the-great-inuk 18.02.18, 10:49 Od ilu lat o tym tu piszę? że "Zieloni" to terroryści? A szczególnie gdy "Zielony" jest Turkiem? Byłem Wam winien informacji... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Terroryści 18.02.18, 16:35 Obopólne stosunki pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich a Potomkami Plemienia Osmanów ulegają widocznej poprawie. W Prasie tureckiej zniknęły obrazki Merkelowej w mundurze SS. A więc niczego nie ryzykuję, nazywając rzeczy po imieniu. Mimo donosów Pana Wykidajły z sąsiedniego Forum Patriotycznego Rodaków... BTW Oba potomkowie będą wspólnie budować czołgi przeciw terrorystom. Byłem Wam winien informacji... Turcy nie są związani zakazem handlu bronią Niemieckiego Reichstagu. Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Terroryści 18.02.18, 16:58 Orientuje się kto w jaki sposób Borowiki Tureckie w Monachium natychmiast rozpoznali, że Zielony Terrorysta jest Turkiem? Po oliwkowej cerze? Zgodnie z kilkoma Doktrynami Ggggiggguśkowymi, jest to surowo zakazane. Byłem Wam winien informacji. Odpowiedz Link