laurab4 08.07.07, 13:04 Mile panie czy mozecie mi polecic dobry i bezpieczny szpital i lekarza w ktorym bede mogla w ramach NFZ podjac sie operacji usuniecia miesniakow? To dla mnie bardzo wazne.Bardzo prosze o pomoc, z gory dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia30 Re: ktory szpital w krakowie 08.07.07, 14:41 Trudno polecać jakaiś szpital na 100 %. Ja też prawdopodobnie będę miała operację albo laparoskopię. Lekarka, do której chodzę poleciła mi lekarza i szpital w Krakowie. Różne są zdania, jedni polecają klinikę UJ na Kopernika inni odradzają. Decyzję niestety trzeba podjąć samemu. Ja nie jestem jeszcze zdecydowana (tez jestem z krakowa). Może napisz na priv maila to wymienimy spostrzeżenia. Odpowiedz Link
agrafka11 Re: ktory szpital w krakowie 20.07.07, 17:35 Ja usuwałam w szpitalu na Ujastek operował mnie dr Juszczyk - wspaniały lekarz, którego mogę oficjalnie polecić. Odpowiedz Link
amelia30 Re: ktory szpital w krakowie 23.07.07, 16:29 Ja też okazuje się będę miała operację na Ujastek. Operować mnie będzie prof. Marek Klimek. Agrafka napisz coś więcej o tym szpitalu i zabiegu. dziekuje i pozdrawiam, Odpowiedz Link
laurab4 Re: ktory szpital w krakowie 15.08.07, 10:21 WITAM dziękuje za wiadomosc ,nie odpisywałam wczesniej bo bylam na urlopie,bardzo prosze podaj mi namiary na tego lekarza i oczywiscie napisz mi czy zabieg mialas na refundacje czy prywatnie ,jest to dla mnie bardzo wazne ,opisz mi jak to wyglada, strasznie sie boje ,i prawde mowiąc powinnam to zeobic juz dosc dawno pozdrawiam i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link
amelia30 Re: ktory szpital w krakowie 15.08.07, 11:43 Witaj Lauro, Dzisiaj jestem wyjątkowo w biurze. Postaram się odpisać na e-maila gazetowego (nie na forum). Czy ta forma korespondencji Ci odpowiada. pozdrawiam, amelia Odpowiedz Link
ag_07 Re: ktory szpital w krakowie 18.08.07, 10:50 ja miałam operację w Szpitalu Uniwersyteckim. Opiekę mają dobrą. wśród pacjentek też się dobrze czułam. bardzo sympatyczna atmosfera. operował mnie dr Ludwin. operacja była na koszt nfz Odpowiedz Link
endohashi Re: ktory szpital w krakowie 08.12.07, 10:48 Ja również byłam na klinice operowana laparoskopowo u dr Wojtysia- fenomenalny lekarz i super operator-ordynator na ginekologii na 1 piętrze.Polecam bo ja jeszcze do tego mam endometriozę i on to prowadzi , a mięśniak miał 66x51mm. Odpowiedz Link