Dodaj do ulubionych

Polish spirits fall as joblessness rises

IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 15:49
WARSAW
Obserwuj wątek
    • Gość: Mark American spirits fall as they try american food IP: 212.244.106.* 01.02.02, 17:02
      Listen
      dont worry about Polish spirit ok?
      carry about american food, is not so good;)))))
      strange crops and so on
      god bless you
    • Gość: Zsypek Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 17:05
      :))))))))))))

Ps. A widziales ten utwor, jak cie kusza drapie? To za to, ze cie tak dlugo nie
      bylo!!!!!!
      • Gość: JIHAD Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 22:15
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> :))))))))))))
        >
        > Ps. A widziales ten utwor, jak cie kusza drapie? To za to, ze cie tak dlugo nie
        >
        > bylo!!!!!!

zyje zyje zsypku!
        • Gość: Zsypek Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:19
          Ja z tej radosci utwor na twoja czesc wykonalem, i nas temat bardzo wielu
          znajomych osob, zajrzyj:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=987058&aid=987058

post z godz.
          01-02-2002 19:41

• Gość: JIHAD Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 22:24

> Ja z tej radosci utwor na twoja czesc wykonalem, i nas temat bardzo wielu
            > znajomych osob, zajrzyj:
            >
            > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=987058&a
            > id=987058">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=987058&aid=98
            > 7058</a>
            >
            > post z godz.
            > 01-02-2002 19:41
            >

Pewien Jihad co papuge mial kakadu
            nie mogl zniesc biadolen rzewnych i rozkladu
            wiec ptaka zostawil
            na Forum sie zjawil
            i obwiesil paru drani dla przykladu!

o to Ci chodzi zsypku?no piekne musze przyznac ! widze ze tesknisz za mna i nie
            zapominasz o mnie to milo z twojej strony.powiedz mi tylko czy dzisiaj jestes
            zsypek czy zsypka?
            • Gość: Zsypek Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:31
              O to. Ja szczerze mowiac zawsze jestem zsypka, a zsypkiem jestem wtedy, jak to
              sobie wyobraze.:)
              • Gość: JIHAD Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 22:38

> O to. Ja szczerze mowiac zawsze jestem zsypka, a zsypkiem jestem wtedy, jak to
                > sobie wyobraze.:)

to moze ja bede JIHADKA dzisiaj
                • Gość: Zsypek Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:41
                  Gość portalu: JIHAD napisał(a):

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                  >
                  > > O to. Ja szczerze mowiac zawsze jestem zsypka, a zsypkiem jestem wtedy, ja
                  > k to
                  > > sobie wyobraze.:)
                  >
                  > to moze ja bede JIHADKA dzisiaj

Bedzie mi milej z kolezanka:) Ale ja naprawde jestem zsypka, czego juz nie
                  ukrywam, bo Mr.Conti zrobil na mnie donos na Forum Dnia.
                  • Gość: Zsypek Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:42
                    PS. A wiesz komu? Vistowi!
                    • Gość: JIHAD Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 22:49

> PS. A wiesz komu? Vistowi!

araby ci w glowie w dalszym ciagu...nic sie nie zmienilas
                  • Gość: JIHAD Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 22:47

> Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                    > >
                    > > > O to. Ja szczerze mowiac zawsze jestem zsypka, a zsypkiem jestem wted
                    > y, ja
                    > > k to
                    > > > sobie wyobraze.:)
                    > >
                    > > to moze ja bede JIHADKA dzisiaj
                    >
                    >
                    > Bedzie mi milej z kolezanka:) Ale ja naprawde jestem zsypka, czego juz nie
                    > ukrywam, bo Mr.Conti zrobil na mnie donos na Forum Dnia.

ja tam wole jak jestes zsypek albo polka! zsypka do ciebie nic a nic nie pasuje
                    • Gość: Zsypek Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 23:48
                      tez uwazam, ze zsypka brzmi dziwnie. Mow do mnie zsypek, a wyobrazaj sobie przy
                      tym dame z dwoma balonami sredniej wielkosci, jak puka w klawisze:)

Zaraz ci zacytuje ten donos Mr.Conti, tylko go znajde. Bedziesz wiedzial, co ty
                      sie dzialo jak ciebie nie bylo. A polka to ja nie bylam. Naprawde! Polka jest
                      ode mnie glupsza. Jak to bym byla ja, to by wam obu w piety poszlo.
                      • Gość: Zsypek Re: Jjihad! Ty zyyjesz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 23:50
                        Masz tu ten donos:Re: <<<<<<Do Vista o Zsypku>>>>>>>
                        Autor: Gość portalu: MR.CONTI
                        Data: 01-02-2002 16:22 adres: 64.170.22.*

--------------------------------------------------------------------------------

> Gość portalu: Vist¸ napisał(a):
                        >
                        > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                        > >
                        > > > Oslabilem sie. Chwilowo zabraklo mi konceptu,
                        jakby tu ciebie zaczepi
                        > ac.
                        > >
                        > >
                        > > -
    • yidele Re: Polish spirits fall as joblessness rises 02.02.02, 00:24
      In case You didn't notice, Norway can afford not to be in the E.U because
      Norway has the largest share of North sea oil of ANY european country. Norway's
      population is about 4.5 million, and their income per capita in $ and PPP (
      purchasing Power Parity ) are 5 to 8 times larger than ours!

these are the actual rankings from www.worldbank.org for the year 2001:
      www.worldbank.org/data/databytopic/GNPPC.pdf

in US $
      world Ranking per capita in us $
      Norway 7 33,650
      Poland 75 4,200

PPP
      world Ranking per capita in ppp ( international dollars)
      Norway 6 29,760
      Poland 74 9,030

Lepper had better stick to raising pigs and fomenting unrest, as those are the
      only things he's even half competent to undertake.

Yidele
      • yidele Re: Polish spirits fall as joblessness rises 02.02.02, 00:27
        yidele napisał(a):

> In case You didn't notice, Norway can afford not to be in the E.U because
        > Norway has the largest share of North sea oil of ANY european country. Norway's
        >
        > population is about 4.5 million, and their income per capita in $ and PPP (
        > purchasing Power Parity ) are 5 to 8 times larger than ours!
        >
        > these are the actual rankings from www.worldbank.org for the year 2001:
        > <a href="http://www.worldbank.org/data/databytopic/GNPPC.pdf">www.worldbank.org
        > /data/databytopic/GNPPC.pdf</a>
        >
        > in US $
        > world Ranking -----------
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka