darima_ka 26.11.08, 16:50 Najczęściej spotykana wada postawy u żonatego mężczyzny????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Pytanie zagadka :D 26.11.08, 17:10 Ale dałas mi tu do myślenia . U mnie krzywy kręgosłup .... bo ciagle ten Skarb musze nosić Odpowiedz Link
zak-1 Re: Dupę ma z boku :D 26.11.08, 19:26 hahahahahah- fajne Na takie coś by nie wpadł Odpowiedz Link
zak-1 Re: Pytanie zagadka nr 2 :D 26.11.08, 19:31 Plynie kobieta w morzu nagle patrzy ...goni ją rekin . Zeby nie krępowaly ją kąpielówki ściąga je i rzuca .... babka w lewo - Odpowiedz Link
darima_ka Bystra teściowa :D 26.11.08, 19:37 Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: > - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam > wspaniale. > - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. > - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty > zgadniesz, która jest moją wybranką. > - Niech i tak będzie. > Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na > kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę > - To ta ruda pośrodku. > - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? > - Bo juz mnie wk..wia! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Bystra teściowa :D 26.11.08, 19:40 Dobry ten twoj kawał. Mam nadzieje , ze moja synowa nie bedzie mnie w-k Odpowiedz Link