Gość: Johann IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.02, 14:26 A tak teoretycznie to ile Wwa chcioly by za odchrzanienie sie od Slaska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: do Warszawiakow pytanie nr2 IP: *.waw.cdp.pl 22.07.02, 14:31 Gość portalu: Johann napisał(a): > A tak teoretycznie to ile Wwa chcioly by za odchrzanienie sie od Slaska? Od Śląska nic, a Tobie jeszcze coś dorzucimy żebyś się tu nie plątał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: do Warszawiakow pytanie nr2 IP: 195.116.201.* 22.07.02, 14:35 Gość portalu: Anka napisał(a): > Od Śląska nic, a Tobie jeszcze coś dorzucimy żebyś się tu nie plątał Jestem gotów już do kasy składkowej wrzucić złotówke... P.S. Kolego to jakis maniakalny przypadek...moze juz kliniczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: do Warszawiakow pytanie nr2 IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.02, 14:35 Aniu, nie badz zla, Slazacy maja prawo byc wsciekli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: do Warszawiakow pytanie nr2 IP: *.waw.cdp.pl 22.07.02, 14:50 Gość portalu: Johann napisał(a): > Aniu, nie badz zla, Slazacy maja prawo byc wsciekli. Ale czemu na Warszawiaków ? My też z tej kasy nic nie mamy. Nie uważasz chyba za Warszawę posłów-osłów i im podobnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z No nie to już jest prowokacja... :-( 22.07.02, 14:35 Gość portalu: Johann napisał(a): > A tak teoretycznie to ile Wwa chcioly by za odchrzanienie sie od Slaska? Tak postawione pytanie jest jawną prowokacją, sugrującą nam, że nie dość, iż "przychrzaniliśmy się" do Śląska i to jeszcze tylko za pieniądze damy mu spokój. Ejj czy ty przez przypadek nie chcesz nas obrazić? Tylko za co? Co my mieszkańcy Warszawy jesteśmy winni, że Śląsk popada w strukturanlą dekoniunkturę? Mam na myśli zwykłych Warszawiaków jacy tutaj pisują bo raczej Prezydenta, Premiera czy jakiegoś ministra to na tym forum nie spotkasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.02, 14:39 jest takie stare warszawskie przyslowie "prawda w oczy kole". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: 195.116.201.* 22.07.02, 14:41 Gość portalu: Johann napisał(a): > jest takie stare warszawskie przyslowie "prawda w oczy kole". Jaką Ty "prawdę" piszesz? Taką jaka Tobie jest wygodna... Tylko dlaczego swe żale kierujesz do normalnych, zwyczajnych warszawiaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.02, 14:44 a dlaczego nie? pytanie przeciez jest tylko pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: 195.116.201.* 22.07.02, 14:46 Gość portalu: johann napisał(a): > a dlaczego nie? pytanie przeciez jest tylko pytaniem. Nie wiem, czy Ty tylko z nudów chcesz zrobić z siebie głupka (bez urazy), czy z natury nim jesteś (również bez urazy)... A moze takie "zabawy" na forum są dla Ciebie jakąś formą spędzania woolnego czasu? Przeciez w wakacje jest go tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: No nie to już jest prowokacja... :-( 22.07.02, 14:43 Gość portalu: Johann napisał(a): > jest takie stare warszawskie przyslowie "prawda w oczy kole". > zdecyduj się !, teraz zostałeś wazeliniarzem z poślizgiem z tym przysłowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: 195.116.201.* 22.07.02, 14:39 d.z. napisał: > Tak postawione pytanie jest jawną prowokacją, sugrującą nam, że nie dość, > iż "przychrzaniliśmy się" do Śląska i to jeszcze tylko za pieniądze damy mu > spokój. > Ejj czy ty przez przypadek nie chcesz nas obrazić? > Tylko za co? Co my mieszkańcy Warszawy jesteśmy winni, że Śląsk popada w > strukturanlą dekoniunkturę? Mam na myśli zwykłych Warszawiaków jacy tutaj > pisują bo raczej Prezydenta, Premiera czy jakiegoś ministra to na tym forum nie > > spotkasz... D.z. juz koledze pisałem i tlumaczyłem do kogo ma sie zwrócić ze swoimi problemami, ale jak "grochem w ścianę"...Niekumaty jakiś...Może przez duże zapylenie na Śląsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.02, 14:42 ale moze pozostanmy przy konkretach ile w tym roku zostalo przeznaczone na warszawakie metro? a ile na restrukturyzacje gornictwa ps tylko bez bajek prosze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: 195.116.201.* 22.07.02, 14:48 Gość portalu: Johann napisał(a): > ale moze pozostanmy przy konkretach > > ile w tym roku zostalo przeznaczone na warszawakie metro? > > a ile na restrukturyzacje gornictwa > > ps > > tylko bez bajek prosze? Stary, powiedzmy, ze to nie leży w gestii moich ani zainteresowań ani obowiązków...Są odpowiednie osoby, są odpowiednie serwisy informacyjne...nie idź na łatwiznę tylko samodzielnie poszukaj sobie tych informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: No nie to już jest prowokacja... :-( 22.07.02, 14:50 Gość portalu: Johann napisał(a): > ale moze pozostanmy przy konkretach > > ile w tym roku zostalo przeznaczone na warszawakie metro? > > a ile na restrukturyzacje gornictwa > > ps > > tylko bez bajek prosze? zapewne mniej od dotowanego górnictwa, hutnictwa i czort wie jeszcze czego. zerkinij no chopie na stronę GUSu i zobacz jak lubuskie wyprzedza śląski w wypracowanych pieniążkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.02, 14:52 i znowu brak kakretow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: No nie to już jest prowokacja... :-( IP: 195.116.201.* 22.07.02, 14:54 Gość portalu: Johann napisał(a): > i znowu brak kakretow? A Ty jakie konkrety przedstawiasz? Bo nie widzę ani jednego... I z czym do ludzi? Wypowiedz się dokładnie, poprzyj argumentami moze ktoś z Toba podyskutuje...ale ja chyba straciłem ochote na dyskusję z Tobą..Przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: do Warszawiakow pytanie nr2 22.07.02, 14:46 Gość portalu: Johann napisał(a): > A tak teoretycznie to ile Wwa chcioly by za odchrzanienie sie od Slaska? A stać Was ?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: do Warszawiakow pytanie nr2 22.07.02, 15:08 pacio, daj spokoj, do zakutego lba tego czlowieka nic nie trafia. Ubzdural sobie , ze Slask jest poszkodowany przez Warszawe ( a czemu nie przez Gdansk, Krakow lub Torun???). Najlepiej z nim w ogole chyba nie rozmawiac, bo to przypadek kliniczny.PZDR!! Odpowiedz Link Zgłoś