jecki.p 05.01.09, 20:46 - bei 24 Getöteten 13 Kinder - nicht schlecht... Ware bestimmt künftige militante Hamas-Kämpfer. www.n-tv.de/1079649.html j. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shabbat.shalom Nur eine freundliche Warnung... 05.01.09, 21:00 jecki.p napisał: > - bei 24 Getöteten 13 Kinder - nicht schlecht... > Ware bestimmt künftige militante Hamas-Kämpfer. > www.n-tv.de/1079649.html ---------------------------------------- Odpowiedz Link
shabbat.shalom Podpada to pod § "Volksverhetzung"? 06.01.09, 12:08 jessi_a napisała: bo to paskudna strona byla.... (...) Autorzy nie zostawiają suchej nitki na... Janie Pawle II. W antysemickim szale nazywają go "Wielkim Żydem" i "Wielkim Rabinem Rzymu". (...) Ja nie całkiem rozumiem? To słowo “Żyd” jest obecnie ciężką obelgą i przekleństwem i trzeba je w przyszłości wykropkowywać? ??? Podpada to pod § "Volksverhetzung"? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Murzynek Bambo... 06.01.09, 13:21 shabbat.shalom napisała: Podpada to pod § "Volksverhetzung"? ------------------------------------ Odpowiedz Link
jecki.p Re: guter Schnitt der Israelis 05.01.09, 22:20 Zum Ende des Tages hat sich der Schnitt deutlich verschlechtert: Nur noch 17 Kinder unter 50 Toten... j. Odpowiedz Link
shabbat.shalom “Sami na to sobie zarobili” 06.01.09, 11:51 jecki.p napisał: > Zum Ende des Tages hat sich der Schnitt deutlich verschlechtert: > Nur noch 17 Kinder unter 50 Toten... ------------------------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: “Sami na to sobie zarobili” 06.01.09, 12:32 shabbat.shalom napisała: Na und? > > Pewien osobnik z polskich forum, znany z kwiecistego języka, powiedziałby: > > “Wysrali sobie mózg” Proponuję nie mieszać osób trzecich w twoje bezmózgowie. Gwarantuję ci, że ta martwa dziewczynka miała więcej szarych komórek niż ty kiedykolwiek. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Polskie przysłowie: 06.01.09, 12:46 ja.nusz, z kwiecistym językiem ojczystym, napisał: Proponuję nie mieszać osób trzecich w twoje bezmózgowie. > Gwarantuję ci, że ta martwa dziewczynka miała więcej szarych komórek niż ty > kiedykolwiek. ------------------- Odpowiedz Link
ja.nusz Re: guter Schnitt der Israelis 06.01.09, 12:57 jecki.p napisał: > Zum Ende des Tages hat sich der Schnitt deutlich verschlechtert: > Nur noch 17 Kinder unter 50 Toten... > > j. Będzie ich więcej i więcej. Pomimo całej tej tragedii są to skutki uboczne każdej wojny. A czy Izrael słusznie wkroczył czy nie, to temat do oddzielnej dyskusji. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Cel uświęca środki... 06.01.09, 13:58 ja.nusz napisał: Będzie ich więcej i więcej. Pomimo całej tej tragedii są to skutki uboczne każdej wojny. A czy Izrael słusznie wkroczył czy nie, to temat do oddzielnej dyskusji. ------------------------------------------ Odpowiedz Link
jecki.p Re: guter Schnitt der Israelis 06.01.09, 17:15 Heute wird es wieder besser. Die Zahl der toten Kinder ist zwar noch nicht sehr hoch, aber zumindest eine Schule getroffen, und das gleich zweimal... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6127397,Co_najmniej_40_zabitych_w_izraelskim_ataku_na_szkole.html --- j. Odpowiedz Link
lepian4 Re: guter Schnitt der Israelis 07.01.09, 08:02 Skutek uboczny wojny!!!!!!! Ty znowu o medycynie! Janusz, nigdy nie bylo, nie ma, i nigdy nie bedzie skutkow ubocznych wojny! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: guter Schnitt der Israelis 07.01.09, 09:11 lepian4 napisał: > Skutek uboczny wojny!!!!!!! > Ty znowu o medycynie! > Janusz, nigdy nie bylo, nie ma, i nigdy nie bedzie skutkow ubocznych > wojny! Po niemiecku można to lepiej oddać - Begleitschaden. Też nie ma i nie będzie? Odpowiedz Link
shabbat.shalom Ludzie! Mówcie że ludzkim językiem: 07.01.09, 10:43 ja.nusz, der Kulturbereicher, napisał: Po niemiecku można to lepiej oddać - Begleitschaden. > Też nie ma i nie będzie? -------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ludzie! Mówcie że ludzkim językiem: 08.01.09, 03:45 Dodam jeszcze, ze nie mowi sie kolateralne szkody wojny, bo jest to jedynie doppelt gemoppelt. Odpowiedz Link
shabbat.shalom Najciekawsze forum: 06.01.09, 14:11 Najciekawsze forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=89345602&a=89363451 Odpowiedz Link
shabbat.shalom Po 20.01.2009 wszystko się zmieni! 07.01.09, 11:01 shabbat.shalom napisała: Najciekawsze forum: ------------------------- Odpowiedz Link