spczolka 31.08.05, 15:48 Hej! Dawajcie tu namiary na tych lekarzy, co się faktycznie na rzeczy znają i mają podejście do pacjentki z problemem endometriozy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ana1232 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 31.08.05, 15:53 czy któraś z was leczy się w lublinie? może znacie jakiegoś dobrego lekarza specjalistę od endometriozy? ja póki co szukam...pozdrawiam Odpowiedz Link
spczolka Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 31.08.05, 16:42 Hej! Ja się leczę w Lublinie. Prowadzi mnie dr. Wiesław Ziaja. Jak chcesz czegoś się konkretnego dowiedzieć to pisz na GG: 9152316. Polecam też dr. Włodarczyka. Obaj pracują w szpitalu na Al. Kraśnickich. Dr Ziaja przyjmuje prywatnie w LuxMed a Włodarczyk podobno gdzieś na Skołuby. Odpowiedz Link
leila78 Szczecin 01.09.05, 20:30 dr Starczewski - kierownik kliniki na Unii Lub., szybko, fachowo i na temat. Leczę się u niego od 2 m-cy, a już jestem po laparotomii. Stwierdzono IV st. endometriozy. Mam 27 lat. W razie pytań chętnie pomogę. Pozdr. Odpowiedz Link
gabi1978 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 03.09.05, 10:54 Szukam dobrego ginekologa znającego sie na rzeczy z Poznania, czekam na konkretne dane:)dzięki Odpowiedz Link
spczolka Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 03.09.05, 11:00 Dobrych ginekologów szukaj na stronach forum dotyczących dobrych ginekologów (odsyłam do wyszukiwarki). Na prętce znalazłam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=17574026&a=21193275 Odpowiedz Link
gabi1978 Szukam w Poznaniu 03.09.05, 10:59 Szukam dobrego ginekologa z Poznania znającego się na rzeczy, dzięki Odpowiedz Link
spczolka Re: Szukam w Poznaniu 03.09.05, 11:18 I JESZCZE TO ZNALAZŁAM O POZNAŃSKICH GINEKOLOGACH forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11994138 Odpowiedz Link
spczolka Ginekolog - KRAKÓW 08.09.05, 12:42 Hej! Poszukuję dobrego ginekologa, specjalistę od endometriozy bądź też od leczenia niepłodności w KRAKOWIE. Odpowiedz Link
emma77 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 05.10.05, 10:02 Polecam prof. Palatyńskiego z Łodzi - najlepszy specjalista od leczenia endo w Polsce. Wykonał kilka tysięcy laparo. Ogromne doświadczenie i przede wszystkim skuteczność. Wszystkie info na stronie: www.palatynski.pl Odpowiedz Link
teqilaa Re: wawa 19.11.05, 13:03 ja-sarenka napisała: > dr Kurach-Polna-polecam mogłabys coś więcej mi na jego temat napisać? Odpowiedz Link
gosienkak Re: wawa 13.12.05, 22:16 osobiście miałam doczynienia z panem doktorem i była bym odmiennego zdania, ale co pacjent to inna opinia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
leila78 Re: Szczecin 09.10.05, 12:23 gabinet ma w Zdrojach, przyjmuje w pon. i piątki. W ten pon. go nie będzie, ale za to przyjmuje w tym tygodniu we wtorek. Ja mam właśnie wtedy umówioną wizytę. Tel. 604 499 988. Ja póki co jestem zadowolona. Nie naciąga od razu na in vitro, jak inni. Ale z tego co wiem dziewczyny ze Sz-na leczą się też w Policach u dr Bieleckiego, albo Bielewicza (mogłam pokręcić nazwisko). Zdania są podzielone. Zapytaj jeszcze na forum "bezpłodność". Decyzję kogo wybrać mususz podjąć sama. Ja przy wyborze kierowałam się tym, że moja szwagierka też miała endo (tylko III st.). Po laparo u Starczewskiego i leczeniu, teraz jest mamą prawie 3-letniej dziewczynki. Pozatym nie czeka się długo na wizytę i na przyjęcie do szpitala masz szansę od ręki. Jeśli masz więcej pytań - napisz na e-mail. I jeszcze jedno - nie zwlekaj z wizytą u specjalisty od endo. Ja byłam wcześniej źle zdiagnozowana przez innego lekarza i skutek jest - IV st. W związku z czym mam małe szanse, żeby zajść naturalnie bo straciłam dużą część jajników. Pozdr. Odpowiedz Link
leila78 Re: Szczecin 09.10.05, 12:32 acha przypomniało mi się - na forum www.nasz-bocian.pl jest wątek "gdzie się leczyć", a tam podwątek "szczecinianki". Podpytaj jeszcze tam. Odpowiedz Link
asiaku do Justyny 29.10.05, 09:37 Cześć, Polecam dr Bielewicza. Gabinet: Obrońców Stalingradu 24/2.Rejestracja: 607727671 lub 489 64 17. Ja miałam u niego laparotomie z IV stopniem endo. Po półtora roku od operacji jestem w ciąży, więc jestem chodzącą reklamą pana doktora:)) Ale... chcę powiedzieć, ze propozycja Twojej pani doktor wydaje mi się rozsądna. Zwłaszcza jesli plany o dziecku są jeszcze przed Tobą, to należałoby zrobić z tym porządek jak najszybciej. Zresztą konsultacja u drugiego lekarza nigdy nie zaszkodzi. Odpowiedz Link
krzywagrzywka wrocław? 02.11.05, 07:27 Witajcie, szukam dobrego lekarza znającego sie na rzeczy we wrocławiu...jak narazie porad wysłuchuję od dr barcikowskiego i dr pająka-na zmianę,tyle ze nie są to specjalisci w tej dziedzinie... Odpowiedz Link
weronusia PROF. PALATYNSKI- najlepszy specjalista 30.08.06, 18:17 Prof. Palatynski, podobno najlepszy specjalista od endometriozy w Polsce,ŁÓDŹ ul. Piotrkowska 193 m.8, tel. 42/659 75 54, 636 32 01. Do 4 wrzesnia na urlopie. Odpowiedz Link
piekna_julia Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 21.11.05, 11:51 hmmm...i tu jest problem, milo ze poruszylyscie temat lekarzy. ja lecze sie u dr Baszak w Lublinie znam ja od dawna i duzo przed miomi problemami z endometrioza laparoskopia i takimi tam przyjemnosciami :-( zmierzajac do sedna mam mieszane uczucia co do tego lekarza, rozumiem ze pieniadze sa wazne ale tu chyba mam problem sprzedania sie firmom farmaceutycznym, to po pierwsze i chodzi mi przede wszystkim o difer... a poza tym dawniej miala cudowne podejcie do pacjentek, indywodualne teraz ... masa tlum ... Odpowiedz Link
marika44 Dobry lekarz w Warszawie?????? 24.11.05, 12:45 Możecie polecić dobrego lekarza w Warszawie??????? Z góry dziękuję, Marika Odpowiedz Link
baboczka1 Re: Dobry lekarz w Warszawie?????? 21.01.06, 19:03 Poczytałam cały wątek i mimo pytań o Warszawę nikt nie polecił lekarza - specjalisty od endo z kontaktem. Czy macie jakieś doświadczenia, czy rzeczywiscie lepiej jechać do krakowa czy Łodzi Odpowiedz Link
el_niunio Re: Dobry lekarz w Warszawie?????? 19.09.06, 21:07 Dr Bozenna Jedrzejowska, Warszawa - szpital- Inflancka oraz Dr Bozena Miedzierska-Wrzodak - szpital MSWiA na Woloskiej (ma tez gabinet w Komorowie). bardzo mile babeczki i myslace. jak czegos nie wiedza, to dzwonia i konsultuja i tlumacza wszystko, co sie da. Odpowiedz Link
tyldzia Re: Dobry lekarz w Warszawie?????? 05.01.07, 10:12 Czy ktoras z was moze leczyla sie u dr Berndt w medicoverze na Domaniewskiej w Warszawie? Chce sie do niej wybrac. Odpowiedz Link
madzia824 Re: Dobry lekarz w Warszawie?????? 13.01.07, 18:25 Polecam Prof. Smolrczyka, szpital karowa, gabinet ul. Braci Załuskich 11. Naprawdę bardzo dobry. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
spczolka KRAKÓW- dr. Kostyk 25.11.05, 15:03 Z Krakowa polecam dr. Macieja Kostyka (012 418 81 60). Zapowiada się bardzo dobrze. Już na pierwszej wizycie, która trwała godzinę! zlecił mi mnóstwo badań. Dokładnie przejrzał moje dotychczasowe badania, skserował je i założył mi teczkę. Potem zrobił USG. Za wizytę bierze coś koło 120zł, choć ja mam zniżkę studencką i płacę 80zł. Za wizytę z USG to chyba niezbyt drogo. Wyposarzenie w najwyższym standardzie. Doktor zajmuje się endo 18 lat. Byłam już u naprawdę wielu lekarzy ale ten przebija wszystkich. Minus: nie ma podpisanej umowy z żadnym państwowym szpitalem, a zabiegi wykonuje w prywatniej klinice. Mimo wszystko polecam go z czystym sumieniem wszystkim kobietom, a zwłaszcza tym z endo. Jakby mi podpadł to będę Wam pisać ale na razie jest moim nr I. Odpowiedz Link
angel1221 Re: KRAKÓW- dr. Kostyk 30.11.05, 16:58 w Warszawie szukam dobrego specjalisty Odpowiedz Link
kasibus KRAKÓW - dr Marszał 05.09.06, 22:30 U Kostyka - owszem - byłam. Podoba mi się marmur na posadzce. Ma bardzo marketingowe podejście i jest popularny, szczególnie w sieci. Rzeczywiście, na początek chciał, żebym zrobiła masę badań (prywatnie, rzecz jasna). No i po laparo chciał przepisać bardzo drogie leki. Ale ja polecam dr Marszała - jest ordynatorem w Żeromskim i endo zajmuje się już od 30 lat (wtedy chyba się jeszcze o tej chorobie głośno nie mówiło). Trafiłam do niego, zrobił mi laparoskopię, a potem - o zgrozo - przepisał mi danazol i nie muszę płacić kilku stówek miesięcznie. Nie każdy ulega firmom farmaceutycznym i modzie... I na koniec dodam - KAŻDY lek wywołuje skutki uboczne - nieważne, ile kosztuje... To wszystko oczywiście moje subiektywne opinie... Napiszę Wam za jakiś czas, jakie są efekty leczenia metodą dra Marszała. Na razie wiem jedno - nareszcie nie boli! :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
diaana RZESZÓW 30.11.05, 15:14 A z Rzeszowa są jacyś dobrzy lekarze od tych spraw??/Może ktoś zna??? Odpowiedz Link
banan123 Re: RZESZÓW 30.08.06, 14:16 Ja lecze endo u dr Habało,przyjmuje w Szpitalu Miejskim w Rzeszowie.Miałam u niego zabieg i wszystko bylo dobrze.Brałam 6 miesiecy danazol. Odpowiedz Link
basikrzy Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 13.01.06, 10:41 czy mogę prosić o linka do wątku o lekarzach na forum Nasz Bocian? chodzi mi o gina w W-wie, specjalistę od endo, ale nie mogę się tam połapać a może ktoś na tym Forum może polecić dobrego gina, który potrafi zdiagnozować endo i wie co z tym dalej począć bardzo dziękuję za odpowiedzi :) Baśka Odpowiedz Link
ap77 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 21.01.06, 20:45 basikrzy napisała: > czy mogę prosić o linka do wątku o lekarzach na forum Nasz Bocian? > chodzi mi o gina w W-wie, specjalistę od endo, ale nie mogę się tam połapać > a może ktoś na tym Forum może polecić dobrego gina, który potrafi zdiagnozować > endo i wie co z tym dalej począć > bardzo dziękuję za odpowiedzi :) > Baśka W Warszawie raczej nie ma takiego lekarza, na Bocianie tez nie kojarze takiego watku Odpowiedz Link
ja-sarenka Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 21.01.06, 21:31 gosienkak.Dlaczego masz odmienne zdanie o dr Kurachu?(wawa-polna?)ja tam juz majatek stracilam:(Ale dr wydaje sie byc ok, to on wykryl endometrioze u mnie Odpowiedz Link
b-u Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 17.07.06, 15:41 Cześć dziewczyny! A czy może znacie dobrego lekarza przyjmującego w Opolu? Czy muszę ruszać w świat? Odpowiedz Link
buschi Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 19.07.06, 14:44 dr Niemczyk, dr Chowaniec Marek Odpowiedz Link
justka_k Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 26.07.06, 13:32 Ordynator ginekologii w szpitalu MSWiA w Łodzi dr. nauk. med. J. Szram. Ja osobiscie jestem bardzo zadowolona. Otwarty na propozycje, obeznany z tematem, kompetentny, zawsze chetny do wyjasnień, pomocy itd. Pracuje również w prywatnej przychodni Jarmed na ul. Organizacji WIN. pozdrawiam Odpowiedz Link
anusiazmysl Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 27.07.06, 09:26 Czy któryś z nich przyjmuje w Warszwie??Potrzebuje dobrego specjalisty z Wawy, jeśli któraś z pań zna takiego prosze o podanie nr tel lub adresu.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link
iwonapraca1 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 13.08.06, 21:39 No właśnie, ja leczyłam się prywatnie u dr. Iwony Szczupackiej ze szpitala Bielańskiego , ale po leczeniu hormonalnym(danazol) które na mnie nie podziałało skierowała mnie do szpitala do ordynator no i na operację. Sama nie wiem czy tam lekarze są ok???? Może coś wiecie?? Odpowiedz Link
weronusia prof.PALATYŃSKI-najlepszy specjalista 30.08.06, 18:18 Prof. Palatynski, podobno najlepszy specjalista od endometriozy w Polsce,ŁÓDŹ ul. Piotrkowska 193 m.8, tel. 42/659 75 54, 636 32 01. Do 4 wrzesnia na urlopie. Odpowiedz Link
margolciamala Re: prof.PALATYŃSKI-najlepszy specjalista 02.02.07, 20:23 Łódź-dr. Grzegorz Guzowski, przychodnia ginekologiczna przy Madurowiczu (dziewczyny z całej Łodzi mozecie sie tam zapisac...swietni lakarze)-po 10 latach bezowocnych staran o pomoc ON pomogł mi i pomaga dalej...świetny człowiek...prywatnie nie wiem gdzie przyjmuje:/ Jesli chodzi o Palatyńskiego-stary nacięgacz-nie polecam...skazałby mnie na kolejne lata bolu i cierpienia.. Odpowiedz Link
duda102 Warszawa - Dr. Barwijuk 01.09.06, 12:35 bardzo polecam lecze sie u niego i jestem bardziej i bardziej zadowolona ze wlasnie u niego sie lecze...podaje namiary Dr. Andrzej Barwijuk Klinika Medifem ul. Pulawska 488 stronka internetowa... www.medifem.eu Odpowiedz Link
marta461 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 04.09.06, 19:37 Ja polecam dr.Marcina Miśka ze Świetokrzyskiego Centrum Onkologii to on rozpoznał u mnie chorobę i przeprowadził laparoskopię obecnie jestem pod jego opieką lekarską Odpowiedz Link
marta461 Kielce-dr.Marcin Misiek 04.09.06, 19:40 To świetny specjalista polecam go bo sama się u niego leczę i jako lekarz nigdy mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link
jula1232 Re: rzeszów***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 07.09.06, 11:22 ja leczę sie u doktora Romana Kluzy ze szpitala specjalistycznego na Szopena. badał mnie tez prof Skręt. dzięki nim wiem co mi jest i teraz rozpoczełam leczenie. Wiem że sa to bardzo dobrzy specjaliści. I że z tego szpitala ma powstać klinika ginekologiczna?????? Odpowiedz Link
el_niunio warszawa 19.09.06, 21:06 Dr Bozenna Jedrzejowska, Warszawa - szpital- Inflancka oraz Dr Bozena Miedzierska-Wrzodak - szpital MSWiA na Woloskiej (ma tez gabinet w Komorowie). bardzo mile babeczki i myslace. jak czegos nie wiedza, to dzwonia i konsultuja i tlumacza wszystko, co sie da. Odpowiedz Link
aga-gusia BYDGOSZCZ 13.12.06, 13:45 Przepraszam jeśli nie zauważyłam-ale czy jest ktoś polecany z BYDGOSZCZY? Kochane kobietki napiszcie! Odpowiedz Link
tweet1979 ZIELONA GÓRA, gdzie szukać pomocy?? 19.12.06, 12:16 Bardzo, ale to bardzo rposzę o namiary na lekarza z Zielonej lub okolic... Odpowiedz Link
paolka84 Re: ZIELONA GÓRA, gdzie szukać pomocy?? 31.12.06, 18:20 z tego co wiem w zielonej jako takiego specjalisty nie ma, ja osobiscie polecam szpital wojskowy w zarach. ordynator przyjmuje prywatnie i jesli trzeba przyjmuje na swoj oddzial w szpitalu. ja lecze sie u niego, jako jedyny u ktorych bylam nie chce od razu wycinac mi jajnikow tylko probuje wszelkich innych metod. jako jedyny rozpoznal u mnie endo. pozdrawiam :) Odpowiedz Link
tweet1979 Re: ZIELONA GÓRA, gdzie szukać pomocy?? 31.12.06, 21:48 Dzięki :) A czy moglabys napisac, jak ten pan doktor sie nazywa ?? Odpowiedz Link
paolka84 Re: ZIELONA GÓRA, gdzie szukać pomocy?? 01.01.07, 15:26 dr Andrzej cieślak, ordynator oddziału ginekologicznego w Szpitalu wojskowym w Żarach. Odpowiedz Link
tweet1979 do: paolka84 02.01.07, 12:29 Znalazłam w necie namiary na dra Cieślaka, i tu moje pytanko, czy są aktualne?? Cieślak Andrzej Gabinet Ginekologiczny Żary, ul. Moniuszki 2, tel. 068 3744306 Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzięki za namiary :) Odpowiedz Link
paolka84 do tweet1979 ;) 03.01.07, 15:56 witaj :) dr cieslak przyjmuje na moniuszki i w gabinecie u siebie w domu, chyba na czestochowskiej. sprawdz jeszcze w ksiazce telefonicznej numer na komorke, powinien tam byc. pozdrawiam :):) Odpowiedz Link
myszasta2 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 29.12.06, 11:22 Mam pytanie do osób leczonych w Krakowie odnośnie lekarzy, czy któraś z Was leczona była /prowadzona przez dr M. Bobrzyńską (chodzi o endo) i jakie były efekty (czy jes skuteczna)? Bardzo proszę o odp. To dla mnie ważne! Odpowiedz Link