the-great-inuk 26.10.14, 15:40 W Białym Domu Już nawet tego nie wolno! ? Już mu odpowiedni label przykleili: >>Ma coś z głową! << A, że ma piękne muskularne ciało, tego nikt nie widzi... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Migranci... 27.10.14, 10:00 Ciągle apeluję do Pana Gutmensza... A Pan Gutmesch udaje, że nie słyszy i chowa głowę w piasek... Ot, co... Postscriptum Pan Gutmensch wkleja mi jakieś linki o profesorach rusko-niemieckich, chwalących ruską technikę. Ruska technika jest przodująca na świecie! I nic na to nie poradzisz... Odpowiedz Link
the-great-inuk Niemiecka policja... 27.10.14, 10:11 broni Salafistów przed niemieckimi faszystami Ot, co... Postscriptum Ale wesoło! A ja już mam całkowicie postrzępioną diafragmę ... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Niemiecka policja... 27.10.14, 10:25 Armageddon w pełnym rozkwicie... Niemieccy faszyści w obronie demokratycznego państwa niemieckiego. Ostatni bastion obronny przeciw Islamskiemu Potopowi... Dzicz z Azjatyckich Stepów na ulicach Jewrosojuza! Ot, co... Postscriptum Ale jaja! Odpowiedz Link
the-great-inuk Gdzie jest wazelina! ??? 27.10.14, 10:43 "Kampf gegen den Salafismus ist nur ein Alibi" Stanowisko Naczelnego Organu Niemieckiego Mainstreamu! Gdzie jest wazelina! ??? Q.M! Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Gdzie jest wazelina! ??? 27.10.14, 10:56 DER SPIEGEL Co za tchórzliwy szmatławiec! Po takich donosach boją się wstawić forum dyskusyjne! Naród niemiecki jeszcze nie jest w pełni dojrzały na takie dyskusje! By się mogło okazać, że cały naród niemiecki, to w 100% faszyści zakażeni syfem januszkowym! O QMwDJ! Odpowiedz Link
maria421 Re: Gdzie jest wazelina! ??? 27.10.14, 12:47 Trybuna Ludu i Dziennik Telewizyjny w grudniu 1970 roku tez donosily o prowodyrach, rewizjonistach, chuliganach i wandalach ktorzy byli kierowani przez wrogow ustroju socjalistycznego z kapitalistycznej i imperialistycznej zagranicy. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Gdzie jest wazelina! ??? 27.10.14, 12:57 maria421 napisała: > Trybuna Ludu i Dziennik Telewizyjny w grudniu 1970 roku tez donosily o prowodyr > ach, rewizjonistach, chuliganach i wandalach ktorzy byli kierowani przez wrogow > ustroju socjalistycznego z kapitalistycznej i imperialistycznej zagranicy. ================================================= Nu, cóż! Mainstream ma różne oblicza... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Głosy rozsądku ... 27.10.14, 12:19 Jakoś nie mają zbyt wielkiego echa ... Ot, co... Postscriptum Januszek ostatnio stał się bardzo powściągliwy... Orientuje się może kto, dlaczego? Odpowiedz Link
the-great-inuk Dzielna niewiasta, ta Kopaczowa... )* 27.10.14, 12:53 Medyczne wykształcenie może się i politykowi przydać.. Ot, co... Postscriptum Dzielna niewiasta, ta Kopaczowa... )* )* Jedna z nielicznych osób, której nazwisko mogę bez trudu zapamiętać... Takie mnemotechniczne ... Aby długo pozostała na tym stanowisku... Odpowiedz Link