Dodaj do ulubionych

Kolejki po bilety na mecz Śląska

IP: *.e-wro.net.pl 06.08.08, 22:58
no niech mnie Żelem nie oslabia, ze jesli kupilem karte z karnetem
na cala runde to mam im jeszcze dowod pokazywac?! chyba kogos tu
pojeba.ło!! to po jakiego ch..a oni spisywali nasze dane?!
Obserwuj wątek
    • Gość: VVV Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.e-wro.net.pl 06.08.08, 23:00
      ps i dobili aktualne zdjecia,,, szkoda slow, klub zapieprzyl , a
      policje to my mamy w miescie na poziomie jasia fasoli
    • Gość: voivod Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.media4.pl 07.08.08, 09:57
      Ale wioseczka....az miło patrzec.Organizacja na poziomie "europejskim"
      Przykladowo chce isc z cala rodzina na mecz , chce zakupic bilety w
      przedsprzedazy i musze brac wszystich dokumenty, legitymacje i swiadectwa od
      chrztu tez niebawem beda potrzebne i odcisk lewej stopy. A i tak "dziewczynki w
      czerni" beda strzelac do bezbronnych włascicieli małej gastronomi . w myśl
      prawa wykonujac swoje obowiazki z celu przywrócenia ładu i
      porzadku..żenuła...Dziekuje postoje, nie zaiwestujer ani jednego PLN w takie
      przyjemnosci
      • Gość: WKS Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.whirlpool.com 07.08.08, 13:26
        To siedź w domu i nie płacz publicznie bo to nikogo nie rusza. :)
        • Gość: voivod Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.media4.pl 07.08.08, 17:36
          Ku Twojej ucisze zrobie to z wielka przyjemnoscia, bo wybacz ale wyrosłem juz z
          takiego wieku,by traktowac mnie jak bydło za moje wlasne pieniadze.Zycze zajaru
          w zyciu osobistym ...
          Ps..Krzysiek G......trzymaj sie i nie daj z siebie znow zrobic tarczy Pozdro dla
          starej grawdi kiboli ;-)
    • Gość: darecki Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 16:17
      Dlaczego jest to mecz podwyższonego ryzyka? Przecież kibice Śląska i Lechii to
      przyjaciele!
      • Gość: nomi Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.lanet.net.pl 07.08.08, 17:55
        > Dlaczego jest to mecz podwyższonego ryzyka? Przecież kibice Śląska
        i Lechii to
        > przyjaciele!

Podwyższonego ryzyka dlatego ze wspólne siły śląska i lechii mogą
        zaatakować milicjantów, po wcześniejszej prowokacji oddziału ZOMO.
        • Gość: ana Re: Kolejki po bilety na mecz Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 21:07

Bo wrocławska milicja chce sobie urządzić poligon - i do tego
          wszystko z naszej kasy.
    • Gość: jaś Przecie ZOMO i ŚLĄŚK to przyjaciele ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.08, 22:03
      do niedawna jeden resort !
      • Gość: nomi Re: Przecie ZOMO i ŚLĄŚK to przyjaciele ! IP: *.lanet.net.pl 07.08.08, 22:18
        A ja myślałem ze jeden resort to ZOMO i ŻĄGŁĄBIĘ !
    • Gość: Prawdziwy kibic Gdzie sprawiedliwość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 08:32
      "Był kontakt ojca [Marian, były prezes PZPN i wieloletni szef GKS - red.] z
      przedstawicielem Śląska Wrocław. Współdziałaliśmy od połowy rundy wiosennej.
      Łatwiej jest dzielić koszty na pół, niż samemu za wszystko płacić. Śląsk
      "wchodził" w sędziów, a my w piłkarzy innych drużyn. Z tego wynikało, że
      wrocławianie są w sprawach sędziowskich bardzo mocni"
    • marine88 Kolejki po bilety na mecz Śląska 08.08.08, 08:43
      kolejki będą wielkie bo i Śląsk wraca do Ekstraklasy po 7 latach ;) a tymczasem
      polecam:

www.mmwroclaw.pl/1384/2008/8/5/slask-wroclaw--serwis-specjalny?category=news
      nowy serwis specjalny o Śląsku Wrocław, stworzony przez patrona medialnego
      Śląska, polecam szczególnie fotki z ostatniego treningu Śląska przed meczem z
      Lechią!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka