Dodaj do ulubionych

Prezydent a prezydent

15.08.15, 19:33
wpolityce.pl/polityka/262387-andrzej-duda-w-radzyminie-oni-podnosili-polske-z-ruin-z-niczego-a-my-dzisiaj-potrzebujemy-polske-tylko-naprawic
Jeden docenia i podnosi chwałę oręża polskiego m.in w zwycięskiej wojnie z bolszewikami drugi tym bolszewikom stawiał pomnik i korzył się przed Putinem gorzej jak kundel. Wyborcy Brąka !!! jak wam nie wstyd kundle zapchlone !!!!!!
Obserwuj wątek
    • cb456cc Re: Prezydent a prezydent 15.08.15, 19:56
      czarek_sz napisał:

> rel="nofollow">wpolityce.pl/polityka/262387-andrzej-duda-w-radzyminie-oni-podnosili-polske-z-ruin-z-niczego-a-my-dzisiaj-potrzebujemy-polske-tylko-naprawic
      > Jeden docenia i podnosi chwałę oręża polskiego m.in w zwycięskiej wojnie z bols
      > zewikami drugi tym bolszewikom stawiał pomnik i korzył się przed Putinem gorzej
      > jak kundel. Wyborcy Brąka !!! jak wam nie wstyd kundle zapchlone !!!!!!

Jak zwykle plucie dla samego plucia,,,pokaż te pomniki stawiane bolszewikom,pokaż jak się korzy przed Putinem.
      • czarek_sz Re: Prezydent a prezydent 15.08.15, 20:02
        Masz wszystko w necie więc nie fatyguj mnie tylko sam sobie wylinkuj wpisując co trzeba. Bo mnie to brzydzi.
        • cb456cc Re: Prezydent a prezydent 15.08.15, 20:21
          czarek_sz napisał:

> Masz wszystko w necie więc nie fatyguj mnie tylko sam sobie wylinkuj wpisując c
          > o trzeba. Bo mnie to brzydzi.

Właśnie wpisałem pomniki stawiane bolszewikom przez prezydenta Komorowskiego i jakos nic,,,no moze po za takim ohydnym fotomontażem na niezalezna.pl nic nie znalazłem,,,faktycznie jest czym sie brzydzić smile

http://niezalezna.pl/uploads/foto/2011/03/komorowski_mundur.jpg
    • ravenheart1 Re: Prezydent a prezydent 17.08.15, 14:49
      czarek_sz napisał:

> rel="nofollow">wpolityce.pl/polityka/262387-andrzej-duda-w-radzyminie-oni-podnosili-polske-z-ruin-z-niczego-a-my-dzisiaj-potrzebujemy-polske-tylko-naprawic
      > Jeden docenia i podnosi chwałę oręża polskiego m.in w zwycięskiej wojnie z bols
      > zewikami drugi tym bolszewikom stawiał pomnik i korzył się przed Putinem gorzej
      > jak kundel. Wyborcy Brąka !!! jak wam nie wstyd kundle zapchlone !!!!!!

A jak Tobie nie wstyd opowiadać takich bredni ? ! ? ! ? !

Masz nas wszystkich za idiotów ? !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka