rena-ta49 07.08.15, 20:42 prezentuje się rewelacyjnie .A teraz czekam na atak,jak to jestem zachwycona dudusiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Pierwsza dama 07.08.15, 20:57 A Ponczek na ten pomarańcz powiedział : brrrrrrr, ohyda ... powinna ubrać się w zielone, to kolor nadziei i wiosny! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 07.08.15, 21:13 A gdzie ona widziała pomarańcz? ja to widzę jako malinowy ,nie wiem która z nas jest daltonistką W kolorze zielonym naszej pierwszej damie by raczej dobrze nie było, kolor zresztą teraz ni modny. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Pierwsza dama 07.08.15, 21:18 ahaaaaa malinowy? Dziewczyna jak malina? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 07.08.15, 21:26 tadeusz_ski.51 napisał: > ahaaaaa malinowy? Dziewczyna jak malina? Dokładnie tak! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Pierwsza dama 08.08.15, 08:53 Nie no, z taką żoną może się pokazać! Nawet w Niemczech! Odpowiedz Link
m.maska Re: Pierwsza dama 08.08.15, 11:34 tadeusz_ski.51 napisał: > Nie no, z taką żoną może się pokazać! Nawet w Niemczech! Lepiej nie... po co wywolywac kompleksy Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 08.08.15, 12:41 m.maska napisała: > tadeusz_ski.51 napisał: > > > Nie no, z taką żoną może się pokazać! Nawet w Niemczech! > > Lepiej nie... po co wywolywac kompleksy Dunki,które PBK nazwał kaszalotami dopiero wpadną w kompleksy Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 08.08.15, 12:42 tadeusz_ski.51 napisał: > Nie no, z taką żoną może się pokazać! Nawet w Niemczech! wszędzie można Odpowiedz Link
wiseacres Re: Pierwsza dama 08.08.15, 13:15 Ciekawe czy ten dziekan jest zazdrosny. A tak w ogóle to Mucha chyba jest lepsza w różne klocki. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 08.08.15, 14:47 wiseacres napisał(a): > Ciekawe czy ten dziekan jest zazdrosny. A tak w ogóle to Mucha chyba jest lepsz > a w różne klocki. Mucha na pewno ze swoim fryzjerem jest lepsza w przekręcaniu kasy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Pierwsza dama 08.08.15, 13:22 W Niemczech od wielu wielu lat, nie wiem nawet czy nie jest to piosenka z okregu II wojnyy swiatowej spiewa sie o pieknej polskiej dziewuszce, ktora nie chciala dac buziaka... moze to jeszcze z czasow Wandy co nie chciala Niemca Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 08.08.15, 14:51 m.maska napisała: > W Niemczech od wielu wielu lat, nie wiem nawet czy nie jest to piosenka z okreg > u II wojnyy swiatowej spiewa sie o pieknej polskiej dziewuszce, ktora nie chcia > la dac buziaka... moze to jeszcze z czasow Wandy co nie chciala Niemca Polki słyną z urody,A Komorowska też brzydka nie jest, tylko ta tusza,a jej mąż Dunki nazwał kaszalotami? Odpowiedz Link
m.maska Re: Pierwsza dama 08.08.15, 13:24 rena-ta49 napisała: > tadeusz_ski.51 napisał: > > > ahaaaaa malinowy? Dziewczyna jak malina? > > Dokładnie tak! > > Wg mnie to koral jest... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 08.08.15, 14:46 Chyba masz racje,raczej koral, ale na pewno nie pomarańcz Odpowiedz Link
m.maska Re: Pierwsza dama 08.08.15, 14:57 Nie, nie pomarancz... lubie ten odcien koralu... co tu duzo dywagowac - jest bardzo elegancka, obojetnie w jakim kolorze Przystojna ladna zgrabna kobieta... Odpowiedz Link
m.maska Re: Pierwsza dama 08.08.15, 14:59 Ale wiesz co Renata... nie wiem, moze adrenalina to byla - bo przy tym upale, i A.Duda i jego zona - lekko nie mieli... Odpowiedz Link
maria88 Re: Pierwsza dama 08.08.15, 15:47 Dlugoletnia Pani pedagog to wiedzę o dbaniu o siebie posiada. Teraz będzie krąg dam dworu co będą pomagać. Wg. mnie to na pewno zmienią jej fryzurę i. Kostiumki chanel, które miała na zaprzysieżeniu Dudy nie będą jej stylem. Powinna nosić spódnice dołem lekko rozkloszowane a włosy ciut dłuższe byłaby wtedy bardziej kobieca. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 09.08.15, 07:32 Ja bym niczego nie zmieniała w stylu. Ale na pewno styliści będą pracować nad dobrym stylem. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Pierwsza dama 29.08.15, 20:33 rena-ta49 napisała: > Ja bym niczego nie zmieniała w stylu. > Ale na pewno styliści będą pracować nad dobrym stylem. Albo dziekan > Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 09.08.15, 07:34 Ładnemu we wszystkim ładnie, więc lepiej być ładnym Odpowiedz Link
zak-1 Re: Pierwsza dama 09.08.15, 09:16 Dla mnie tez na pierwszy rzut oka to pomarańcz , ale jak wiadomo faceci się na kolorach nie znają. Mnie się Pierwsza Dama podoba taka, jak teraz jest . I ta cudowna wiotkość...... Odpowiedz Link
rena-ta49 Agata Kornhauser-Duda 29.08.15, 11:09 "Książka obfituje ponadto w opisy, które co najmniej sugerują, że Nowak od 20 lat bardzo dokładnie śledziła życie państwa Dudów. – Pisze tak, jakby siedziała pod kanapą w ich krakowskim mieszkaniu i podsłuchiwała. Ba, zdaje się nawet czytać w myślach Agaty Kornhauser i jej bliskich – zauważyła redaktor „Newsweeka” Renata Kim." natemat.pl/152807,agata-kornhasuer-duda-doczekala-sie-biografii-na-razie-tylko-zbeletryzowanej Newsweek podniecający się 'książką' pełną wymyślonych historii oznacza, że to najgłupsza gazeta na rynku. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Agata Kornhauser-Duda 29.08.15, 21:23 Przecież ty nie wiesz do kogo podobne są twoje dzieci, a o czyjeś się martwisz? Czyje są twoje dzieci,to wie twoja żona,a nie ty! Odpowiedz Link
wiseacres Re: Agata Kornhauser-Duda 30.08.15, 13:03 Tak się składa, że u mnie nie ma problemu. Syn jest Bardzo podobny na mojego ojca i do mnie mnie a córa do mnie i babci. Pomijam cechy charakteru i pisma. Ale mam w rodzinie praprababkę cioteczną Żydówkę, prababkę wujeczną mulatkę jakąś Indiankę, Cygana i Tatara. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Agata Kornhauser-Duda 30.08.15, 13:06 Zapomniałem dodać ,że w mojej rodzinie byli też biskupi i arcybiskupi. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Agata Kornhauser-Duda 30.08.15, 13:17 wiseacres napisał(a): > Zapomniałem dodać ,że w mojej rodzinie byli też biskupi i arcybiskupi. O! to fajnie ,a może któreś podobne chociaż trochę do arcybiskupa? Zajmowanie sie takimi pierdołami uważam za durne. Chcesz się w Karolaka bawić. Dla mnie Karolak to dno! Odpowiedz Link
m.maska Re: Agata Kornhauser-Duda 30.08.15, 14:13 wiseacres napisał(a): > Do kogo jej córka jest podobna ? Bardzo do ojca... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Agata Kornhauser-Duda 30.08.15, 15:36 Kiedyś było takie powiedzenie,że pierwsza dziewczynka zazwyczaj podobna do ojca,a chłopiec do matki. Nie wiem czy zawsze tak jest ,ale w tym przypadku podobieństwo do ojca widzę. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Pierwsza dama 31.08.15, 18:34 Kornhauserówna wygląda skromnie i nie wysuwa się na pierwszy plan - i tak byc powinno. Gorzej że PAD z tym swoim plastusiowym uśmiechem wygląda raczej komicznie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Pierwsza dama 31.08.15, 18:48 Znasz Prezydenta jakiegokolwiek kraju na świecie który podczas publicznych spotkań nie uśmiecha się ? odlatujesz na Marsa w swej nienawiści do Dudy Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Pierwsza dama 31.08.15, 18:49 ravenheart1 napisał: > Kornhauserówna wygląda skromnie i nie wysuwa się na pierwszy plan - i tak byc p > owinno. > > Gorzej że PAD z tym swoim plastusiowym uśmiechem wygląda raczej komicznie. -------------------------- Odpowiedz Link
rena-ta49 Jakoś Rav nie chce nam pokazać 31.08.15, 18:53 swojej fizjonomii,może byśmy się pozachwycali? Co tam Duda ,Komorowski to dopiero mundre miny strzelał, i mundre rzeczy gadał. Odpowiedz Link
wiseacres Re: Pierwsza dama 31.08.15, 18:54 Czysty Maliniak i wredny w swej prostocie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Wow, szyk i elegancja 13.10.15, 14:07 Zobaczcie te zgrabne nogi Hrabini Bulowa to by się w kadr nie zmieściła Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 13.10.15, 14:11 rena-ta49 napisała: > > Zobaczcie te zgrabne nogi > Hrabini Bulowa to by się w kadr nie zmieściła Pierwsza Dama Agata Duda z Królową Belgii Matyldą Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Wow, szyk i elegancja 13.10.15, 15:17 rena-ta49 napisała: > > Zobaczcie te zgrabne nogi > Hrabini Bulowa to by się w kadr nie zmieściła Kolejny żenujący wpis ... Skąd wiesz jak Kornhauserówna będzie wyglądac za 20 lat ? (bo tyle jest między nimi różnicy wieku) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 13.10.15, 15:29 Co ty piepszysz,zerknij no na królową UK ,ta starsza mocno dama nie upasła się niczym kaszalot! Nie wiedziałeś nigdy starszej kobiety zadbanej ,dbającej o swój wygląd,to twoja strata! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Wow, szyk i elegancja 13.10.15, 15:34 Geny, tryb zycia, urodzenie dzieci - to wszystko (i nie tylko) wpływa na sylwetkę kobiety - powinnas to wiedziec i to lepiej ode mnie ... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 13.10.15, 15:55 Czyżbyś nie wiedział ,że najlepszą dietą jest MŻ? Jak ktoś żre jak smok to potem musi zwalać na cukrzycę! Takie możliwości jak miała Komorowska by o swoją sylwetkę zadbać , przez 5lat siedzenia w pałacu prezydenckim ,to ma mało która kobieta pracująca, na co dzień zajmująca się domem.A jednak są kobiety w pałacach które potrafią wyglądać. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wow, szyk i elegancja 13.10.15, 16:17 Skoro to sam Bul własną żonę nazwał kaszalotem to o co Tobie biega Rav ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Z okazji Dnia Nauczyciela 14.10.15, 13:39 Pierwsza Dama z wizytą w XLIXL LO z Oddziałami Dwujęzycznymi im.J.W.Goethego Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 14.10.15, 15:11 Pierwsza Dama i Królowa Matylda z wizytą w XLIXL LO z Oddziałami Dwujęzycznymi im.J.W.Goethego Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 14.10.15, 20:44 Warto wiedzieć, że królowa Matylda jest córką Polki hrabiny Anny Komorowskiej (tej prawdziwej) i wnuczką Adama Sapiehy. Polska krew, co widach i słychać Odpowiedz Link
wiseacres Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 14.10.15, 20:50 opuncja.figowa.1 napisała: > Warto wiedzieć, że królowa Matylda jest córką Polki hrabiny Anny Komorowskiej ( > tej prawdziwej) i wnuczką Adama Sapiehy. Polska krew, co widach i słychać I CZUĆ Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 14.10.15, 21:11 wiseacres napisał(a): > opuncja.figowa.1 napisała: > > > Warto wiedzieć, że królowa Matylda jest córką Polki hrabiny Anny Komorows > kiej ( > > tej prawdziwej) i wnuczką Adama Sapiehy. Polska krew, co widach i słychać > > I CZUĆ Musisz się myć ,wtedy nie czuć. > Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 14.10.15, 21:10 opuncja.figowa.1 napisała: > Warto wiedzieć, że królowa Matylda jest córką Polki hrabiny Anny Komorowskiej ( > tej prawdziwej) i wnuczką Adama Sapiehy. Polska krew, co widach i słychać Zauważyłaś jaka jest cenzura na PAD i Jego małżonkę w telewizorniach, widziałaś w ostatnich dniach relację z tej wizyty w mediach? Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 14.10.15, 21:22 Pena cisza, tak. Bardzo to smutne i symptomatyczne w świetle maili nowoczesnej PZPR, aby kontynuować obijanie prezydenta Andrzeja Dudy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 15.10.15, 14:02 opuncja.figowa.1 napisała: > Pena cisza, tak. Bardzo to smutne i symptomatyczne w świetle maili nowoczesnej > PZPR, aby kontynuować obijanie prezydenta Andrzeja Dudy. Po 25 X porządek przynajmniej w TVP powinien byc zrobiony, nie może być tak ,że kilka osób z tv decyduje na co społeczeństwo ma płacic i kogo oglądać! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Z okazji Dnia Nauczyciela 15.10.15, 14:04 opuncja.figowa.1 napisała: > Warto wiedzieć, że królowa Matylda jest córką Polki hrabiny Anny Komorowskiej ( > tej prawdziwej) i wnuczką Adama Sapiehy. Polska krew, co widach i słychać To właśnie dlatego ich nie pokazywali,za dużo patriotyzmu. Przecież jak mówił Tusk: "polskość to nienormalnośc" Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Wow, szyk i elegancja 14.10.15, 15:35 czarek_sz napisał: > Skoro to sam Bul własną żonę nazwał kaszalotem to o co Tobie biega RaV ? O kolejny idiotyzm Renaty ... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Wow, szyk i elegancja 14.10.15, 16:03 Jakoś nigdy ich nie zauważyłem i zauważam. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 14.10.15, 16:38 ravenheart1 napisał: > > czarek_sz napisał: > > > Skoro to sam Bul własną żonę nazwał kaszalotem to o co Tobie biega RaV ? > > O kolejny idiotyzm Renaty ... Tobie już tak się we łbie wszystko zajączykuje ,ze w moje palce wkładasz to czego nie napisałam? Daj linka gdzie ja napisałam że Komorowski tak o swojej żonie! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Wow, szyk i elegancja 23.10.15, 15:17 rena-ta49 napisała: > ravenheart1 napisał: > > > > > czarek_sz napisał: > > > > > Skoro to sam Bul własną żonę nazwał kaszalotem to o co Tobie biega > RaV ? > > > > O kolejny idiotyzm Renaty ... > > > > Tobie już tak się we łbie wszystko zajączykuje ,ze w moje palce wkładasz to cze > go nie napisałam? > Daj linka gdzie ja napisałam że Komorowski tak o swojej żonie! Naucz sie czytac ze zrozumieniem ! ! ! Twój idiotyzm polegał na zestawieniu wyglądu dwóch kobiet, które dzieli 20 lat. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 23.10.15, 16:53 Nie rób z siebie większego głupka niż jesteś! Wiek ma pozwalać na otyłość ,a te pięć lat temu to Komorowska była chudsza? czyli w/g twojego toku myślenia za 10 lat to ma prawo osiągnąć wagę w okolicy tony? już ci napisałam ,że najlepszą dietą to mż ,tym bardziej kiedy ma się tendencję do tycia! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Wow, szyk i elegancja 23.10.15, 21:46 rena-ta49 napisała: > Nie rób z siebie większego głupka niż jesteś! Tobie i tak nigdy nie dorównam ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 26.11.15, 20:37 "www.facebook.com/FundacjaGAJUSZ "Dziś odwiedziła nas Pierwsza Dama. Przyjechała bez rozgłosu, mediów"Skradła moje serce. twitter.com/AleksandraDyjak/status/669942313439883265?lang=pl Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 14.10.15, 16:39 czarek_sz napisał: > Skoro to sam Bul własną żonę nazwał kaszalotem to o co Tobie biega Rav ? Komorowski "kaszalotami" nazwał Dunki,sam mając u boku kaszalota: www.fakt.pl/Komorowski-o-kobietach-Kaszaloty-,artykuly,72585,1.html Odpowiedz Link
wiseacres Re: Wow, szyk i elegancja 14.10.15, 17:18 rena-ta49 napisała: > czarek_sz napisał: > > > Skoro to sam Bul własną żonę nazwał kaszalotem to o co Tobie biega Rav ? > > Komorowski "kaszalotami" nazwał Dunki,sam mając u boku kaszalota: > www.fakt.pl/Komorowski-o-kobietach-Kaszaloty-,artykuly,72585,1.html > > Mówią damy, że damy albo odejmiemy.Jak to w życiu. Nie wszystko złoto co się świeci. Odpowiedz Link
rena-ta49 Spotkanie z finalistami XVII Międzynarodowego 17.10.15, 18:09 Konkursu Pianistycznego im. Fryderyka Chopina Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wow, szyk i elegancja 28.07.16, 17:52 Nie da się ukryć, że Pani Komorowska wyglądałaby znacznie lepiej. Niestety ciemny lud nie docenił Małżonka Odpowiedz Link
rena-ta49 Nasza pierwsza dama była ładniej ubrana ! 06.07.17, 17:06 A jak Wy myślicie? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nasza pierwsza dama była ładniej ubrana ! 06.07.17, 21:53 rena-ta49 napisała: > A jak Wy myślicie? > Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Nasza pierwsza dama była ładniej ubrana ! 07.07.17, 08:26 Nad bazarkową garsonką pani Komorowskiej spuśćmy zasłonę milczenia, ale i pani Obamowa się nie popisała, zwłaszcza odkrytymi kolanami. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nasza pierwsza dama była ładniej ubrana ! 07.07.17, 12:51 opuncja.figowa.1 napisała: > Nad bazarkową garsonką pani Komorowskiej spuśćmy zasłonę milczenia, ale i pani > Obamowa się nie popisała, zwłaszcza odkrytymi kolanami. Obamowa figurą przypomina męska posturę. Do tej fotki stanęła niczym sierota Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Nasza pierwsza dama była ładniej ubrana ! 07.07.17, 08:22 Myślę, że obydwie Panie się nie zgrały, co do okoliczności. W centrum nauki pani Agata wyglądała zbyt oficjalnie. Z kolei odkryte ramiona Melanii pod pomnikiem Powstańców, były nie na miejscu (podobnie Ivanki). Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nasza pierwsza dama była ładniej ubrana ! 07.07.17, 12:55 opuncja.figowa.1 napisała: > Myślę, że obydwie Panie się nie zgrały, co do okoliczności. W centrum nauki pan > i Agata wyglądała zbyt oficjalnie. Z kolei odkryte ramiona Melanii pod pomnikie > m Powstańców, były nie na miejscu (podobnie Ivanki). Tak,te odkryte ramiona trochę raziły.Jednak obie pierwsze damy wyglądały ładnie. Bo ładnej we wszystkim ładnie Odpowiedz Link
rena-ta49 Czym większa pokraka tym zajadlej atakuje 14.07.17, 17:52 pierwszą damę. Chętnie bym obejrzała fotki tych pokrak,które nazywają pierwszą damę garbatą. Komuszka mogłaby swoją pokraczną posturę pokazać, byśmy ocenili to "cudo" Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Pierwsza dama 27.11.15, 14:54 A tu z wizytą u wcześniaków w Instytucie Matki i Dziecka Odpowiedz Link
rena-ta49 W sumie, ja się nie dziwię, 07.04.16, 14:37 że każdego dnia szlag jasny ich trafia. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: To jest klasa! 03.05.16, 19:29 Wspaniale się prezentuje nasza Pierwsza Dama. I nie tylko sylwetkę mam na myśli i urodę ale klasę przede wszystkim. Pierwsza Dama jest bardzo skromna, nie pcha się przed kamery, wie kiedy zabrać głos a kiedy nie wychodzić przed szereg. Moim skromnym zdaniem obecna Pierwsza Dama RP ma klasę byłej Pierwszej Damy RP śp Marii Kaczyńskiej. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: To jest klasa! 03.05.16, 19:34 czarek_sz napisał: > Wspaniale się prezentuje nasza Pierwsza Dama. I nie tylko sylwetkę mam na myśli > i urodę ale klasę przede wszystkim. Pierwsza Dama jest bardzo skromna, nie pch > a się przed kamery, wie kiedy zabrać głos a kiedy nie wychodzić przed szereg. M > oim skromnym zdaniem obecna Pierwsza Dama RP ma klasę byłej Pierwszej Damy RP ś > p Marii Kaczyńskiej. Dokładnie tak! Dlatego komuchów krew zalewa ,że nie mają o co się przyczepić. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: To jest klasa! 03.05.16, 19:36 czarek_sz napisał: > Wspaniale się prezentuje nasza Pierwsza Dama. I nie tylko sylwetkę mam na myśli > i urodę ale klasę przede wszystkim. Pierwsza Dama jest bardzo skromna, nie pch > a się przed kamery, wie kiedy zabrać głos a kiedy nie wychodzić przed szereg. M > oim skromnym zdaniem obecna Pierwsza Dama RP ma klasę byłej Pierwszej Damy RP ś > p Marii Kaczyńskiej. To nie napuszona Komorowska! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: To jest klasa! 03.05.16, 19:45 Między obecną Panią Prezydentową a byłą jest taka różnica jak między mercedesem klasy lux a dwudziestoletnim trabantem z byłej NRD. Nie ma o czym mówić. Bo po co obrażać byłą ? bo mnie mężczyźnie nie wypada. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: To jest klasa! 23.05.16, 13:34 czarek_sz napisał: > Między obecną Panią Prezydentową a byłą jest taka różnica jak między mercedesem > klasy lux a dwudziestoletnim trabantem z byłej NRD. Nie ma o czym mówić. Bo po > co obrażać byłą ? bo mnie mężczyźnie nie wypada. tylko to wrzuce Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Pierwsza dama 07.06.16, 15:24 rena-ta49 napisała: > prezentuje się rewelacyjnie .A teraz czekam na atak,jak to jestem zachwycona d > udusiem. Fakt, nawet jej do twarzy z trzecią ręką - buhahahahahaha Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Pierwsza dama 07.06.16, 19:14 ravenheart1 napisał: > > rena-ta49 napisała: > > > prezentuje się rewelacyjnie .A teraz czekam na atak,jak to jestem zachwyc > ona d > > udusiem. > > Fakt, nawet jej do twarzy z trzecią ręką - buhahahahahaha > > > > > > Nooo,jakiś ty mundry,że to zauważyłeś ,hahaha Gówno czytasz i gówno wiesz! Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Pierwsza dama 08.06.16, 15:50 rena-ta49 napisała: > ravenheart1 napisał: > > > > > rena-ta49 napisała: > > > > > prezentuje się rewelacyjnie .A teraz czekam na atak,jak to jestem z > achwyc > > ona d > > > udusiem. > > > > Fakt, nawet jej do twarzy z trzecią ręką - buhahahahahaha > > > > > > > > > > > > > Nooo,jakiś ty mundry,że to zauważyłeś ,hahaha > Gówno czytasz i gówno wiesz! Tak trudno zrozumieć, że większość zdjęć, którymi się zachwycasz, tez jest podretuszowane ? Odpowiedz Link
opuncja.figowa.1 Re: Pierwsza dama 09.06.16, 11:06 Żadnego retuszu nie było. Kancelaria prezydenta opublikowała sekwencję zdjęć, na których widać, że ?trzecia ręka? należy do przysłoniętej na moment funkcjonariuszki BOR-u, która podążała krok w krok za Pierwszą Damą. O żadnej manipulacji nie ma mowy. Hejt jednak poszedł w świat, do którego ochoczo się przyłączyłeś. Tekst linka Odpowiedz Link