Gość: VVV IP: *.e-wro.net.pl 06.08.08, 22:58 no niech mnie Żelem nie oslabia, ze jesli kupilem karte z karnetem na cala runde to mam im jeszcze dowod pokazywac?! chyba kogos tu pojeba.ło!! to po jakiego ch..a oni spisywali nasze dane?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VVV Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.e-wro.net.pl 06.08.08, 23:00 ps i dobili aktualne zdjecia,,, szkoda slow, klub zapieprzyl , a policje to my mamy w miescie na poziomie jasia fasoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voivod Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.media4.pl 07.08.08, 09:57 Ale wioseczka....az miło patrzec.Organizacja na poziomie "europejskim" Przykladowo chce isc z cala rodzina na mecz , chce zakupic bilety w przedsprzedazy i musze brac wszystich dokumenty, legitymacje i swiadectwa od chrztu tez niebawem beda potrzebne i odcisk lewej stopy. A i tak "dziewczynki w czerni" beda strzelac do bezbronnych włascicieli małej gastronomi . w myśl prawa wykonujac swoje obowiazki z celu przywrócenia ładu i porzadku..żenuła...Dziekuje postoje, nie zaiwestujer ani jednego PLN w takie przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.whirlpool.com 07.08.08, 13:26 To siedź w domu i nie płacz publicznie bo to nikogo nie rusza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voivod Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.media4.pl 07.08.08, 17:36 Ku Twojej ucisze zrobie to z wielka przyjemnoscia, bo wybacz ale wyrosłem juz z takiego wieku,by traktowac mnie jak bydło za moje wlasne pieniadze.Zycze zajaru w zyciu osobistym ... Ps..Krzysiek G......trzymaj sie i nie daj z siebie znow zrobic tarczy Pozdro dla starej grawdi kiboli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darecki Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 16:17 Dlaczego jest to mecz podwyższonego ryzyka? Przecież kibice Śląska i Lechii to przyjaciele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.lanet.net.pl 07.08.08, 17:55 > Dlaczego jest to mecz podwyższonego ryzyka? Przecież kibice Śląska i Lechii to > przyjaciele! Podwyższonego ryzyka dlatego ze wspólne siły śląska i lechii mogą zaatakować milicjantów, po wcześniejszej prowokacji oddziału ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:07 Bo wrocławska milicja chce sobie urządzić poligon - i do tego wszystko z naszej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Przecie ZOMO i ŚLĄŚK to przyjaciele ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.08, 22:03 do niedawna jeden resort ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Przecie ZOMO i ŚLĄŚK to przyjaciele ! IP: *.lanet.net.pl 07.08.08, 22:18 A ja myślałem ze jeden resort to ZOMO i ŻĄGŁĄBIĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy kibic Gdzie sprawiedliwość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 08:32 "Był kontakt ojca [Marian, były prezes PZPN i wieloletni szef GKS - red.] z przedstawicielem Śląska Wrocław. Współdziałaliśmy od połowy rundy wiosennej. Łatwiej jest dzielić koszty na pół, niż samemu za wszystko płacić. Śląsk "wchodził" w sędziów, a my w piłkarzy innych drużyn. Z tego wynikało, że wrocławianie są w sprawach sędziowskich bardzo mocni" Odpowiedz Link Zgłoś
marine88 Kolejki po bilety na mecz Śląska 08.08.08, 08:43 kolejki będą wielkie bo i Śląsk wraca do Ekstraklasy po 7 latach ;) a tymczasem polecam: www.mmwroclaw.pl/1384/2008/8/5/slask-wroclaw--serwis-specjalny?category=news nowy serwis specjalny o Śląsku Wrocław, stworzony przez patrona medialnego Śląska, polecam szczególnie fotki z ostatniego treningu Śląska przed meczem z Lechią! Odpowiedz Link Zgłoś