Dodaj do ulubionych

Radom - jest nas już cztery

IP: *.* 03.06.02, 13:50
Dziewczyny, co tam nowego u was? Leonardo, jak tam brzuszek? Biedronka a ty jak się masz? Przyślij zdjęcie na mój e-mail, podany wyżej. Ja, jak tylko zeskanuję zdjęcia Bartusia - skończył rok 23 maja to się odwzajemnię. Co tam u Gusi to wiem. mam nadzieję, że wypoczywa w lasach Garbatki. Magdu, nie możemy na razie przyjechać, ale dzięki za propozycję. jak się uporam z magisterką to może. Na razie tempo mam zawrotne, bo termin goni. A w pracy tak sobie, przestoje i puste przebiegi nic dobrego nie wróżą, ale lato to zawsze sezon ogórkowy. Trzymajcie się dziewczyny, mam nadzieję, że wkróce będzie nas więcej, hihihi.
Obserwuj wątek
    • Gość: GusiaOK Re: Radom - jest nas już cztery IP: *.* 06.06.02, 09:03
      A, to jednak żyjesz!!! :bounce: :bounce: :bounce:Miałam właśnie do Ciebie dzwonić, ale korzystam z okazji i tą drogą składam Ci spóźnione życzenia z okazji urodzin: dużo uśmiechu, pogodnego Bartusia, męża częściej w domu, tradycyjnie więcej gotówki i przede wszystkim... olania wrednego promotora !!! A z tą trzydziestką na karku da się żyć (przerabiałam to w styczniu), choć czasami rzeczywiście nie chce się wierzyć. Przecież dopiero chodziłyśmy do szkoły! No i te nasze kochane maluchy, no, no!Dajcie znać, bardzo chętnie się z Wami spotkamy (tym razem zapraszamy do nas)!!!Magda :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka