Dodaj do ulubionych

Jason Crump - Lider liderów

IP: *.ppp.dion.ne.jp 27.05.06, 02:31
Ten sezon faktycznie zaczal sie bardzo dobrze i oby taka forme zawodnicy
reprezentowali do konca. Jedynie Gapa powinien sie troche poprawic. Ten sezon
jednak to walka trzech, a nie dwoch drozyn o zloty medal DMP. Trzeba jeszcze
pamietac o Wlokniarzu, ktory po kiepskim poczatku zlapal wiatr w zagle i
ostatnio zdemolowal wrecz Apatora u siebie.

Pzdr
Obserwuj wątek
    • abiks1981 Re: Jason Crump - Lider liderów 27.05.06, 19:55
      Kocham Włókniarz!Mam nadzieje że mój klub powalczy o medal.A Atlasowi życzę
      mistrzostwa ,bo już mam dość patrzenia na księcia palnciunio Tomusia I Goloba i
      jego braciszka ćpuna ,który pomylił sporty.Nie nawidzę jak chodzą jak pawie ,że
      to dzięki nim i itd.Mam nadzieje ,że Atlas zmiecie ich z powierzchni ziemi i
      Unia się rozsypie .A w Tarnowie zbudują mądry skład w opraciu o Kołodzieja
      .Pozdrawiam wszystkich kibiców "czarnego sportu".Hej!Hej!CKM!!!
      • Gość: jerzy Re: Jason Crump - Lider liderów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 15:33
        Mam pytanie, bo przyznam szczerze,że sie troszke pogubiłem w ostatnich zmianach
        przedsezonowych regulaminu. Czy w tym roku pierwsza czwórka po sezonie
        zasadniczym jeździ play-off ?
        • kyos Re: Jason Crump - Lider liderów 29.05.06, 10:29
          przywrócono stary system z 2004 -więc odpowiedź brzmi: TAK
          jest kwestia tego czy w play-off będą doliczać też bonusy ale chyba tak
          natomiast czarna magia to ile będzie zespołów w przyszłym roku i zasady spadku
          i awansu (chcą 10 drużyn w E-lidze, nie wiadomo co z I i II ligą)

najważniejsze zresztą że w tym roku wygra ten kto będzie sobie radził na
          wyjazdach (wyjazdowych w Rybniku nie uwzględniam) bo u siebie to każdy może
          zlać każdego (vide: Częstochowa, Toruń, Bydgoszcz, Tarnów) - na razie są tylko
          dwie takie ekipy: Tarnów (wygrał w Bydzi, ale teraz ma załamkę po Rybniku ;) i
          Wrocław (Rzeszów, Leszno, pewny bonus z Toruniem i Tarnowem, być może
          Bydgoszczą)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka