zhudi 24.01.05, 19:00 POszukuje wiadomosci na temat legalnej pracy we Francji, jakie papiery sa na ogol wymagane, co najlepiej zrobic by znalezc prace we Francji. Za wszelkie informacje dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonofseven Re: legalnie 25.01.05, 00:01 oto pare wskazowek www.barmen.ch/pawel/frch.html Odpowiedz Link
cassandrafr do sonofseven 26.01.05, 17:44 Drogi sasiedzie, czy jeszcz masz to mieszkanko w Paris troisième? Odpowiedz Link
cassandrafr Re: do sonofseven 27.01.05, 17:03 sonofseven napisał: > chyba nastapila jakas pomylka! > ktos ty? Nie sadze, miales (a moze jeszce masz, mieszkanie w Le Marais Paris 03 do wynajecia), dwie ulice obok mnie. Cassandra Odpowiedz Link
cassandrafr Re: do sonofseven 27.01.05, 17:22 Na dodatek moj maz jest inzynierem "réseaux spécifiques" France Telecom Expertel&SFM. Quelle coïncidence! Cassandra Odpowiedz Link
sonofseven Re: do sonofseven 27.01.05, 23:15 z KGB to nie jestes bo je rozwiazali z CIA to ci moge uwiezyc, bo ich wywiad dziala do d. bardzi mi milo ze masz meza inzyniera, nie wiem gzie pracuje twoj maz i malo mnie to obchodzi tak szczeze mowiac, ale ja bym byl na twoim miejscu to bym go zwolnil za podawanie blednych informacji tak apropos to ja po francusku, nada ciao Odpowiedz Link
cassandrafr Re: do sonofseven 28.01.05, 00:28 Ups, widze, ze sie pomylilam. Myslalam ze to ty jestes Pawel S. alias barmen ch. Odpowiedz Link