iwetus 28.12.09, 17:50 Gdzie znajdę w białymstoku miejsca z uzywana odzieża? Znam wiele ale praiwe kazdy jest beznadziejny Ja szukam gdzie sa tanie, MODNE ciuszki :) Piszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonka50 Re: Second Handy 11.01.10, 12:07 Duży sklep jest przy Warszawskiej vis 'a vis kościoła św. Wojciecha, inny na rogu św.Rocha i boh.Monte-Cassino w pobliżu kina Syrena. Odpowiedz Link Zgłoś
s.piotrowska Re: Second Handy 11.01.10, 13:06 ja polecam ciucharnię na warszawskiej 55 tak czystej i gustownej w życiu nie widziałam i przesympatyczna właścicielka doradza naprawdę do figury wieku sytuacji nazwy nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
iwetus Re: Second Handy 26.01.10, 15:53 Zwycięstwa 8B, odkryłam że tutaj są fajne rzeczy, niektore są na wieszaku one sa akie drozsze ale baaardzo modne ale są tez na wage :) oddzielnie buty, torebki, ciuszki, wielgasny ten budynek jest powem, az 2 piętra ma :) naprawse polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
at_ta Kup hurtem 26.01.10, 22:01 około 3,8 netto czyli około 4,64 brutto za kilogram (minimalny zakup 200-300kg). Wstępny sort (odrzucone śmiecie). Umyj, uprasuj i masz kilka lat noszenia Odpowiedz Link Zgłoś
iwetus Re: Second Handy 14.03.10, 22:05 Zna ktoś jeszcze jakieś SH tanie i modne fajne ?:) piszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś