vermieter 24.12.14, 14:16 uciekajac z Jezusem przed siepaczami Heroda nie trafili do Egiptu lecz do Niemiec, to powitaliby ich eskimos i pegida i nie byloby co swietowac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: gdyby Jozef i Maria 24.12.14, 14:40 vermieter napisał(a): > uciekajac z Jezusem przed siepaczami Heroda nie trafili do Egiptu lecz do Niemiec, to powitaliby ich eskimos i pegida i nie byloby co swietowac. ======================= Oh, jak tu wesoło przy naszym wspólnym stole wigilijnym. A moja przepona całkowicie postrzępiona. Nie wiem, czy dożyję do Nowego Roku... Życzę sobie takiego pogrzebu, jak go ludzie mają na Południu USA, na wesoło i z muzyką... Pobożny Pan Vermieter zjawił się osobiście, aby podzielić się Opłatkiem święconym... TV i radia we Wigilię św. nie włączam, bo jest to najbardziej płaczliwy dzień w mediach. Zawsze mam zapuchnięte (kaprawe) oczy od płakania. Ot, co... Odpowiedz Link
maria421 Re: gdyby Jozef i Maria 24.12.14, 15:03 Swieta Rodzina z wlasnej woli wrocila jednak do Ojczyzny.... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: gdyby Jozef i Maria 24.12.14, 15:18 maria421 napisała: > Swieta Rodzina z wlasnej woli wrocila jednak do Ojczyzny.... ======================= Taaak? A skąd wiesz, że nie byli deportowani? Hę? Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: gdyby Jozef i Maria 24.12.14, 16:24 Jak ten człowiek ze Kaszubów się męczy pod knutą Dziczy Niemieckiej! (Nieszczęśnik ma żonę Niemkinię, o powrocie do Kaszubów nie ma mowy!) Januszkowemu tacie Nimce zabraly młodość... Janushkowi zabrali już przeszło 0.5 życia... To samo Panu Zbychowi... Cięgle problemy z temy Niemcami... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Zbyfauch ze Kaszubów, 24.12.14, 16:59 Zasłużony Expert MOSSAD-u udostępnia nam tajne materiały szkoleniowe... Bardzo ciekawe, prosimy o dalsze... Prawda to, że Experci MOSSADu muszą znać wszystkie szczegóły z pamiętników Dr. Josepha Goebbelsa? Odpowiedz Link