the-great-inuk 04.04.18, 08:42 serdecznie zapraszamy do osiedlenia się pomiędzy Potokami Plemienia Nazistów Hitlerowskich. Forpoczta z byłego ZSRR i PRL już się tu zadomowiła... Oto chichot historii ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Wszystkich prześladowanych 04.04.18, 09:00 Dojcze Welle Z pierwszej ręki... A jak to konkretnie było z deportacjami z w roku 1938 z Niemiec do Zbąszynia? Serdecznie zapraszam do obejrzenia mojej Sygnaturki... Chichot Historii! Ot, co! Odpowiedz Link
the-great-inuk Eurovision Song Contest 04.04.18, 09:23 Głosujcie na Netta Barzilai ! Ot, co.... Odpowiedz Link
the-great-inuk Eurovision Song Contest Nasi na I. miejscu ! 04.04.18, 09:38 the-great-inuk napisała: Głosujcie na Nett a Barzilai ! Netta - TOY - Israel - Official Music Video - Eurovision 2018 Europa należy do Izraela! Ma kto jakie wątpliwości ? > Ot, co.... Odpowiedz Link
vermieter to jest konkurs Europy czy Eurowizji? 04.04.18, 12:40 Znów się posrałeś przygłupie. de.wikipedia.org/wiki/Europ%C3%A4ische_Rundfunkunion Odpowiedz Link
the-great-inuk White Trash po naszemu... 04.04.18, 14:33 vermieter napisał(a): > Znów się posrałeś przygłupie. (vermieter jest po UAM, Warthegau...) ============================= Nie szkodzi. Ważne, że Cię zza ciepłego pieca wywabiłem... Pozdrówka dla Twej nowej azjatyckiej partnerki. Jest olśniona Twoją willą ? Tu mój sąsiad miał także azjatycką małżonkę i wspólne dziecko nawet mieli. Ale mimo to była zawiedziona. I mu uciekła. Myślę, że to dlatego, bo jego mieszkanie nie miało swimming poola. Azjatki emigrują do Niemiec głównie z myślą o swimming poolu z przynależnym młodym facility managerem. Wszystkie te Azjatki, które ja znałem, były nawet w dojrzałym wieku takie bardzo podobne do małolatów. Ciężko uwierzyć, ale nawet w Niemczech zdarzają się osobnicy bez sweeming poola/White Trash po naszemu. Ale ten mój sąsiad to niesamowity twardziel. Po roku powrócił tu do naszego bloku, tym razem z Arabką dobrze odżywioną i synem 10-letnim. Po kilku miesiącach wszyscy znikli. Mieszkanie znowu wynajęte, nawet ponad normę z południowo-wschodnimi obywatelami UE. Prowadzą tu gewerbe, musi być intratne, po wyglądzie parku automobilowego. Serdeczne dzięki za żywe zainteresowanie moimi donosami. Na żądanie ogółu mogę nawet nieco rozwinąć moje sagi. Ot, co... Odpowiedz Link