tadeusz_ski.51 18.04.08, 08:04 strata czasu! Szczególnie jak się ma dużo roboty! Won z pracą! Taka durnota... tylko psiakrew, trzeba kasy!? No i co o tym sądzicie? Jak pogodzić życie z pracą? Co ważniejsze, praca czy robota? W jakiej kolejności? DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-1 Re: Bo praca, to cholerna 18.04.08, 08:12 a Tadziu o jakiej robocie Ty mowisz... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jak to Inka, to Ty nie wiesz 18.04.08, 08:17 jaka jest różnica pomiędzy pracą i robotą?? Dobra, powiem Ci: Do pracy ściąga się koszulę, do roboty spodnie! DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ale teraz już jesteś pewna? 18.04.08, 08:28 Myśleliśmy o jednym, co nie? O tym samym "jednym"... we dwoje DD Odpowiedz Link
inka-1 Re: Bo praca, to cholerna 18.04.08, 08:14 niestety bez pracy sie nie da egzystowac...nikt nie chce pracowac na mnie i za mnie.... Pozatym to ja juz bez pracy tak calkiem zyc bym nie mogla..(moze wtedy spolecznie i z zamilowania.). Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Dla mnie praca 18.04.08, 13:39 rena-ta49 napisała: > To rozrywka)) -------- A co robisz? Śpiewasz w chórze czy tańczysz na rurze?? A może masz dwa w jednym, robisz w pracy? DD Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dla mnie praca 18.04.08, 13:56 Nie nic z tych rzeczy , nie muszę pracować po prostu chce, tak się składa, że mam tą przyjemność chodzić do pracy) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Aha, zwracam honor! 18.04.08, 13:59 Tak tylko sobie pomyślałem... hihi... Ale że nic z tych rzeczy, to jakoś nie chcę wierzyć? Z taką znajomością nazw kutasów wszelakich??? Nie, nie uwierzę! DD Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dla mnie praca 18.04.08, 13:59 Zaśpiewać też mogę , to co że fałszuję, śpiewać każdy może .....)) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dla mnie praca 18.04.08, 14:00 Acha muszę jeszcze dodać ,że w moim wieku na rurze szanse marne)) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Eeeee tam Renia 18.04.08, 15:58 rena-ta49 napisała: > Acha muszę jeszcze dodać ,że w moim wieku na rurze szanse marne)) --------- Każdy wiek może znaleźć swoich amatorów! Nawet mój może trafić na jakąś "fankę"?? DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bo praca, to cholerna 18.04.08, 15:28 tadeusz_ski.51 napisał: > strata czasu! Szczególnie jak się ma dużo roboty! Won z pracą! Taka durnota... > tylko psiakrew, trzeba kasy!? > No i co o tym sądzicie? Jak pogodzić życie z pracą? Co ważniejsze, praca czy > robota? W jakiej kolejności? DD Najpierw praca , potem przyjemności, czyli robotaDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Bo praca, to cholerna 18.04.08, 16:00 darima_ka napisała: > Najpierw praca , potem przyjemności, > czyli robotaDD --------- No coś Ty?? Jak się zmęczysz w pracy, to nici z roboty! Ja tam wolę najpierw robić, a jak już się zmęczę robotą, to wypocznę se w pracy! DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 I własnie teraz 18.04.08, 16:03 zarobiony z Monią, szukam chwili wypoczynku, pracując na forum! DD Takie alibi se znalazłem, bo mnie wymorduje na amen ta Monia Blue! DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: I własnie teraz 18.04.08, 16:05 Nooo, Ty Ją pewnie też zmęczyłeś dlatego Jej nie ma z namiDD Odpowiedz Link