Gość: Jelaman IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 21:35 DO BOJU Wuuuu Kaaaa eeeeS !!! DO BOJU Wuuu Kaaaa eeeeS !!! jestesmy juz tak blisko chlopaki pokazcie ze jestescie najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 13:17 Jest juz naprawde blisko. Oby tylko tego nie sp... Ale wierze, ze w sobote wygraja i w srode w Nowej Soli juz bedziemy swietowali 2 lige. Pozniej jednak trzeba sie powaznie zastanowic - co dalej? Bo jak nikt nie pomoze Slaskowi i dalej bedzie panowal Cymanek to nie bedzie 2 ligi. Nie bedzie nawet 3. Moze byc baaardzo zle. No, ale najpierw wygrajmy z Rozwojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_kibicawks Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.06.05, 13:31 Nie czepiaj się Cymanka, lepszego działacza niż on nie ma na widoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazs Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:20 A co to już własnych poglądów mieć nie można(nawet jak są błędne)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_kibicawks Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.06.05, 19:16 Można - masz coś do Cymanka? Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice 03.06.05, 19:31 A nie możesz pisać za siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 22:30 Do Cymanka mam to, ze to on doprowadzil Slask tam, gdzie jest teraz. Taka jest prawda. To on jest wlascicielem Slaska, to on ma pakiet wiekszosciowy akcji i to on odpowiada za klub. Wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_kibicawks Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.06.05, 05:11 No piszę za siebie - a masz coś do cymanka? bo jeśli tak, to z tobą nie gadam, od razu widać, że atakujesz śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice 04.06.05, 08:08 Można mi zarzucić że mam skrajne poglądy i można się z nimi spierać ale twoje zachowanie świadczy że coś z tobą nie tak. I pomyśleć że to ty założyłeś wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=24425636 Stań z boku i popatrz jaką ty robisz wiochę i jakie to jest żałosne. Możesz sobie pisać co chcesz bo mnie to śmieszy. Wcześniej wydawało mi się, że to ja jestem twoim problemem ale z tego co widzę to ty masz bardzo duży problem z samym sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_kiboli Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.06.05, 08:44 dopóki będziesz powoływał się na bandytów i na forum krajowym tłumaczył ludziom, że cymanek jest dobry - to będę cię prześladował;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice 04.06.05, 09:00 > i na forum krajowym tłumaczył ludziom że cymanek jest dobry Nie rozumiesz tego o czym piszę gdy bronię Cymanka > to będę cię prześladował;)) Tak jak już wspomniałem wcześniej to śmieszy mnie to, bo nigdy się nie spodziewałem że to co piszę może mieć taki wpływ na ludzi. Możesz sobie pisać co chcesz i jak chcesz tylko pamiętaj że bardziej to świadczy o tobie niż o mnie. Od kilku lat piszę na forum Gazety i w tym czasie prześladowców już miałem wielu i już mnie takie osoby nie ruszają. Przez swoje przekonania już tak mam zszarganą reputację że nikt inny nie jest mi w stanie zaszkodzić ale jeśli ci to przynosi ulgę to się baw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_kibol Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.06.05, 09:04 przeczytaj swoje posty na kraju - to być może zrozumiesz, dlaczego jesteś kibolem, a nie kibicem. ale chyba za dużo wymagam? powoływanie się na bandytów z fana mówi dużo o tobie - zrób sobie ustawkę dziś z rozwojem, to może się rozwiniesz trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice 04.06.05, 09:06 To chyba ja jednak za dużo od ciebie wymagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_kibol Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.06.05, 09:19 wystarczy, żebyś nie powoływał się w swoich wypowiedziach na bandytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_kibol Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.06.05, 09:20 no chyba, że obok miłości do cymanka wyłożysz miłość do jednych klubów, a do innych nie. jako kibol powinieneś zrobić to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_kibol Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.06.05, 09:33 no - czemu lubisz wisełkę, a areczki już nie?;) myślę, że wiele osób odpowiedź przeczyta z zainteresowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Śląsk Wrocław gra z Rozwojem Katowice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 20:41 No i Katowice pokonane. Szkoda, ze tylko 1:0, ale dobre i to. Nie wiem, do kogo tyczyly sie powyzsze posty, ale powiem jedno - nigdy nie bylem przeciwko Slaskowi. Jestem przeciwko Cymankowi, bo on szkodzi Slaskowi. A tak apropo. Awans blisko i nagle na trybunach zjawil sie i pan Sobiesiak i pan Cymanek. Gdzie byli wczesniej? Dlaczego ich nie bylo jak grali z Walka? No, awans tuz tuz to mozna sie pokazac. Tylko mi nie piszcie, ze Cymanek nie mial czasu. Bo co mozna robic w sobote? Pewnie wieli prezes powie, ze zalatwial kase na Slask. I niektorzy mu uwierza. I nawet wiem, ktorzy. A wiec panie Cymanek - gdzie pan byl wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś