Dodaj do ulubionych

Śląsk gra ze Świtem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 06:46
Śląsk nie zasługuje na awans.Jest słaby pod każdym względem-
piłkarskim,organizacyjnym,socjalnym.Ma także nieudolnych działaczy(walkower z
Zagłębiem )Awans zostawcie innym,a I liga to za wysokie progi(przynajmniej na
razie-może za jakieś 100lat??
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Śląsk gra ze Świtem IP: *.saint / 195.117.38.* 31.05.06, 08:14
      to, czy ktoś zasługuje na awans rozstrzygnie się na boisku. jeśli śląsk nie
      awansuje to znaczy, że nie zasłużyli. natomiast jeśli awansuje to zasłuzenie (
      każdy poza piastem gliwice miał takie same szanse) o tym należy pamiętać. i
      tyle wtej sprawie. pozdrawiam kibiców.
      • 2kaczorki WKS WKS WKS 31.05.06, 10:11
        To piłkarze graja a nie działacze:-)
        Do boju WKS

dla Śląska świt wstaje, I liga wita.
    • Gość: burzum Re: Śląsk gra ze Świtem IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 11:49
      fakt, że jest cienko na różnych płaszczyznach, ale sam awans może być dobrym pretekstem do znalezienia odpowiedniej kasy na poukładanie wszystkiego. Zapisy regulaminowe, mówiąceo obowiązkowej podgrzewanej płycie boja i coś tam jeszcze da się załatwić pewnie pod stolikiem. Niestety, choć jak miałoby to pomóc Śląskowi to dlaczego nie. Musisz krakać tak jak "one".
    • Gość: wks Re: Śląsk gra ze Świtem IP: *.mofnet.gov.pl 31.05.06, 13:28
      ty cypiździsek taj mi swój adres, bo chętnie bym z tobą porozmawiał ręcznie
      • Gość: liwer Re: Śląsk gra ze Świtem IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 31.05.06, 13:37
        ja Ci dam mój pajacu:( żal mi takich właśnie cepófff co im się zdaje że śląsk
        jest ich , a to gó.. prawda!! to jest cepie forum!! i każdy pisze to co
        myśli!! jeśli ktoś uważa że śląsk niezasługuje to jego sprawa!! właśnie przez
        takich ja ty "WKS" masz śląsk przez ostatnie 8 lat tuła się gdzieś po 2 i 3
        ligach!! właśnie przez was nikt kasy nie chce dawać na piłke we wrocku!!
        przecież mamy bogatych ludków którzy są lokalnymi patriotami ale oni jak widzą
        debili biegających z kosamo po stadiocham to odrazu im się odechciewa
        sponsorowania;( mam nadzieje że tych naszych pseudokibiców wytępią ze
        stadionów!! jak się chcecie bić to bijcie się w lesie i między sobą!! ale nie
        na stadionach albo ulicach bo aż strach na mecze przychodzić!!
        pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców śląska!! i mam nadzieje że uda nam
        się awansować;)
    • Gość: tom Re: Śląsk gra ze Świtem IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.06, 13:42
      fakt, że śląsk w rundzie wiosennej to już nie ten sam zespół co w rundzie
      wiosennej, ale ważne że szanse na awans ciągle są i póki piłka w grze wszystko
      jest możliwe więc całym sercem jestem za wksem i wierzę w powodzenie mimo tych
      kilku wiosennych niepowodzeń jaki i ogólnych niedociągnięć
      • Gość: josip Re: Śląsk gra ze Świtem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:35
        70 minuta. Slask wygrywa ze Switem 2-0 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka