Dodaj do ulubionych

Prawnik (adwokat) - Warszawa

21.10.13, 14:38
Witam,

poszukuję dobrego adwokata, najlepiej z Warszawy lub okolic. Kogo moglibyscie mi polecic? Nie ukrywam, ze sprawa jest dosyc pilna i powazna.
Obserwuj wątek
    • 1-buc Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 21.10.13, 15:05
      Jeśli sprawa jest poważna, a Ty zamierzasz polegać na zdaniu użytkowników internetu, to....
      • marin-a111 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 21.10.13, 17:36
        nie jestem z Warszawy i nie znam nikogo kto moglby mi kogos doradzic. To jedyna co udalo mi sie wymyslic niestety.
        • Gość: Olga Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.21, 17:16
          Do spraw rodzinnych najlepsza jest mecenas Łapińska Joanna, znana w Warszawie od rozwodów. Jestem pod ogromnym wrażeniem jej wiedzy, jest skuteczna i życzliwa, a na rozprawach brzytwa nie do zagięcia
    • miriam_73 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 21.10.13, 18:22
      A ten adwokat ma być od czego? Bo prawo to trochę duża działka jest, a prawnicy, w tym adwokaci i radcowie prawni mają specjalizacje. Jeśli sprawa jest poważna to ci potrzebny specjalista.
      • mdziuban Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 20.02.19, 08:45
        Czasem nie ma co otwierać już otwartych drzwi. Ja korzystałam z materiałów opublikowanych tutaj: zakladanie-spolek.com.pl
    • Gość: Martyna Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.13, 20:56
      Moje sprawy cywilne i rodzinne prowadziła pani mecenas Kuna z siennej. Cywilna do przodu na wyrok o alimenty jeszcze czekam. Ale ogólnie bardzo dobry adwokat.
      • Gość: iza Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.18, 20:34
        bardzo skuteczna od rozwodów jest adwokat Joanna Łapińska, proszę sobie sprawdzić, bardzo dobry prawnik, ma super strategię, zna się na rzeczy, moja sprawa była trudna a wygrała ją i dostałam wszystko co chciałam. Zdecydowanie polecam, telefon bezpośredni 601955555
    • marin-a111 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 24.10.13, 14:52
      chodzi mi o adwokata, ktory specjalizuje sie w odszkodowaniach...
      • antoni.banaszek Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 09.02.16, 21:11
        Dobrze, ze chcesz skorzystać z adwokata. Nie ma gorszego pomysłu niż korzystać z tzw. firm odszkodowawczych : youtu.be/sk1e5ZNLVGc
    • Gość: hok Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.13, 22:31
      Pani Adwokat Ewa Porycka, nie tylko przeksztalcala fakty dotyczace sprawy rozwodowej (zarobki, koszty utrzymania, etc.), ale takze nekala mnie telefonami zamiast skontaktowac sie z moim Pelnomocnikiem. Dopiero po interwencji mojego Pelnomocnika zaprzestala telefonow do mnie. Etyka zawodowa, czy wygrana za wszelka cene?!
      • Gość: JacekPlacek Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.19, 09:01
        Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę , ale wystawiłaś pani Ewie najlepsza z możliwych recenzji : temat gryzie do bólu , ważne jest orzeczenie sądu i z tym nie polemizuj.
    • Gość: gość Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.13, 19:40
      www.adwokatfhfwarszawa.pl alimenty wygrałam takie jak chciałam.
      Polecam tę kancelarię :-)
    • grzesiek119 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 03.12.13, 10:11
      miałem problem z firmą ubezpieczeniową i kumpel który ma firmę z tirami polecił mi adwokatkę malinowska klubinska na paryskiej przy kebabie i powiem szczerze pełne zaskoczenie kobitka która tam przyjmuje wie o co hodzi wyciągnęla mi ładną sumkę a myslalem ze nic z tego nie bedzie
    • Gość: tomasz Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.13, 17:07
      Hej
      ja mogę Ci polecic adwokata Mikolaja Mrowiec. Mlody chlopak pełen zapalu. Prowadzil mi sprawę o odszkodowanie i wygral ja w cuglach.
      Urzeduje na krochmalnej 32a lok 4 w centrum.
    • Gość: Nina33 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 19:45
      Jeśli chodzi o adwokata zajmującego się prawem rodzinnym to wiele dobrego słyszałam o adw. Przemysławie Sokołowskim. Z tego co się orientuję to do każdej sprawy podchodzi indywidualnie i profesjonalnie.
    • antantdar Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 22.02.14, 10:44
      Długo szukalem w swojej sprawie dobrego adwokata , dostalem namiary z polecenia - nie zawiodlem się, bardzo polecam -skuteczny mec Artur Antoniewicz na Sulejkowskiej 42 607 867 333
    • uop78 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 29.05.14, 12:01
      Jeśli chcesz mieć uczciwego skutecznego i doświadczonego adwokata to polecam byłą sędzię. Osobiście pozytywne wrażenia zdobyłam w kancelarii Adwokat Agnieszki Zaczek. Pani Mecenas ma siedzibę w Piasecznie. Kancelaria Adwokacka przy ul. Kościuszki 6 lokal 2. W pilnych sprawach przyjmuje również w Warszawie. Wnikliwie analizuje materiał dowodowy, uprzejmie i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania klientów. Dla mnie prowadziła trudną sprawę karną oraz cywilną dotyczącą działu majątku. Uczciwa, kompetentna, uprzejma a przy tym dotrzymuje słowa co do wynagrodzenia i warunków współpracy.Serdecznie polecam Joanna R.
      • uwolniona1 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 17.06.14, 19:15
        Przyszedł moment w moim życiu, że również i ja musiałam skorzystać z usług prawników.
        Po odbijaniu się od drzwi do drzwi gwiazd naszej palestry ( gdzie każdy adwokat rozkładał ręce i mówił, że sprawa jest z góry przegrana ).
        Moja znajoma poleciła mi prawnika ( a właściwie prawników), których miałam pod samym nosem.
        I jak to stare porzekadło mówi co najbliżej tego się nie widzi.
        Umówienie się z prawnikiem było krótkie i rzeczowe.
        Po przedstawieniu sprawy, mecenas spodziewał się co może być i czego można się spodziewać i jak będzie wyglądać sprawa.
        I najważniejsze w tym wszystkim było to, że o pieniądzach za poprowadzenie sprawy nie wspomniał on , tylko ja na samym końcu.
        Mój mąż oszczerstwami i kłamstwami próbował odebrać mi dziecko i mimo jego usilnych zabiegów, sprowadzania różnej maści świadków sprawę przegrał.
        Jestem bardzo zadowolona i polecam z czystym sumieniem kancelarię adwokacką Artur Sakierski ul. Wileńska 51 Wołomin tel. 727-539-910.www.kancelaria-sakierski.pl/
    • uop78 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 29.05.14, 12:02
      Jeśli chcesz mieć uczciwego skutecznego i doświadczonego adwokata to polecam byłą sędzię. Osobiście pozytywne wrażenia zdobyłam w kancelarii Adwokat Agnieszki Zaczek. Pani Mecenas ma siedzibę w Piasecznie. Kancelaria Adwokacka przy ul. Kościuszki 6 lokal 2. W pilnych sprawach przyjmuje również w Warszawie. Wnikliwie analizuje materiał dowodowy, uprzejmie i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania klientów. Dla mnie prowadziła trudną sprawę karną oraz cywilną dotyczącą działu majątku. Uczciwa, kompetentna, uprzejma a przy tym dotrzymuje słowa co do wynagrodzenia i warunków współpracy.Serdecznie polecam Joanna R.
      jej strona to:
      www.adwokat-piaseczno.pl
      • Gość: maja2209 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.play-internet.pl 19.06.14, 22:32
        Osobiście polecam Adwokata Wiesława Dembowskiego. Posiada wysoką wiedzę i praktykę i jest bardzo ambitny i dąży do celu .wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione. Podział majątku jak i zarówno alimentów wygrałam. wszytko potoczyło się po mojej myśli . tel kontaktowy do Adwokata kom.to 792 180 679 . Naprawdę jest skuteczny i godny polecenia !!!
    • akowalska.1989 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 14.10.14, 09:14
      Ja też jakiś czas temu potrzebowałam adwokata i zasugerowałam się opinią jednego znajomego który zlecił sprawę mecenasowi Michałowi Krawczykowi (tel 509952452, dla ciekawskich strona - kancelariakp.com). Nie mam zbyt dużego doświadczenia z adwokatami ale ten jest dobry i sumienny. Od początku wiedział co i jak, szybko sporządził pozew, przesłał mi go do akceptacji także miałem kontrolę co do tego kiedy i co robimy. Wszystko poszło bardzo sprawnie dlatego mogę go z czystym sumieniem polecić!!!
      • Gość: QW Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: 178.235.229.* 15.10.14, 00:15
        Kolego Krawczyk, wstydzilibyście się takiej propagandy.
    • Gość: kajters Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 18:00
      Bardzo rekomendowana kancelaria prawna na terenie Warszawy i Łodzi to cgolegal.pl/
    • nawyk6 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 09.12.14, 21:49
      Witam, korzystałam z usług Pani Katarzyny Słapczyńskiej i jestem bardzo zadowolona. Pani Katarzyna to bardzo miła i profesjonalna kobieta. Polecam
      • licelalistka Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 10.12.14, 19:57
        Jeśli szukasz prawnika zajmującego się prawem gospodarczym, prawem handlowym lub prawem podatkowym to ja polecam mec. Marcina Hołówkę. Ma duże doświadczenie, prowadzi sporą, jak na Piaseczno kancelarię adwokacką, stosuje umiarkowane stawki. Zawsze możesz zadzwonić i poprosić o wycenę zlecanej pracy. Jego strona to www.holowka.pl
    • kryst.nadolska Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 31.01.16, 17:37
      Dobre doświadczenia mam z prawnikami z kacelarii adwokata Marcina Hołówki. Kilka razy zakończył sprawę sprawną mediacją i nie trzeba było przekazywać tematu do sądu. Można sprawdzić tu. www.mediacja-piaseczno.pl
      • kryst.nadolska Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 31.01.16, 17:38
        www.mediacja-piaseczno.pl
      • antoni.banaszek Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 09.02.16, 21:17
        Warto wybrać mądrze: youtu.be/5oGH2zOC3rg
    • damianrogucki Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 17.02.16, 14:47
      Jeśli chodzi o prawo rodzinne mogę polecić panią Magdalenę Grześkowiak. Prowadziła moją sprawę rozwodową i jestem bardzo zadowolony z tego jak przebiegała sprawa oraz z decyzji sędziego.
      • ho.norata Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 26.02.16, 15:27
        Witam . ja pania Magdalenę Grześkowiak znam ze słyszenia od mojej siostry , ponieważ pani mecenas prowadziła jej sprawę rozwodową .Moja siostra mówiła ,ze pani Magdalena jest bardzo terminowa , dokładna oraz rzeczowa nad sprawą i co bardzo ważne , ma bardzo dobry kontakt z klientem .Poza tym ,pani mecenas specjalizuje sie sprawach szeroko pojętego prawa rodzinnego
        • Gość: gość Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.16, 20:07
          Najlepszy adwokat od spraw rozwodowych i ogólnie rodzinnych. Zawsze przygotowana na max jakby dana sprawa była jedyną, nad którą pracuje (czym rozwala przeciwnika i jego adwokata). Pisma na czas, wszystko z głową. Ceny rozsądne. Słowem "ogarnięta". Walczy do samego końca. Zazwyczaj ze świetnymi efektami. Wygrała dla mnie duuuużo... Polecam, nie znam lepszego od rozwodów i spraw rodzinnych. Zero freestyle'u - wszystko przemyślane, nie podejmuje pochopnych decyzji, świetny kontakt z klientem. NAJ. Kancelaria na Chłodnej.
    • Gość: Dotka Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.wroclaw.mm.pl 10.04.16, 11:40
      no wlasnie pierwsza sprawa z adwokat Grześkowiak za mną i jestem pod wrażeniem już po pierwszej sprawie...konkretna i nie da sobie "w kaszę dmuchać". podoba mi się to bo nie mam teraz obaw że może coś pójść nie tak.
    • antantdar Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 26.10.16, 07:39
      Z polecenia sprawe prowadzil mi adwokat Artur Antoniewicz ( Kancelaria na Ul.Sulejkowskiej) Sprawa rozwodowa z podzialem majatku zakonczona po mojej mysli. Z Czystym sumieniem polecam. Sprawdzony!.
    • jacek6546 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 19.11.16, 17:58
      czasem lepiej (przede wszystkim taniej) jest skorzystać z pomocy radcy prawnego. Od siebie polecam usługi pana Turowicza. piotrturowicz.pl
      • 1-buc Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 20.11.16, 01:49
        SPAMER - wyszukiwarka nie kłamie
    • nateczka24 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 28.11.16, 13:22
      Jeżeli chodzi o dobrego adwokata to ja polecam Panią Wiolettę Szewczak. Pomogła mi przy rozwodzie tak, że wszystko skończyło się dla mnie nawet lepiej niż myślałam ;)
    • mala-38 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 12.02.17, 15:25
      Pani Mecenas Magdalena Antoszewska to profesjonalistka najwyższej klasy. Świetna osobowość, charakter, solidność i charyzma. Od pierwszego spotkania, aż do końca sprawy rozwodowej mogłam liczyć na Jej wsparcie i pomoc. Zarówno tę prawną, jak też w czysto ludzkim aspekcie. Przyszłam do kancelarii będąc kobietą załamaną, niepewną przyszłości, przerażoną tym co mnie czeka. Dostałam pełną pomoc prawną, odpowiedzi na wszystkie moje pytania, wątpliwości, ale też, co nie mniej ważne, wielkie wsparcie i zrozumienie. Pani Mecenas jest rzetelna, uczciwa, nie obiecuje rzeczy nie możliwych, ale też gdy podejmuje się walczyć o ustalone wspólnie cele to doprowadza tę walkę do końca. Przez 4 lata , na każdym etapie postępowania, była przygotowana, merytoryczna , zawsze gotowa bronić jak lwica naszego stanowiska poprzez rzeczowe argumenty, dokładnie zebrane dowody. Przy tym na sali sądowej Pani Mecenas dawała mi olbrzymie wsparcie i pewność, że nie jestem sama. Świetny kontakt telefoniczny oraz email-owy oraz pełen profesjonalizm zarówno w sporządzaniu pism procesowych jak i reprezentowaniu na sali sądowej. Dwie świetne lokalizacje na Sadybie oraz w centrum to dodatkowe atuty. Rozwód to koszmarne przeżycie, ale dzięki takim osobom jak Pani Mecenas Antoszewska można z tego wyjść z poczuciem sprawiedliwości i godności. Pani Magdo, dziękuję za to, że była Pani ze mną, za profesjonalizm i empatię.
    • Gość: Magda Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa IP: *.96.180.199.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.17, 09:58
      Polecam dwie kancelarie Pani Anna Rykowska kotakt: rykowska.pl w Pruszkowie oraz Adwokat Mariusz Słowik kontakt do kancelarii AdwokaciPiaseczno.pl w Piasecznie czynni 24h w razie pilnych spraw.
    • dziubasek999 Re: Prawnik (adwokat) - Warszawa 20.04.17, 21:22
      Polecam adw. Agnieszkę Monike Janus z Pruszkowa. Pani Mecenas prowadziła trzy moje sprawy i dwie juz wygrałyśmy a jedna w toku ale wszystko na dobrej drodze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka