cuski 14.07.06, 12:05 Wlasnie przed chwila ktos poddal mi pomysl ogloszenia konkursu na operatorow naszego czata... zatem czekam na zgloszenia kandydatow... achaaa, kandydaci nie moga zglaszac sie sami, musi to zrobic za nich ktos inny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Sly operatorem byl od samego poczatku, ale... 14.07.06, 12:11 Sly operatorem byl od samego poczatku, ale wczoraj odebral sobie sam prawa opka. Odpowiedz Link
jozek_cork Re: Konkurs na operatorow czata :) 14.07.06, 12:15 jesli moge sluzyc rada, powinna byc to osoba ktora dosc czesto bywa na czacie, malo konfliktowa, ale umiejaca utrzymac porzadek. A tak swoja droga op jest praktycznie potrzebny caly czas na pokoju zeby jednak utrzymac porzadek, o ile zalezy nam na powaznym pokoju, pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx No wlasnie Jozek. Dlatego trzeba kilku. 14.07.06, 12:20 Przeciez nikt nie bedzie siedzial na okraglo. A SLy? A co mnie to obchodzi ze sam sie zrzeka? Jest demokracja i ja go wybieram! O! ) Odpowiedz Link
jozek_cork Re: No wlasnie Jozek. Dlatego trzeba kilku. 14.07.06, 12:22 Dokladnie Tadziu, potrzeba kilku zeby jednak caly dzien ktorys byl, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Tylko gdzie tych kilku znalezc ? :) 14.07.06, 12:24 Tylko gdzie tych kilku znalezc ? Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 14.07.06, 12:23 Nawet w demokracji potrzebna jest zgoda kandydata, nieprawdaz ? Odpowiedz Link
tadeuszx Nieprawda, na cholere nam jego zgoda!:( 14.07.06, 12:32 Zrobimy go i juz! Przeglosujemy i final! A jak nie bedzie chcial dzialac, to znaczy ze SLy jest wrogiem demokracji i wtedy zamkniemy do do paki! O!)) Odpowiedz Link
tadeuszx Kurna, Tomasz, nikogo blagac nie wolno! 14.07.06, 12:42 Przeglosowany to nakazac! A jak nie wykona, to do kicia, czyli wiezienia! Bo znaczy, ze jest wrog demokracji, no nie? Wybrany i nie chce pracowac???))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Okey Tadzio,wszystko okey,tylko jak mozna 14.07.06, 14:32 w takich warunkach pracowac,skoro nie ma sie poparcia i skoro w zespole sa podzialy,ktore maja wplyw na caly czat? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek,nikt Cie o to nie prosi,ale dalej nie 14.07.06, 14:30 wyjasniliscie se miedzy Sly-em co jest co.Widac czarno na bialym bylo wczoraj (naczy dzis rano mojego czasu) jak sie sprawa ma miedzy Sly-em a Kukrim.Tylko Ty nawijales na okraglo na radio nie czytajac ogolu tak jak nalezy.Moze zrozumiesz jak jest naprawde. Z mojej strony tyle.Kazdy zrobi jak uwarza,ja juz w to wiecej nie wnikam,bo sama potem oberwe,ze sie panosze. Odpowiedz Link
cuski Aniolku 15.07.06, 01:06 Ja jestem przynajmniej konkretny, bo za mieszanie i obrazanie wyrzucam z hukiem, a sa tacy, ktorzy dbaja tylko o wlasne tylki i nie widza dalej, niz czubek wlasnego nosa - innymi slowy tzw. egoisci. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio wszystko okey,ale na sile nie mozna. 14.07.06, 14:25 To bedzie mialo odwrotny skutek tylko,tak mysle. Odpowiedz Link
cuski Jozek 14.07.06, 12:20 Dzieki za dobra rade PS. Wlasnie szukam operatorow z tzw. "jajem", ktorzy nie boja sie uderzyc piescia w stol, gdy sytuacja tego wymaga Odpowiedz Link
jozek_cork Cuski 14.07.06, 12:23 Szanowny Panie Adminie, zawsze chetnie sluze rada i pomoca, pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Jozek - tak jest! Jozka tez zglaszam! 14.07.06, 12:33 I Mava zglaszam! A co, nie wolno?! Odpowiedz Link
jozek_cork ha ha Tadziu 14.07.06, 12:35 ha ha pewnie ze mozesz tylko pytanie czy oni przyjma ? pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Jozek 14.07.06, 12:37 Najpierw potrzebujemy Twojej zgody, a pozniej bedzie glosowanko Odpowiedz Link
jozek_cork Cuski 14.07.06, 12:40 Powiem tak, jesli padna propozycje od innych osob, tzn jesli wiecej osob bedzie chcialo mnie tam widziec, to wyrazam zgode na kandydowanie ha haha, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Okey ! 14.07.06, 12:42 Wiec i ja Ciebie zglaszam, bo zostales polecony przez jedna bardzo zaufana mi osobe PS. Spadam do pracy Odpowiedz Link
tadeuszx Cuski - przeciez Ty tez masz prawo glosu! 14.07.06, 12:44 Dawaj glos na Jozka i gra! Hahaha Odpowiedz Link
tadeuszx O widzisz Joziu... i wrobilim Cie w funkcje:)))))) 14.07.06, 12:46 Hahahaha... Pozdrawiam, zycze owocnych bojow!))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja mam dwie kandydatury. 14.07.06, 13:02 A mianowicie Sly-a,ktory uwazam,ze jednak bardzo dobrze pelnil funkcje opa i naprawde chcialabym,by wrocil,ale to zalezy od Was czyli glownie od Ciebie Tomek i Filipa,bo tyle razy Wam powtarzalam,ze jestescie zespolem,ktory musi trzymac sie razem.Uwazam,ze nie powinno byc tak,ze jeden z Was nie ma poparcia drugiego,a tak jest w tym przypadku.Jestescie w grupie i musicie wspolnie podejmowac decyzje,a nie kazdy sobie rzepke skrobie. Druga to jest kandydatura Jozka.Poobserwowalam sobie troszku i mysle,ze moze nadawac sie na opa. Dwie kandydatury zaproponowalam z tego z wzgledu,ze niejednokrotnie bylo tak,ze nie bylo opa,nie bylo bota a ludzie przychodzili i brykali...sam Jozek moze potwierdzic.Uwazam,ze im wiecej osob bedzie trzymalo porzadek,tym lepiej bedzie dla tego czata,bo przeciez nie moze byc tak by ciagle jedna osoba wisiala na necie.To jest po pierwsze troszku uciazliwe,a dwa kazdy z nas ma obowiazki. Tyle z moje strony. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Ja mam dwie kandydatury. 14.07.06, 14:14 moja droga powrot adasia nie nastapi rozmawialam z nim i wiem co jest grane ale skoro nie pow swoim kolegom to ja mowic tez nie bede przepraszam was za to musicie wybrac nowa os moze niech bedzie nia jozio pa nadzieja Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem,ze wiesz,bo i ja wiem. 14.07.06, 14:21 Powiem tak Magdo:dopoki pilka jest w grze wszystko moze sie zdarzyc A co do Jozia to jestes bodajze 4 osoba,wiec nie jest zle Nawet powiem,ze fajnie by bylo gdyby oboje mieli te funkcje. Odpowiedz Link
tadeuszx No i dobrze. Jozek juz sie zgodzil i nawet 14.07.06, 15:40 z Tomkiem ma to uzgodnione. Pozostaje kwestia SLy-a. Gosc jest w porzadku i byc moze da sie przekonac, ze jednak warto wrocic do ludzi z ktorymi sie bylo dosyc dlugo. Wiecej powiem. Niech ktos zaufany dla SLy-a napisze mu maila i poinformuje, ze Tomasz preciez jest z nim! Zbanowal Ghurka, mysle, ze glownie za agresje przeciw Adamowi. Jesli moge cos jeszcze dodac, bo przeciez wiecie, ze na czacie jestem rzadko i nie wiem jakie tam afery, ale np. tutaj Kukri mnie nie zaczepial, stad nie bede sie wypowiadal w jego sprawie. Ale... az mnie nosi i bierze cholera, zeby przypomniec wszystkim co mowilem i jak ocenialem Kukriego przed tym zakwalifikowaniem go na to forum! Gdy juz zostal tu przyjety, w porzadku, szanuje przeciez decyzje admina, nie ruszalem Ghurka. Teraz moge powiedziec: no i co?! Nie mialem racji??! I nie chce nawet wypominac, kto wtedy mial inne zdanie. No i niestety kiepsko na tym wyszedl. Trudno... teraz juz na to nic sie nie poradzi. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A czy ja moge cos dodac?Jesli moge,to 14.07.06, 16:40 czy nie lepiej bedzie jak sam Tomek Slyowi napisze maila? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: A czy ja moge cos dodac?Jesli moge,to 14.07.06, 18:25 No wlasnie. Ale to juz zalezy od Tomka...? Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 15.07.06, 01:23 Ja naleze do ludzi, ktorzy rzadko kiedy wchodza do tej samej wody. Jesli ktos u mnie traci zaufanie, to niemal na zawsze. Odpowiedz Link
cuski Aniolku 15.07.06, 01:21 Ja wiem co mam robic i prosze nie sugeruj mi niczego... wiele razy spelnialem Twoje prosby, ale tym razem nie mam ochoty na zadne e-mailowanie. PS. Admin pada na kolana tylko przed BOGIEM ! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To ja proponuje niech wszyscy wpisza "Ty zdrajco!" 14.07.06, 20:51 i niech Tadzio zglasza.....a co nie wolno mi PS.To byl oczywiscie zart,teraz jako zwykly urzytkownik moge zartowac Odpowiedz Link
cuski Aniolku 15.07.06, 01:14 Czyzbys zapomniala przez kogo TY zrezygnowalas z funkcji operatora na czacie ? Kto pod Toba ciagle ryl ? PS. A co do podwazania zdania opkow i adminow, to nie moze byc tak, ze admin usuwa z opka jakas osobe, a na drugi dzien ta sama osoba otrzymuje funkcje operatora, od innego operatora czata, bo operator czuje do tej osoby slabosc i sentyment. Czy to jest fair ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Co Ty wogole do mnie mowisz??? 15.07.06, 12:56 Chwila zrezygnowalam i uwazam,ze dobrze zrobilam.Widze,ze masz zal o to,ze poprosilam Sly o to,zeby mi opa zdjal.Wiesz czemu?Bo Ty bys tego nie zrobil! Rownie dobrze moglam sama se usunac,ale nie wpadlam na to wczesniej. Co do Twojego "PS",to wogole nie kumam tego cos napisal.Acha juz rozumiem o kogo chodzi,ale mnie o tym nic nie wiadomo i nie bede sie na ten temat wypowiadac. Odpowiedz Link
cuski Do Zbuntowanego Aniola 15.07.06, 14:55 Nie chodzi mi o to kto Ci opa sciagnal, lecz za czyja sprawa to sie stalo - mam nadzieje, ze teraz wyrazilem sie jasniej. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem za czyja,ale teraz patrzac z perspektywy 15.07.06, 15:01 czasu dobrze,ze ustapilam i wczesniej sie nad tym zastanawialam i wiem,ze gdyby nawet nie bylo tej afery,to tak samo bym postapila i wierze,ze mialam w tym racje. Odpowiedz Link
cuski Do Zbuntowanego Aniola 15.07.06, 15:04 Powtarzam jeszcze raz: - Nie chodzi mi to czy zrobilas dobrze, czy tez zle, ale za czyja przyczyna to sie stalo. Koniec kropka. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To co moze moje zdanie w tej kwestii sie nie liczy 15.07.06, 15:07 ???? Nadal masz zal do tej osoby widze,tylko po co??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja tez tak mysle,dlatego lepiej bedzie jak sie 15.07.06, 15:14 definitywnie pozegnamy.Bardzo prosze mnie usunac z listy forumowiczow. Odpowiedz Link
jozek_cork Sly sie zgodzi 14.07.06, 23:49 Tomek, rozmawialem ze Sly-em, zgodzi sie przyjac funkcje opa ponownie, wiec przywróc mu ja, pozdrawiam Odpowiedz Link
dj_sly Re: Sly sie zgodzi 14.07.06, 23:55 Heh Jozek nie tak szybko..... Prawda jest ze zgodze sie przyjac ta funkcje ponownie ALE.... zanim ktokolwiek zdecyduje zrobic mnie opem, trzeba bedzie uzgodnic pewne sprawy i ZELAZNE reguly... i nie beda one lamane. Odpowiedz Link
jozek_cork zgadzam sie Sly 14.07.06, 23:58 to jest dokladnie to o czym mowilismy na czacie, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Jozek 15.07.06, 01:34 Jak narazie nic mi o tym nie wiadomo. PS.1 Lubie konkretnych ludzi, ktorzy wiedza co chca od zycia, a nie takich, co by to chcieli, ale cos tam, cos tam. PS.2 A wiecie dlaczego Sly zrezygnowal, bo go Kukri obrazal... ale gdy Kukri wraz z niejaka Kitana robili "suke" z pewnej dziewczyny z naszej radiowej galerii, wowczas Slajowi to nie przeszkadzalo... gdy wpadlem na czata i zrobilem rozrobe, wowczas Sly siedzial cicho i wogole nie zabral glosu w tej sprawie... jak takie zachowanie mozna nazwac ? Ja mam na to odpowiednie slowo, ale nie bede go tu i teraz pisal... a ja wczoraj dalem Kukriemu tylko 9 min. na poprawe i zmiane stosunku do Slaja, ale to i tak nie wystarczylo, bo Slay uzyl swojej funkcji i wykopal Kukriego na "zbity p..." z czata przed ustalonym czasem... moglem odbanowac Kukriego, ale nie zrobilem tego, bo uszanowalem jego decyzje - szkoda tylko, ze Sly nie uszanowal mojej. To by bylo na tyle Odpowiedz Link
jozek_cork cuski 15.07.06, 01:41 Ok, nie bede sie wtracal miedzy wodke a zakaske, bo prawde mowiac nie jestem w temacie, ale chcialbym byscie to wyjasnili sobie i oby czat na tym nie cierpial, pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Jozek 15.07.06, 01:44 Czat, czatem, byle tylko ludzie niepotrzebnie nie cierpieli. Odpowiedz Link
jozek_cork cuski 15.07.06, 01:46 dokladnie o to w tym wszystkim chodzi, o dobra zabawe, a nie o wojne, przychodzimy tu dla rozrywki mam nadzieje, pozdrawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Co do zbanowania Kukriego,to Sly zrobil to minute 15.07.06, 12:58 wczesniej niz Ty powiedziales to przez radio. Odpowiedz Link
cuski Do Zbuntowanego Aniola 15.07.06, 14:59 Nie bede tutaj wchodzil w szczegoly i rozdrabnial sie na minuty, czy tez na sekundy, w kazdym badz razie gdy Sly uslyszal na radio moj komunikat i moja prosbe, mogl tego bana cofnac - ja tego nie zrobilem, bo uszanowalem jego decyzje. Odpowiedz Link
dj_sly Umarl OP... niech zyje OP.... 14.07.06, 23:52 Umarl krol, niech zyje Krol Ludzie bardzo szybko zapominaja.... Tak to wlasnie wyglada z mojego punktu widzenia... (pomyslcie 5 razy zanim cokolwiek napiszecie pod tym postem, nie potrzebuje kolejnych afer i niedomowien). P.S. w 500% popieram kandydature Jozka. Odpowiedz Link
jozek_cork Sly 14.07.06, 23:57 I to mi sie podoba, widze dawnego Sly-a, mam nadzieje ze bedzie teraz bez niepotrzebnych zgrzytow, pozdrawiam PS jednoczesnie dziekuje za tak "male" poparcie ha ha Odpowiedz Link
cuski Moi kandydaci 15.07.06, 04:02 1. Zbuntowany Aniol 2. Jozek 3. SerialKilla A teraz powiem dlaczego: - Zbuntowany Aniol za zaufanie, ktorym ja obdarzylem. - Jozek za rozsadek i za to, ze dobrze gada - SerialKilla za to, ze podobnie jak ja gra w The Crims Odpowiedz Link
tadeuszx Eno Tomasz... do kitu z taka demokracja:)) 15.07.06, 09:00 Wziales tylko "samych swoich"!!? W dodatku tylko trzech?? To jasne ze zas bedzie za malo. To jasne, ze inne opcje oprocz "prawomyslnej" czyli Tomaszowej, nie beda uwzgledniane, to jasne ze czat wpadnie w dolek, bo ci trochu inaczej myslacy beda szykanowani i oleja czata... No to jak? Chcesz tam zrobic "zamrazarke"?? A gdzie prawa "opozycji"?? )) Eno (to slowo podprowadzilem Aniolowi, spodobalo mi sie to "eno") mnie sie zdaje, ze skoro masz trzech "swoich" to przynajmniej dwoch "obcych" musisz dorzucic! Tzn nie obcych, bo mam na mysli ludzi z Galerii!! Miales ich chronic a nie szykanowac!) No wez i dorzuc SLy i himere (bo ta Kaska juz mnie od zdrajow obzywa, a co gorsza nawet o jakichs wzgledach dla Tadzia slyszec nie chce!?) Niewdziecznosc ludzka nie zna granic!)) Odpowiedz Link
jozek_cork wybory 15.07.06, 09:23 Tadziu podobnie jak Ty uwazam ze powinno byc wiecej opow, bo nie zawsze Ci zaproponowani beda mogli byc, szczerze mowiac niemam pojecia o co poszlo z Adamem, ale wyczytalem ze dostal czerwona kartke za wyciaganie spraw prywatnych na swiatlo dzienne, jedno moge stwierdzic tak sie nie robi, wiec nie zabieram glosu, pozdrawiam Odpowiedz Link
serialkilla Re 15.07.06, 12:24 Hehe jestem mile zaskoczony xD ale co do TC to się wcale Gangsterze nie przykładasz hehe Odpowiedz Link