Gość: aras IP: *.devs.futuro.pl 12.01.02, 13:50 Wstyd droga gazeto że w 21 wieku masz tak dziadowski serwer, który działa wówczas kiedy ma ochotę, a czatowcy odbijają się od drzwi. smutny aras Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aras Re: Dziadowski serwer gazety IP: *.devs.futuro.pl 12.01.02, 13:53 Byłbym zapomniał, tekst że połączenie zakończyło się porażką jest wielce niestosowny. Chyba że to porażka gazety:((( I tak będę u was "czatował" Smutny aras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek84 Re: Dziadowski serwer gazety IP: 212.160.238.* 28.01.02, 16:34 Aleś ty głupi aras !!! Ja też mam internet i jeszcze nigdy mi nie rozłączyło. Masz poprostu dziadowski modem i ubliżasz. Wg. mnie jest to NAJLEPSZY i czytelny server. Nie masz racji nawet 1%. Trzeba iść na pocztę, zamówić SDI (160.- na miesiąc) i wtedy zobaczysz. Musisz wiedzieć, że modem to najgorszy sposób na internet. Jedynie na tym złodziejstwie TPSA zarabia, bo impulsiki lecą po kilku nawet sekundach. Rekl;amacji nie ma. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachelka Re: Dziadowski serwer gazety 28.01.02, 17:12 jacku! ja mam stałe łącze i jestem znanym wylatywaczem i powisaczem, a kiedy wczesniej korzystałam z modemu, nic takiego sie nie działo poza tym jakoś tak się dzieje, że inne czaty mnie nie wywalają ani nie wieszają; moja diagnoza, jako komputerowej blondynki, wskazuje na zbyt małą przepustowość łączy (w nocy czta działa rewaelacyjnie, a za dnia żal mówić jak) z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
mysza33 Re: Dziadowski serwer gazety 28.01.02, 17:23 też mam stałe łącze i w domu i w pracy,a do 24.00 wyrzuca co chwilę. Właśnie mnie wykopało po raz piąty w ciągu 1/2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Dziadowski serwer gazety IP: *.turboline.skynet.be 28.01.02, 18:59 Serwer idealny,lecz okreslenie, pozostawia watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś