Gość: Zachwycony IP: dns.d* / *.mofnet.gov.pl 30.01.04, 10:50 Występ breakdanserów przed papieżem był wielką nobilitacją dla stylu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: breakdoode Re: Breakdance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 22:08 Zaraz, zaraz...(a propo zdjęcia..) jaki konkurs? Jakie II miejsce?...dlaczego nie ma zdjęć osób, które wypowiadają się w artykule? Albo, dlaczego nie ma mowy o owym konkursie?W gazecie(druk) zdjęcia ok., ale tutaj...nieporozumienie?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 15:09 tak i modli sie o twoje zdrowie,bo orozum moze juz za puzno Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Breakdance 01.02.04, 15:30 papiez od dawna juz chyba nie za bardzo lapie co sie na swiecie dzieje. Juz kilka lat temu jak rozmawial z Ronaldo to nie mial pojecia kto to jest. a od tego czasu papiez wyglada znacznie gorzej... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 15:45 jestes wyjatkowo odkrywczy.Do tej pory myslalem ze jak Go pokazuja jest dopiero co po bardzo dlugiej przejazdzce na nartach i dlatego tak wyglada. alex.4 podziwiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Breakdance 01.02.04, 15:58 nie iwdzisz jak on wyglada kiedy celebruje msze? Albo kiedy czyta kazanie? Niedoleznosc w jego wieku jest czyms normalnym. Klopoty z umyslem tez sie zdarzaja... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 16:05 papiez jest w coraz gorszej formie,to prawda. Jakie masz mozliwosci wylapywania problemow w Jego mysleniu.Czyzbys byl w jego najblizszym otoczeniu i wiesz wiecej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Breakdance IP: 81.15.254.* 01.02.04, 16:09 Alex 4 odpi....l sie od naszego kochanego papieża . On jest w bardzo dobrej formie fizycznej {w telewizji bardzo często mówią: Ojciec święty był w doskonałej formie. Jezeli jesteś slepy to mozesz zaufać telewizji. W tamtym roku w kwietniu podali że papież udał się na wycieczkę w góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 16:13 katolik,idz do spowiedzi bo zgrzeszyles.Nie wiem z czego powstales,ale w proch sie obrucisz grzeszniku.Bog z Toba bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda35 Re: Breakdance 01.02.04, 16:22 A co na temat papieża nie mozna sobie pożarować jak czyni to "katolik"? Nie wiem ile masz lat, ja jednak doskonale pamietam jakie jaja robili Polacy z Brezniewa na temat jego zdrowia, chociaż Breżniew był okazem zdrowia w porównaniu z papieżem. Z tą wycieczką w góry to prawda , sama to słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Breakdance IP: 81.15.254.* 01.02.04, 16:34 W tym "świetym" kraju nawet mysleć krytycznie o Wojtyle nie można, bo to juz zakrawa na herezję. Rick czesciej siegaj do słownika ortograficznego a mniej do pisma sw. Obrócisz pisze sie przez "ó" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Breakdance IP: *.home.cgocable.net 01.02.04, 17:05 katolik,jestes swietny z ortografii,z opinja o inteligencji powstrzymam sie bo nie jestem w stanie tego ocenic.Szczesc Boze dobry czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Breakdance 01.02.04, 19:18 Sposob mowienia papieza, trudnosc jaka mu to sprawia jest bardzo symptomatyczne. Wszyscy wiedza, ze Jan Pawel II ma problemy zwiazane z choroba parkinsona. To biedny stary czlowiek, ktory potrzebuje odpoczynku. To ze nie rezygnuje mimo bolaczek wynika przede wszystkim z naciskow jego otoczenia (z dziwiszem na zcele), ktore boi sie o swoje posady. Mnie sie zawsze czuje smutek kiedy widze ze ten stary czlowiek poddaje sie takiemu wysilkowi Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Breakdance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:06 hmm wydawało mi się, że coś mądrego tu przeczytam, głos naszej białostockiej młodzieży, która pragnie coś ze sobą zrobic. Tańcze hip-hop od roku, wcześniej był tradycyjny rap <== fajna sprawa. Brakuje mi trochę techniki, bo w hh są elementy breaka, a ja nic z tego nie potrafię:P nie mam od kogo się uczyć, no i jestem dziewczyną:D co mi sprawy nie ułatwia specjalnie. Chętnie dowiedziałabym się o tym czegoś więcej i zobaczyła jak wyglądają zajęcia w szkole Pana:P Bogusławskiego. A tv osobiście nie znosze i dowiedziałam się o tym występie dla Papieża pare dni później:D. Szkoda. Może wiecie, gdzie można coś o tym przeczytać??? heeeh No i wydaje mi się, że osoba Papieża nie podlega dyskusji i ocenom, ani jego stan fizyczny, ani psychiczny. Chyba nie do nas to należy, a Papież jak na swoje lata 3ma się nieźle (szczególnie biorąc pod uwagę to co robił i robi przez całe życie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Breakdance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:09 hehe takie życzenia walentynkowe???? ;]]] thx:P tancze tancze co innego mi pozostalo:P Odpowiedz Link Zgłoś