sar36 02.11.05, 21:49 Byłem odwiedziś dziewczynę w szpitalu, nagle wyrzucili wszystkich odwiedzających, potem pojawiła się policja, szukali czegoś po śmietnikach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Chyba znowu był alarm bombowy? 02.11.05, 21:51 Ups... policja szuka czegoś w śmietnikach szpitalnych... Pasjonujące! Pewnie Araba z ptasią grypą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Chyba znowu był alarm bombowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:51 To już taka nędza w policji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Chyba znowu był alarm bombowy? IP: *.aster.pl 02.11.05, 22:43 Dziś ktoś w pracy opowiadał, że wczoraj na jednym z warszawskich cmentarzy też ewakuowano ludzi, zagrodzono teren, było dużo policji. Ale o tym sie teraz za nowej władzy nie mówi, bo po co straszyć ludzi? Ma być bezpieczniej! Jak nie będzie sie o tym mówić w mediach, to ludzie będą myśleli, że jest bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Chyba znowu był alarm bombowy? 03.11.05, 17:56 Wybuchło coś? Zabiło, raniło kogoś? To o co bić pianę? Mało ci jednego "Gumisia" z Krakowa? Jak jesteś taki żądny wrażeń to jedź do Busha. Tam zaraz po wyjściu z domu będzie Ci serce skakło na widok każdego Araba, a media zrobią Ci wodę z mózgu w przeciągu tygodnia. Wszak łatwiej się rządzi człowiekiem zastraszonym. Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j nie ma sie co dziwić... 02.11.05, 23:35 ...wszak PowerGej i Silny Pedal zapowiedzieli, że "Kaczyński=wojna". W związku z tym całe miasto czeka na kolejny atak Al-Gejdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: nie ma sie co dziwić... IP: *.nyc.res.rr.com 03.11.05, 16:49 O tak, juz widze te ataki wszak Poloska bogaty wplywowy i roziniety kraj. Nastepny do ataku terrorystycznego. Al-Kaida i inne organizacje juz dawno zaatakowalyby to potezne i silne miasto Warszawa ale tre zabezpieczenia nie pozwalaja na to. Osama caly czas planuje ominiecie ciezko wyproacowanych przez Lecha K. zabezpieczen i programow antyterrorystycznych. Wzniesmy Lecha K. wysoko i na 3-4 wrzusmy do studzienki kanalizacyjnej, tam gdzie jest miejsce. Co zrobimy z Fiona i Jarkiem ? Decyzja zapadnie wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: nie ma sie co dziwić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:31 Al-Kaida pewnie nawet nie wie, gdzie PL leży, ale Al-Geida, czyli bliżej nieznana jeszcze organizacja terrorystyczna, której jedynymi narazie działaczami i żołnierzami (a może raczej przywódcami) są GejPower i SilnyPedal, autorzy straszliwych październikowych zamachów, w czasie których podłożono na raz 15 bomb, w tym część z prawdziwymi zapalnikami, stwierdziła w swym liście - manifeście wyraźnie: "Kaczyński=wojna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: nie ma sie co dziwić... IP: *.nyc.res.rr.com 03.11.05, 20:33 Boze, przez takich jak Ty nie ty;lko Al-Kaida nie zna Polski ale caly zachodni Swiat uwaza nas za zadupie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herrflik Re: nie ma sie co dziwić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:16 Dla mnie caly zachodni świat to zadupie. I w dupie mam ze oni nas uwazaja za zadupie. Niech sie troszcza o wlasne dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
powabny.sloggi Re: Chyba znowu był alarm bombowy? 04.11.05, 01:05 sar36 napisał: > Byłem odwiedziś dziewczynę w szpitalu, nagle wyrzucili wszystkich > odwiedzających, potem pojawiła się policja, szukali czegoś po śmietnikach. W policji sie nie przelewa...Puszek kochanie szukali, puszek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Chyba znowu był alarm bombowy? IP: *.nyc.res.rr.com 04.11.05, 02:21 A dla mnie Polska to zadupie i na szczescie mnie juz tam nie ma !! Odpowiedz Link Zgłoś
mhmmhm1 Re: Chyba znowu był alarm bombowy? 04.11.05, 09:08 my tez sie cieszymy, ze cie tu juz nie ma... dzien twojego wyjazdu z kraju juz niedlugo zostanie ogloszony swietem narodowym... NO i gratulujemy super pracy w usa... amerykanie potrzebuja takich specjalistow od sprzatania sraczy jak ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Chyba znowu był alarm bombowy? IP: *.nyc.res.rr.com 04.11.05, 13:59 mylisz sie chlopaku !! Nawet jesli sprzatalbym sracze wole to robic tutaj niz uslugiwac takim nowobogackim jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
mhmmhm1 Re: Chyba znowu był alarm bombowy? 04.11.05, 15:05 ooo, czyli robota fizyczna ci tu grozila?? No tak to jest jak sie zawodowczke konczy... Wpsolczuje... A tam wyjechales i jestes panisko na Green Pointcie... GRATULUJEMY i blagamy - nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Chyba znowu był alarm bombowy? 04.11.05, 14:50 A tak poważnie to był, czy go nie było, bo wszystko jeżdzi omijając Wilsonplatz i Dworzec Gdański? Odpowiedz Link Zgłoś