info-tw 18.05.08, 13:19 Znacie może jakiś niedrogi program finansowo-księgowy ? Datev i Lexware odpada. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad-walenrod Znamy. 18.05.08, 13:33 info-tw napisała: > Znacie może jakiś niedrogi program finansowo-księgowy ? > Datev i Lexware odpada. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tak. Znamy. Microsoft Excel2000 wersja polska deutsche Version Odpowiedz Link
info-tw Re: Znamy. 18.05.08, 14:29 Excel mam ale w Excelu doppelte buchführung chyba nie idzie. Znalazłam narazie WISO Buchhaltung za 25,50 na eBay i się zastanawiam. Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Znamy. 18.05.08, 14:49 info-tw napisała: > Excel mam ale w Excelu doppelte buchführung chyba nie idzie. > Znalazłam narazie WISO Buchhaltung za 25,50 na eBay i się zastanawiam. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.excel-center.de/shareware/artikel.php?ide=bb2001-10-06-5112 Mit der Buchhaltungstabelle von Wilhelm Krauß sind Sie in der Lage, die doppelte Buchführung einfach und betriebsspezifisch zu führen. Odpowiedz Link
info-tw Re: Znamy. 18.05.08, 15:13 W dolnej części jest Downloadseite. Czy pobranie tej tabeli jest płatne? Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Już widzę 18.05.08, 15:52 info-tw napisała: > Shareware. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dalsza firma:EAR === Bei EAR haben Sie die Gelegenheit, das Programm 30 Tage lang kostenlos und unverbindlich auf „Herz und Nieren“ zu testen. Laden Sie sich einfach die 30-Tage Demoversion auf Ihren PC und überzeugen Sie sich selbst, wie gut EAR ist. === 30 dni do próby. Po 30 dniach część funkcji aktywnych będzie zdeaktywizowana. Jeżeli nie podasz Nazwiska i Adresu nie mogą Ci przysłać rachunku... O cenie nie mogłem nic znaleźć... -------------- Odpowiedz Link
annajustyna Re: Znamy. 18.05.08, 14:49 Kup sobie (od podatku odliczysz), to nie majatek... Odpowiedz Link
konrad-walenrod Re: Znamy. 18.05.08, 14:53 annajustyna napisała: > Kup sobie (od podatku odliczysz), to nie majatek... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ WISO Buchhaltung za 25,50 To jakaś zabawka dla dzieci... Odpowiedz Link
konrad-walenrod Frédéric Chopin Revolutionsetüde 21.05.08, 15:35 info-tw napisała: > Znacie może jakiś niedrogi program finansowo-księgowy ? > Datev i Lexware odpada. --------------------------------- Odpowiedz Link
info-tw Re: Frédéric Chopin Revolutionsetüde 21.05.08, 16:11 Ten tani program potrzebny mi jest do prowadzenia księgowości małych (jednoosobowych) firm w domu. Naturalnie , że wolałabym nabyć Lexware, program ten znam i pracuje na nim wiele firm w DE ale jest dla mnie za drogi. Chyba jednak zdecyduję się na WISO. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link
bo4630 Lexware Buchhalter Plus 2008, 21.05.08, 17:09 juz sciagam, zaklocenia na laczach spowodowaly, ze ta potrzeba byla mi nieznana. Odpowiedz Link
vermieter to było tak dawno, że pytająca jest dzisiaj 22.07.16, 18:31 na emeryturze i niańczy wnuki. Odpowiedz Link
the-great-inuk Product Placement 22.07.16, 18:48 vermieter napisał(a): > na emeryturze i niańczy wnuki. ============================== Aleś Ty naiwny. Tu nie chodzi o pytającą, tu chodzi o Product Placement/Schleichwerbung po naszemu... Ot, co... Odpowiedz Link
vermieter Re: Product Placement 22.07.16, 22:04 tu chodzi o to, że pytająca za dwa miesiące skończy 44 lata! Ja nie zapominam o urodzinach Odpowiedz Link