Dodaj do ulubionych

Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 2:1

IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 17.10.05, 00:10
...1. w artykule brakuje mi jeszcze wzmianki że akcja po której padła
bramka dla krakowa , była po błędzie sędziego który nie odgwizdał
kolejnej "ręki" zawodnika wisły ( a było takich zagrań sporo bo aż sześć
6 ,i tylko raz sędzia to zauważył ....
2. autor nie wspomina także o chamskich trzech 3 faulach za co wisła
powinna dostać 3 czerwone kartki!!! a dostali tylko dwie żółte !!!
3. za to przeczytałem że trenejro z krakowa chciał niewiadomo za co
karnego ... palant ...
4.i nie trafiają do mnie tłumaczenia że w wiśle ktoś tam nie grał, w
poznaniu grał podobny skład i nikt nie płakał z tego powodu a wisła gładko
wygrała z wiceliderem ...
i na koniec " PISZ PAN OBIEKTYWNIE "
Obserwuj wątek
    • Gość: ZuluGula Na wszystkich internetowych sportowych forach jest IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.05, 10:06
      dostrzegany profesjonalizm Smudy ! tylko dupki z klubowego forum Zaglębia są
      zafascynowani Beskiem :- ))) ale mysle ze jest im zwyczajnie wstyd że nie
      wiedzą o co w tej dyscyplinie gry chodzi !
    • Gość: kibic Re: Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 2:1 IP: *.magma-net.pl 17.10.05, 12:58
      miejsce wiejskiego klubiku z lubina jest w 2 albo i 3 lidze!!!!
      żałosny jest ten klubik!!
      • Gość: hultaj Re: Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 2:1 IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.10.05, 13:57
        hmm wiesz sam sobie wystawiles ocene - jestes załosny.
      • Gość: sergio żałosny dupek z wielkiego klubu IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 17.10.05, 22:49
        może i jest ??? ale na 3 ligę trzeba sobie zapracować ale my tego nie
        potrafimy ... w przeciwiństwie do twojedo "wielkiego klubiku " z
        najbrudniejszego "miasta" w europie buhahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!...
        napisz coś jeszcze ,pośmiejemy się ...buhahahahahahahhhahaaahahha!
        • Gość: kibic Re: widze ze macie kompleks "Wrocławia" IP: *.magma-net.pl 18.10.05, 12:14
          hehe w sumie sie nie dziwie... wioska lubin nie ma czym sie szczycić...
          ze dwa skrzyżowania ze światłami, niedzielna giełda złodziejów i dla
          złodziejów,aaaaa i bym zapomniał wspaniały duży hipermarket real...
          to wszystko zasługuje na miano wielkiej, zacofanej i zapyziałej wiochy zabitej
          dechami.
          • Gość: sergio Re: LUBIN kompleksem "wrocławian" cd. IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 18.10.05, 19:30
            buhahaha !!!, tak, tak , czekałem na taką odpowiedż , - a co na to mówi
            lekarz ???- buhahaha!!! dawaj jeszcze . . .
          • Gość: Paszczak Jesteś jednak poroniony..... IP: *.ornet.com.pl / *.lubin.dialog.net.pl 18.10.05, 20:46
            Po pierwsze: "giełda złodziei", a nie "giełda złodziejów" - zapraszam do szkoły
            podstawowej, ale wcale się nie dziwię, że panowie z kibice wielkiego Wrocławia
            mają braki w wykształceniu, a tyle wspaniałych szkół we Wrocławiu.....
            Po drugie: masz rację: Lubin jest wiochą w porównaniu z Wrocławiem, w takim
            razie dlaczego śląsk gra w II lidze, a Zagłębie w I?
            I po ostatnie: szkoda słów na takich matołów jak sfrustrowany kibic...
            • Gość: kibic Re: IP: *.magma-net.pl 19.10.05, 14:06
              dlaczego śląsk gra w II lidze, a Zagłębie w I?
              odpowiedz jest prosta: wiejskie zagłebie zapłaciło i wszyscy doskonale o tym
              wiedzą... i mam nadzieje że niedługo wieśniaki zostaną zdegradowane do 2 ligi!!!
              aha i szkoda słów na takich matołów jak sfrustrowani kibice z wiochy zwanej
              lubinem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka