Gość: Gapiszon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.05, 22:39 Kilka dni temu odbyło się spotkanie, na którym zastanawiano się: gdzie znajduje się serce miasta. Po tych kliku dniach chyba już wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aesy Re: Serce Szczecina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 03:53 ja nie wiem. gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Serce Szczecina IP: 62.69.200.* 09.04.05, 08:39 i wybiegną na nie wszystkie okoliczne pieski, radośnie obsrywając i obsikując wszystko co się da. ich właściciele nie zauważą tego, zajęci ożywioną dyskusją nad wydażeniami ostatnich dni. czyli wszystko powróci do normy. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Serce Szczecina IP: 62.69.200.* 09.04.05, 08:57 wydarzeniami oczywiście! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Serce Szczecina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 17:19 ...pewnie tak będzie, ale miło pomarzyć... abstrahując od kwestii religijnych, to Jasne Błonia i Park Kasprowicza są pięknymi miejscami, o które warto dbać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Serce Szczecina IP: *.ksiazat.v.pl 09.04.05, 18:38 Gość portalu: Gapiszon napisał(a): > to Jasne Błonia i Park Kasprowicza są pięknymi miejscami, o które warto dbać. tak ,tak dbać aby były jak Marian napisał reguralnie i systematycznie obsr...ne i obsikiwane,jeden wielki psi kibel.Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Serce Szczecina 09.04.05, 22:16 serce Szczecina jest w każdym z nas udowodniliśmy to w ostatnim tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Serce Szczecina IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.04.05, 22:20 Student -czuje nutke rozmarzenia.....zakochales sie ,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Serce Szczecina 09.04.05, 22:25 wyciszyłem zresztą zawsze twierdziłem że kocham Szczecin nie można przecież decyzją administracyjną wyznaczyć Serca Miasta można ewentualnie stworzyć warunki do obrastania określonego miejsca funkcjami jakie powinno je charakteryzować jako że obecnie nie ma możliwości do podjęcia takich działań więc na razie serce Szczecina jest w każdym z nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Serce Szczecina IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.04.05, 22:31 Witam po tygodniowej nieobecnosci.I mkne na skrzydlach do pracy.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Serce Szczecina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.05, 23:48 i właśnie o to chodzi, że nie decyzją...ale decyzją można o to miejsce zadbać...i nie administaracyjną tylko własną...(psią?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajowy Re: Serce Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:29 Gość portalu: Gapiszon napisał(a): > zastanawiano się: gdzie znajduje się serce miasta. > Po tych kliku dniach chyba już wiadomo... Kraj też to dostrzega! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22422455&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś