18lipiec 27.08.04, 07:28 ja z moimi 80 C nie mogę nigdy spokojnie przejść ulicą? Nie ma boga. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andromeda1001 To czemu sie tu wypowiadasz?:))) 27.08.04, 11:27 To jest forum-wspieranorum dla kobiet z malym biustem:) Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link
niutaki Re: To czemu sie tu wypowiadasz?:))) 27.08.04, 19:37 No to faktycznie biedna jesteś...albo ci co Cię zaczepiają. Odpowiedz Link
elisabeth20 Re: Wszyscy kochają mały biust? To czemu 31.08.04, 12:09 jejku to ty deska jestes... 80C?a coz to za rewelka dziewczyno?ja mam 75 D i na to sie dopiero patrza. Odpowiedz Link
marekp69 Re: Wszyscy kochają mały biust? To czemu 31.08.04, 13:56 elisabeth20 napisała: > jejku to ty deska jestes... > 80C?a coz to za rewelka dziewczyno?ja mam 75 D i na to sie dopiero patrza. Tak samo jak na faceta z wielkim brzuchem, psa wielkiego jak słoń etc.:) Odpowiedz Link
elisabeth20 Re: Wszyscy kochają mały biust? To czemu 01.09.04, 12:40 albo na zakompleksionego frajera ktory uwaza ze duzy biust u kobiety to cos dziwacznego. wyobrazam sobie panienke ktora obracasz piersi 70 minus A Odpowiedz Link
efface Re: do elisabeth20 01.09.04, 14:41 elisabeth20 napisała: > albo na zakompleksionego frajera ktory uwaza ze duzy biust u kobiety to cos > dziwacznego. > wyobrazam sobie panienke ktora obracasz piersi 70 minus A Z pewnościa Twoje przymioty to nic dziwacznego,ale Ty powinnas uszanować to,że nie wszystkie wyglądają tak jak Ty, a i nawet nie wszystkie az tyle chcą... Na pewno jesteś piękną i atrakcyjna kobietą, ale nie ujmuj tym, co zostały "nieco" mniej obdarowane przez naturę, bo i one, wierz mi, bywają wspaniałymi ognistymi kochankami, uwialbianymi przez ich mężczyzn. Kobieta to nie jej piersi, a znacznie, znacznie więcej i prawdziwi mężczyźni doskonale o tym wiedzą...Pozdrawiam Ciebie i wszystkich mężczyzn którzy potrafią dostrzec prawdziwe piękno kobiety... Odpowiedz Link