amelkalexi wrrrrr 09.11.09, 19:43 hehe...to sobie kopiujcie... i linka wklejajcie na browser Odpowiedz Link
darima_ka Re: no szlag... 09.11.09, 20:18 Linka podświetlonego na niebiesko wklejaj w ten kwadracik IMG i będzie ok Odpowiedz Link
amelkalexi właśnie tak.... 09.11.09, 20:29 zrobiłam.. i co?? g**** w dupę jeża....wrrrrrr Odpowiedz Link
darima_ka Re: właśnie tak.... 09.11.09, 20:44 Musiałeś linka nie skopiować , bo nie ma nic próbuj aż do skutku jak nie wyjdzie wytniesz i tyle Odpowiedz Link
amelkalexi Re: właśnie tak.... 09.11.09, 20:52 haha...widzisz...nie pomyślałam, żeby ciachnąć Odpowiedz Link
darima_ka Re: właśnie tak.... 09.11.09, 21:35 zobacz Amelka czego brakuje na Twoim linku tego Odpowiedz Link
ryszq Wycięła? 10.11.09, 13:05 Kiedyś i ja wyciąłem i poszedłem w Polskę. Na szczęście miałem już maturę za sobą i skończone 18 lat. Amelka - nie chwal się , że Ty też już masz za sobą 18 lat, niemniej jednak wycinanie numerów kobietom w późniejszym już wieku - qrdelebele, jak to ująć? - raczej nie za bardzo wypada? Żle. Chodzi o to , że może się potem czkawką odbijać. No coś tak jakby. No bo wypada w każdym wieku byle scenariusz był poprawny. Czy aby zawsze idzie wg planu i scenariusza jaki byśmy chcieli realizować? No właśnie. Odpowiedz Link
amelkalexi Ryszq... 10.11.09, 14:15 ale ja myślę, że ten wątek...wytnę... a nie komuś numer Odpowiedz Link
ryszq Re: nie...wolno.... 11.11.09, 05:57 No to polecam siebie. Razem wytniemy ten numer. Kiedy? - nie wiem jeszcze, ale zdarza się, że to co wydaje się dalekie - może być całkiem bliskie. Myślę , że to optymistyczny akcent No i niekoniecznie musi to być o tak wczesnej godzinie. Odpowiedz Link
amelkalexi hehe.... 11.11.09, 10:40 wolę się w spółki nie bawić jak będę wycinać...to SAMA Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: hehe.... 11.11.09, 15:15 Nic nie hehe, bo Ryszard ma takie same uprawnienia i to co wytniesz On może przywrócić? Dlatego niezbędne jest Wasze współdziałanie... porozumienie i współpraca... no i tak dalej, zacieśnienie więzów... Nie będę się wyrażał aż tak dosłownie ale wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link