• rena-ta49 Re: Hopa 15.05.15, 19:03
      Coś Ty Czarku dzisiaj mocno rozrywkowy jesteśsmile
      Fajnesmile
      • tropem_misia1 Re: Hopa 16.05.15, 05:58
        Daj mi sił Boże bym tak radośnie i tanecznie przeszła sobotę.
        Albowiem cosik kwękamsmile)
        • czarek_sz Re: Hopa 16.05.15, 07:00
          Posłuchaj Waweli Misiaczku i będzie git smile to Twoja kapela pięknie śpiewająca. Osobiście uwielbiam Wawele a głos solisty w szczególności i w zupełności. Reniu, wczoraj moja piękniejsza połówka obchodziła kolejne osiemnaste urodziny więc wiesz. I dzisiaj z rozpędu też będzie to i owo. Więc wiesz wink
          • rena-ta49 Re: Hopa 16.05.15, 07:24
            czarek_sz napisał:

> Posłuchaj Waweli Misiaczku i będzie git smile to Twoja kapela pięknie śpiewająca.
            > Osobiście uwielbiam Wawele a głos solisty w szczególności i w zupełności. Reni
            > u, wczoraj moja piękniejsza połówka obchodziła kolejne osiemnaste urodziny więc
            > wiesz. I dzisiaj z rozpędu też będzie to i owo. Więc wiesz wink

No tak osiemnaste urodziny to wydarzeniesmilesmile
            • czarek_sz Re: Hopa 16.05.15, 09:09
              I tak co roku osiemnastka u Janeczki a mnie wciąż przybywa sad Kochanemu Misiaczkowi dziękuję za Wawele. Przecudna piosenka którą przecież znam od lat. Przecudna piosenka która z Misiem i z Czarkiem bieży latami. Nasza ona Misiu nasza ona jest i Wawele też nasze są. Także Warszawiaków jeśli pozwolisz wink
              • czarek_sz Re: Hopa 16.05.15, 09:13
                tak na marginesie. Wawele to Czerwone Gitary bis. Ale nie byli tak lansowali jak Cz G dlatego byli w cieniu. Ja zawsze uwielbiałem Wawele a głos Wojdaka w szczególności. Pocztówki Waweli z prywatnego studia na Marszałkowskiej schodziły jak ciepłe bułeczki. Lata 60 te.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka