Gość: smar IP: *.e-wro.net.pl 30.06.08, 21:16 Słuchajcie mam pytanie. Czy facet powinien sobie golić jajka czy nie? Jak wy robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smar Re: ASCO Śląsk Wrocław trwa w niepewności IP: *.e-wro.net.pl 30.06.08, 21:42 A wy dziewczyny jak wolicie? Odpowiedz Link Zgłoś
radziu.2 Opluwanie Siemińskiego ... wstyd pseudokibice!!! 30.06.08, 23:02 W życiu nie dałbym ani złotówki na klub sportowy, którego pseudokibice nie mają szacunku dla człowieka, który utrzymuje ich klub. Czy był to Schetyna, za którego czasów klub osiągał sukcesy czy też Siemiński, który wydaje swoje pieniądze na zabawę dla bydła zawsze dobrodziej jest i był opluwany. Powiedzcie mi, dlaczego miałbym utrzymywać wasz klub? Abyście mnie obrażali na każdym kroku i szargali moim nazwiskiem? Nie znajdziecie takiego frajera, bo swoją postawą i brakiem wdzięczności na to nie zasłużyliście. Przychodzicie żebrać o pieniądze? A ja wam mówię spadajcie! Inwestowanie w was nie ma sensu, bo nic nie da. Co najwyżej kilka meczów na których będzie komplet a wszystkie pozostałe przy garstce kibiców. Do tego brak zainteresowania mediów. Po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Opluwanie Siemińskiego ... wstyd pseudokibice IP: *.lanet.net.pl 30.06.08, 23:45 Schetyna był szanowany. Ale podpadł w swoich ostatnich 3 sezonach, kiedy to ewidentnie olewał klub, cały swój czas poświęcał klub. A Siemińskiego do tej pory popierałem. Ale teraz spieprzył sprawę. Rozumiem, że być może mu się znudziło rządzenie Śląskiem, ale po pierwsze informację o sprzedaży klubu podał zdecydowanie za późno (powinien to załatwić już w maju- a nie sezonie ogórkowym), po drugie on szantażuje miasto, chce wcisnąć Śląsk prezydentowi Dutkiewiczowi. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: ASCO Śląsk Wrocław trwa w niepewności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 00:49 HAHAHHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: ASCO Śląsk Wrocław trwa w niepewności IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.08, 07:26 Dwa lata temu Siemiński przejmował Śląsk i co teraz jest zdziwiony? czym? Przecież nic się nieoczekiwanego nie wydarzyło. Zostały uporządkowane sprawy klubu i tyle. Osiągnięcia sportowe były adekwatne do działań, baaa, nawet były na wyrost (wyjście z grupy w ULEB Cup). I nagle pan Siemiński rezygnuje. Cóż takiego się nagle wydarzyło? Zabawki się znudziły czy zabrakło kaski na nowe zabawki? A może wszystko jest wyssane z palca- sezon ogórkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokolwiek ASCO Śląsk Wrocław trwa w niepewności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 09:26 SKANDAL , jak cos takiego mozna robic , taki klub, takie tradycje ... brak mi slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Górnik Wałbrzyc Re: ASCO Śląsk Wrocław trwa w niepewności IP: *.magma-net.pl 01.07.08, 22:30 ...buda buda buda!!!! łańcuch pies!!!!! wrocławska k...a!!!!! wks!!!!!! he he he he!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klub dla kibiców ASCO Śląsk Wrocław trwa w niepewności IP: 195.136.189.* 02.07.08, 12:54 Ja mam propozycje. Niech sprzeda klub kibicom w postaci akcji. Na świecie praktykuje sie takie metody. Odpowiedz Link Zgłoś