredzia wkurzyc.
                On sie z was wysmiewa i robi to znakomicie. Przewyzsza was inteligencja o
                kilka glow

Kto sie denerwuje na Fredzia, znaczy gryzie go sumienie. Ja sie na
                niego nie denerwuje, bo na sumieniu nic nie mam.
                Bardzo lubie Fredzia, bo nie jest falszywy jak niektorzy na forum, co to z
                jednej strony miodzik, a z drugiej dowala.

• wtracalski poprawka 22.05.03, 15:55
            rzada ----> zada, oczywiscie.
            Przpr.
      • Gość: mirmil moim zdaniem potrafisz IP: *.uBRgrb01.supercable.es 22.05.03, 11:33
        to ze pochwalasz tego rodzaju posty jest faktem niewymownie wymownym.

oj, nie kryguj sie, oczywiscie, ze sam tez tak potrafisz, sprobuj i z pewnoscia
        ci wyjdzie samo.

HISTORIA KONFLIKTU W PALESTYNIE, LISTA ZLAMANYCH PRZEZ IZRAEL REZOLUCJI, MAPY
        TERYTORIOW OKUPOWANYCH ETC SA ZEBRANE NA STRONACH ONZ:

www.un.org/depts/dpa/qpal/
      • Gość: Elena Re: Do Tomka IP: *.menta.net 22.05.03, 15:57
        Ja nie rozumiem? Ja dużo rozumiem.
        Wasze poczucie krzywdy i nasze poczucie krzywdy.Waszego narodowego pecha i
        naszego też.
        I jeszcze rozumiem, ze nie mogę oceniać tego, co się dzieje tam u was, z
        powodu mojego odrębnego swiatopoglądu. Dlatego nie oceniam.Przyglądam się,
        współczuję i czekam aż się ta paranoja zakończy z pożytkiem dla wszystkich.
        Że nie rozumiem co się dzieje z człowiekiem żyjącym w zagrożeniu
        terrorystycznym? Patrz, cholera, też rozumiem. Taki już mój fart, że wszędzie
        wlezę.Na szczęście fizycznie nic mi się nie stało.Jednak o własnych emocjach
        sporo się dowiedziałam.
        Nie rozumiem jak to jest być Żydem? Ano nie rozumiem. Nigdy nie byłam. Zawsze
        zależało mi jednak na tym, aby wiedzieć jak to jest być człowiekiem, co też
        jest niezmiernie trudne.
        Nie rozumiem, jak to jest ciągle dokarmiać swój ból i swoje neury.Szanuję wasz
        i nie wyolbrzymiam swojego.Bólu się nie licytuje.
        Najbardziej nie rozumiem jednego. Jak taki judeopolskoamerykański spamer padalec
        może pastwić się nad śmiercią tego malenkiego nieszczęśnika. Tylko dlatego, aby
        udowodnić swoją mniej lub bardziej wydumaną tezę.
        A drugi nie mniej niegodziwy wlezie i jeszcze podszczuwa do jatki. Chce jatki?
        Będzie ją miał. Głupich i swołoczy nie sieją ni orzą, one się same mnożą.I ja
        już nie mam najmniejszej wątpliwości. Mnożą się w każdym narodzie.
        Przeleć Tomek poprzednie spamy na temat śmierci tego dziecka. Przeczytaj
        odpowiedzi. Satysfakcjonują cię? Mnie nie. Jeżeli tak się utożsamiasz z tymi
        szukającymi zadymy, to może podeślesz te odpowiedzi tej matce Żydówce. To
        napewno ukoi jej ból. Ucieszy się, że hieny rozszarpują jej dziecko.Tylko
        uważaj, bo możesz trafić na podobną do mnie i wtedy nie wyjdziesz na bohatera.
        Nie ma takiego celu, takich pieniędzy, które uświęcałyby taki sposób
        działania.I jak widać żadna prowokacja z żadnej strony nie przynosi ukojenia.
        Za nią idzie następna,i jeszcze i jeszcze.I dokąd jeszcze?E szkoda gadać.Idę
        stąd. Po co się mam denerwować. Elena.
    • phantom_shitter Re: Nim_as to zwykły Q_tass 22.05.03, 15:31
      Phantom Shitter Strikes Again!
    • fredzio54 Re: Nim_as 22.05.03, 15:36
      Jaka piekna polka jestes (175 w zrostu dobrze budowana romantyczna)w takim
      kraju (hiszpania) co wiekszosc kobiet przydoty sa: niske ciemna skora krotkie
      nogi podobne do arabek.
      • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 22.05.03, 15:40
        fredzio54 napisał:

> Jaka piekna polka jestes (175 w zrostu dobrze budowana romantyczna)w takim
        > kraju (hiszpania) co wiekszosc kobiet przydoty sa: niske ciemna skora
        krotkie
        > nogi podobne do arabek.

>> Nie slin sie bydlaku. Rznij ten brud z jakim zyjesz, albo klebek drutu
        kolczastego przez lejek....
        • fredzio54 Re: He,he... 22.05.03, 16:08
          Gość portalu: A.D. napisał(a):

> fredzio54 napisał:
          >
          > > Jaka piekna polka jestes (175 w zrostu dobrze budowana romantyczna)w takim
          >
          > > kraju (hiszpania) co wiekszosc kobiet przydoty sa: niske ciemna skora
          > krotkie
          > > nogi podobne do arabek.
          >
          > >> Nie slin sie bydlaku. Rznij ten brud z jakim zyjesz, albo klebek drutu
          >
          > kolczastego przez lejek....
          spliwaj "peger"
          • Gość: A.D. Variant.... IP: *.mco.bellsouth.net 22.05.03, 16:19
            fredzio54 napisał:

> Gość portalu: A.D. napisał(a):
            >
            > > fredzio54 napisał:
            > >
            > > > Jaka piekna polka jestes (175 w zrostu dobrze budowana romantyczna)w
            > takim
            > >
            > > > kraju (hiszpania) co wiekszosc kobiet przydoty sa: niske ciemna skor
            > a
            > > krotkie
            > > > nogi podobne do arabek.
            > >
            > > >> Nie slin sie bydlaku. Rznij ten brud z jakim zyjesz, albo klebek
            > drutu
            > >
            > > kolczastego przez lejek....
            > spliwaj "peger"

>> Zazwyczaj jestem powsciagliwy ze stawianiem diagnozy. To moja wrodzona
            delikatnosc i wrazliwosc ducha. No i wiadomo, odpowiedzialnosc... Niemniej
            jednak zaryzykuje w Twoim, szczegolnoie smierdzacym przypadku: macie tam
            te 'Merkava' do rozjezdzania dzieci i tych, ktorzy usiluja dzieciom pomoc,
            prawda? Wiec dla ...wyprostowania Twoich brudnych mysli i pornograficznych
            nawykow, polecam abys sie polozyl pod nadjezdzajacy 'Merkava' i z pewnoscia
            poczujesz ulge... Po prostu ten brud, ktorym smierdzisz bedac nim nawskros
            przesiaknietym, zostanie delikatnie ...wycisniety z Twojego kadaweru. No i
            uszczesliwisz tym swoja Salcie, bo ona z tymi Arabami i tak i tak sie rznie
            jak tylko sie odwracasz... Nie, zeby to bylo cos zlego, jako ze to
            w...rodzinie, prawda?
            • fredzio54 Re: Variant.... 22.05.03, 16:23

> fredzio54 napisał:
              >
              > > Gość portalu: A.D. napisał(a):
              > >
              > > > fredzio54 napisał:
              > > >
              > > > > Jaka piekna polka jestes (175 w zrostu dobrze budowana romantycz
              > na)w
              > > takim
              > > >
              > > > > kraju (hiszpania) co wiekszosc kobiet przydoty sa: niske ciemna
              > skor
              > > a
              > > > krotkie
              > > > > nogi podobne do arabek.
              > > >
              > > > >> Nie slin sie bydlaku. Rznij ten brud z jakim zyjesz, albo kl
              > ebek
              > > drutu
              > > >
              > > > kolczastego przez lejek....
              > > spliwaj "peger"
              >
              > >> Zazwyczaj jestem powsciagliwy ze stawianiem diagnozy. To moja wrodzona
              >
              > delikatnosc i wrazliwosc ducha. No i wiadomo, odpowiedzialnosc... Niemniej
              > jednak zaryzykuje w Twoim, szczegolnoie smierdzacym przypadku: macie tam
              > te 'Merkava' do rozjezdzania dzieci i tych, ktorzy usiluja dzieciom pomoc,
              > prawda? Wiec dla ...wyprostowania Twoich brudnych mysli i pornograficznych
              > nawykow, polecam abys sie polozyl pod nadjezdzajacy 'Merkava' i z pewnoscia
              > poczujesz ulge... Po prostu ten brud, ktorym smierdzisz bedac nim nawskros
              > przesiaknietym, zostanie delikatnie ...wycisniety z Twojego kadaweru. No i
              > uszczesliwisz tym swoja Salcie, bo ona z tymi Arabami i tak i tak sie rznie
              > jak tylko sie odwracasz... Nie, zeby to bylo cos zlego, jako ze to
              > w...rodzinie, prawda?
              Szkoda ze wykonuje twoicj brudnycj mazen o Arabow, niestety sa rozkazy w IDF
              jestes "peger2 i "newela " polska, spliwaj bo wezne kija !
              • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 22.05.03, 16:52
                fredzio54 napisał:

> Gość portalu: A.D. napisał(a):
                >
                > > fredzio54 napisał:
                > >
                > > > Gość portalu: A.D. napisał(a):
                > > >
                > > > > fredzio54 napisał:
                > > > >
                > > > > > Jaka piekna polka jestes (175 w zrostu dobrze budowana roma
                > ntycz
                > > na)w
                > > > takim
                > > > >
                > > > > > kraju (hiszpania) co wiekszosc kobiet przydoty sa: niske c
                > iemna
                > > skor
                > > > a
                > > > > krotkie
                > > > > > nogi podobne do arabek.
                > > > >
                > > > > >> Nie slin sie bydlaku. Rznij ten brud z jakim zyjesz, al
                > bo kl
                > > ebek
                > > > drutu
                > > > >
                > > > > kolczastego przez lejek....
                > > > spliwaj "peger"
                > >
                > > >> Zazwyczaj jestem powsciagliwy ze stawianiem diagnozy. To moja wro
                > dzona
                > >
                > > delikatnosc i wrazliwosc ducha. No i wiadomo, odpowiedzialnosc... Niemniej
                >
                > > jednak zaryzykuje w Twoim, szczegolnoie smierdzacym przypadku: macie tam
                > > te 'Merkava' do rozjezdzania dzieci i tych, ktorzy usiluja dzieciom pomoc,
                >
                > > prawda? Wiec dla ...wyprostowania Twoich brudnych mysli i pornograficznych
                >
                > > nawykow, polecam abys sie polozyl pod nadjezdzajacy 'Merkava' i z pewnosci
                > a
                > > poczujesz ulge... Po prostu ten brud, ktorym smierdzisz bedac nim nawskro
                > s
                > > przesiaknietym, zostanie delikatnie ...wycisniety z Twojego kadaweru. No i
                >
                > > uszczesliwisz tym swoja Salcie, bo ona z tymi Arabami i tak i tak sie rzni
                > e
                > > jak tylko sie odwracasz... Nie, zeby to bylo cos zlego, jako ze to
                > > w...rodzinie, prawda?
                > Szkoda ze wykonuje twoicj brudnycj mazen o Arabow, niestety sa rozkazy w IDF
                > jestes "peger2 i "newela " polska, spliwaj bo wezne kija !

>> Widze ze pieniedzy nie przyslali Tobie abys mogl Aramom za paliwo
                do 'Merkava' zaplacic. Coz, poczekaj troche to znowuz okradna amerykanskiego
                podatnika, abys mogl zipac w strachu przed jazda...autobusem. Kija nie bierz
                do rewki. Bo ma dwa konce, fredziu. No i Salci przyjemnosci nie odbieraj... Za
                to polecam goraco gumowy mlotek. Tylko badz ostrozny, abys tych wszy rezerwatu
                na swojej wszawej lepetynie nie uszkodzil...
                • fredzio54 Re: He,he... 23.05.03, 12:48

> fredzio54 napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: A.D. napisał(a):
                  > >
                  > > > fredzio54 napisał:
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > fredzio54 napisał:
                  > > > > >
                  > > > > > > Jaka piekna polka jestes (175 w zrostu dobrze budowana
                  > roma
                  > > ntycz
                  > > > na)w
                  > > > > takim
                  > > > > >
                  > > > > > > kraju (hiszpania) co wiekszosc kobiet przydoty sa: ni
                  > ske c
                  > > iemna
                  > > > skor
                  > > > > a
                  > > > > > krotkie
                  > > > > > > nogi podobne do arabek.
                  > > > > >
                  > > > > > >> Nie slin sie bydlaku. Rznij ten brud z jakim zyjes
                  > z, al
                  > > bo kl
                  > > > ebek
                  > > > > drutu
                  > > > > >
                  > > > > > kolczastego przez lejek....
                  > > > > spliwaj "peger"
                  > > >
                  > > > >> Zazwyczaj jestem powsciagliwy ze stawianiem diagnozy. To moj
                  > a wro
                  > > dzona
                  > > >
                  > > > delikatnosc i wrazliwosc ducha. No i wiadomo, odpowiedzialnosc... Nie
                  > mniej
                  > >
                  > > > jednak zaryzykuje w Twoim, szczegolnoie smierdzacym przypadku: macie
                  > tam
                  > > > te 'Merkava' do rozjezdzania dzieci i tych, ktorzy usiluja dzieciom p
                  > omoc,
                  > >
                  > > > prawda? Wiec dla ...wyprostowania Twoich brudnych mysli i pornografic
                  > znych
                  > >
                  > > > nawykow, polecam abys sie polozyl pod nadjezdzajacy 'Merkava' i z pew
                  > nosci
                  > > a
                  > > > poczujesz ulge... Po prostu ten brud, ktorym smierdzisz bedac nim na
                  > wskro
                  > > s
                  > > > przesiaknietym, zostanie delikatnie ...wycisniety z Twojego kadaweru.
                  > No i
                  > >
                  > > > uszczesliwisz tym swoja Salcie, bo ona z tymi Arabami i tak i tak sie
                  > rzni
                  > > e
                  > > > jak tylko sie odwracasz... Nie, zeby to bylo cos zlego, jako ze to
                  > > > w...rodzinie, prawda?
                  > > Szkoda ze wykonuje twoicj brudnycj mazen o Arabow, niestety sa rozkazy w I
                  > DF
                  > > jestes "peger2 i "newela " polska, spliwaj bo wezne kija !
                  >
                  > >> Widze ze pieniedzy nie przyslali Tobie abys mogl Aramom za paliwo
                  > do 'Merkava' zaplacic. Coz, poczekaj troche to znowuz okradna amerykanskiego
                  > podatnika, abys mogl zipac w strachu przed jazda...autobusem. Kija nie bierz
                  > do rewki. Bo ma dwa konce, fredziu. No i Salci przyjemnosci nie odbieraj...
                  Za
                  > to polecam goraco gumowy mlotek. Tylko badz ostrozny, abys tych wszy
                  rezerwatu
                  > na swojej wszawej lepetynie nie uszkodzil...
                  Puls/Chicago od kiedy jak nielegalny placisz podakiw USA?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka