rena-ta49 02.12.10, 13:43 Pozwolę sobie przywitać Ciebie w imieniu Adminki, która dość późnym popołudniem tutaj przychodzi . Witam Cię serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilidae Re: Lilidae witaj :) 02.12.10, 14:17 Witam serdecznie, Renato !! I zostawiam pozdrowienia dla Adminki i pozostałych forumowiczów Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lilidae witaj :) 02.12.10, 18:02 Dziękuję , mam nadzieję ,że będziesz się z nami dobrze czuła Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lilidae witaj :) 02.12.10, 17:58 Witaj Lilidae, życzę samych miłych wrażeń z klikania z nami Rozgość się i czuj jak u siebie , wszyscy Forumowicze piszący tutaj są sympatyczni i mili. Rozmawiamy jak to w życiu bywa o wszystkim, raz na wesoło , innym razem poważnie o tym co nas trapi Odpowiedz Link
lilidae Re: Lilidae witaj :) 02.12.10, 18:58 Dobry wieczór ! Miło mi osobiście powitać Adminkę tego forum Jestem przekonana, że będę się tutaj dobrze czuła. Właśnie to, że jesteście sympatyczni i otwarci ośmieliło mnie do napisania. To wcale nie jest takie częste w tym wirtualnym świecie. Lubię rozmawiać. I o radościach, czasem o smutkach. Ot, właśnie o życiu Jeszcze raz dziękuję za serdecznie przyjęcie ! Zacznę się pomału zadomawiać. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lilidae witaj :) 02.12.10, 19:55 Miło mi Lili to czytać Rozgość się ,i pisz o wszystkim co Cię raduje , co smuci , bo życie takie właśnie jest ,że raz się radujemy, innym razem trzeba się komuś wyżalić . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Lilidae witaj :) 02.12.10, 18:01 No tak nie mam możliwości w pracy klikać , wiec dopiero w domu mogę sobie pozwolić na nieco rozrywki Ps. Dziękuję Renato za założenie wątku powitalnego Odpowiedz Link