Dodaj do ulubionych

Pytanie przedwyborcze

26.10.08, 18:22
Nie pozostawia watpliwosci, co zrobi Felusiak, jesli wygra McCain (co nadal uwazam, ze sie stanie). Ale... Jak sadzicie, czy jesli przyszlym prezydentem USA zostanie Obama, co zrobi Felusiak:

1. stanie sie zagorzalym przeciwnikiem poczynan gospodarczych Obamy?
2. stanie sie nagle zwolennikiem Obamy i bedzie go malowal w rozowych kolorkach jak to czyni teraz z GWB?
3. bedzie robil to co przez ostatni miesiac - pi..przyl bez sensu i skladu, wyraznie gubiac sie w zeznaniach i czepiajac wszystkich jak pijany plotu?
4. wycofa z siania propadandy na FS?

A do Felusiaka pytanie poza konkursem:

Felusiak, powiedz mi, jakim cudem polityczny spadkobierca Busha, odcina sie od niego jak od dzumy? Przeciez wedlug Ciebie, to taki dobry prezydent byl:
www.msnbc.msn.com/id/27386775/
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Ty thannatos to masz wenę do bzdurzenia 05.11.08, 13:48
      Znajdź ty mi jeden mój wpis wychwalający Busha. Jeden.

Felusiak będzie temperował twoje bajdurzenie i odkorowane bajdurzenia innych
      nawiedonych przez BDS.
      Felusiak nie malował Busha na rózowo i nie będzie malował Obamy.

Felusiak jest zwolennikiem redukcji podatków od businessu i capital gains.
      Naturalną rzeczą Obamie dostanie się od niego jeśli podatki te pójdą w górę.

I na koniec, felusiak nigdy nie pisze bzdur i nie trzyma się płotu.

A tak na marginesie, powiedz ty mi thannatos na jakiej podstawie snułeś
      prognozy, że na Boże Narodzenie ropa będzie po 70 za beczkę?
      Tak z sufitu czy masz dostęp do wiedzy tajemnej?
      • thannatos Re: Ty thannatos to masz wenę do bzdurzenia 05.11.08, 14:35
        felusiak1 napisał:

> Znajdź ty mi jeden mój wpis wychwalający Busha. Jeden.

Jeden to jeden.

----------------------
        Autor: felusiak1 15.05.06, 20:49
        Bush jest pierwszym w historii prezydentem z Masters in Business Administration, wobec czego wątpię aby na biznesie się nie znał, a niepowodzenia w naftowych firmach głównie z przyczyny niskiej ceny ropy na światowych rynkach co czyni rodzime wydobycie nieopłacalnym.
        ----------------------

Hahaah, dobre, nie? - winna byla NISKA cena ropy. Zaradzil temu calkiem niezle jako prezydent, nieprawdaz? :D

No i, a kuku:

--------------------------
        Autor: felusiak1 11.06.05, 01:51
        "McCain nigdy prezydentem nie bedzie z przyczyn wewnatrzpartyjnych.
        To znaczy nie zdobedzie nominacji."
        -------------------------

No comment on that. :D

> A tak na marginesie, powiedz ty mi thannatos na jakiej podstawie snułeś
        > prognozy, że na Boże Narodzenie ropa będzie po 70 za beczkę?
        > Tak z sufitu czy masz dostęp do wiedzy tajemnej?

Juz Ci powiedzialem - PROROK jestem.

To co, teraz Obama bedzie juz cacy?
        • felusiak1 Ile ty masz lat thannatos? 06.11.08, 03:05
          Zdawałoby się żeś dorosły człowiek a tu niz z gruszki ni z pietruszki puszczasz
          sztubackie teksty.
          I oto stwierdzenie faktu odnośnie MBA Busha jest chwaleniem a potem
          oboczne przytyki. Ja jestem dorosły i stwierdzam z pełna odpowiedzialnością, że
          jeszcze w styczniu tego roku dałbym sobie odciąć rekę, że McCain nie zdobedzie
          nominacji. No i rzeczywistość spłatała figla ku mojej rozpaczy. Sam w życiu nie
          oddałbym na niego głosu co tez uczyniłem. Po przeprowadzce do Texasu nawet nie
          próbowałem zarejestrować się.
          No i komentarz odnośnie kryzysu w oil business w Texasie w latach 70-tych jest
          żenująco infantylny.
          Naprawdę thannatos, kto jak kto ale ty masz potencjał i spróbuj wydorośleć.
          • thannatos Re: Ile ty masz lat thannatos? 06.11.08, 08:29
            Heh, az milo popatrzec jak sie teraz wypierasz jak zaba blota czegos, co przez
            lat ostatnich kilka bylo oczywiste dla ociemnialego nawet.

No nic, dam Ci spokoj, bo lezacych kopac nie wypada. Przyjmuje do wiadomosci,
            zem niedorosly i infantylny. Jakos mnie to nie rusza.

Ja ze wzgledu na zmiane w Gabinecie Owalnym przestawiam sie z postawy
            komentujacej na postawe obserwujaca. Trzeba dac nowej wladzy nieco pola do
            popisu zanim zacznie sie znowu narzekac.
            • felusiak1 Re: Ile ty masz lat thannatos? 08.11.08, 13:05
              Nieczego sie nie wypieram. Powatarzam po raz wtóry, że nigdy nie chwaliłem Busha
              i chwalić nie zamierzam. Jeśli stwierdzenie faktu, że Bush jest pierwszym w
              historii prezydentem z MBA jest chwaleniem to droga analogii stwierdzenie że
              Obama jest pierwszym w historii niebiałym prezydentem też jest chwaleniem.
              Cierpisz na BDS a to taka choroba, która powoduje, że jeśli ktoś nie pluje na
              Busha tak jak ty to znaczy, że go chwali. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka