Dodaj do ulubionych

Suwalki, czemu Was tak traktuja?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 19:56
Sluchajcie Suwalki, dlaczego sie tak dajecie? Dlaczego Was nie ma na pierwszej
stronie forum m iejskich, pomimo ze macie wiecej postow od dwoch miast ktore
sie tam znajduja? Jest jeszcze miejsce wolne w szeregu pierwszej ligi.
Zapraszamy do nas!

Słupsk
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 22:36
      No nie wiemy, nie lubią nas chyba,a może masz pomysł, aby to zmienić??
      • Gość: Gizi Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: 212.160.211.* 31.08.01, 11:06
        A kto by lubił Suwałki?, "miasto" co zostało z miastem niwelując inwestycje w
        całym byłym nieszczęsnym woj. suwalskim, w tamtych czasach należy szukać
        niechęci do Suwałk
    • Gość: Kasia Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 14:15
      I miałam rację, że nas nie lubią. Przejaw niechęci dociera ze Słupska.
      POzdrowienia
      • Gość: suwalki Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 17:01
        oto jak łatwo jest o konflikt. Kolega próbuje zmotywować uczestników forum do
        aktywności, a zarzuca sie mu niechęć. Nieprawda. To nie jest tak, że ktoś tam
        nie lubi Suwałk, jeżeli już to Suwałki same siebie nie lubią, a to już jest
        wielki problem. Może by tak coś zrobić zamiast pytać "a jak", " a po co" i
        mówić "nie chce mi się".
        Mnie sie wydaje że jakby na Forum Suwalskim było 1000 postów, to pojawilibyśmy
        się w czołówce, tymczasem jak przybędzie 1 dziennie to już jest sukces.
        Po co? Po to żeby nie narzekac że tak źle, że to wszystko przez innych, tylko
        dać coś od siebie.
        A na koniec - pozdrawiam Słupsk, dzięki za słuszne oburzenie, podzielam, robię
        cos aby tak nie było. Przyłączy się ktoś?
        • Gość: Kasia Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 18:36
          Od siebie każdego dnia daję uśmiech, krótkie "dzień dobry", i przepraszam, gdy
          trzeba.Codziennie odwiedzam miejsca, które dla wielu (może wszystkich )ludzi
          wydają się być obce lub bez wyrazu.Każdy pagórek ma swoje imię i jakiś
          sens.Kocham kawałek po kawałku i to jest moje.Niestety, ludzie odzierają mnie z
          radości bo te kochane miejsca topią w śmieciach. Boję się, że któregoś dnia po
          prostu umrze część mnie.
          Pozdrawiam ....
        • Gość: Kasia Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 18:40
          Myślałam, że ważna jest treść, Ty czekasz na ilość, nie pomogę Ci w Twoich
          ambicjach.....
          • Gość: suwalek Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 15:10
            to oczywiste że ważna jest treść, zapełnić Forum postami o treści "1" "2", "3"
            nie jest trudno, no może jest to odrobinę czasochłonne zajęcie, ale w
            rozpaczliwej potrzebie, albo przy maksymalnej pasji, albo nadmiarze czasu
            (odpowiednie podkreśl) do wykonania.
            Jak jednak zauważyłem, buszując troche po różnych forach, sensowna treść
            przychodzi po sporej ilości bezsensownych, głupich postów. Kolegium
            redaktorskie (;-)) musi dojrzeć, dotrzeć się nieco, aby przestało go bawić
            rzucanie haseł typu "Łeb jak huj..." albo "Czy Sufałki to wieś", a żeby zatrzeć
            złe wrażenie warto wysilić się i podrzucić kilka nowych tematów, nawet tylko po
            to aby tamte, gówniarskie przesunąć dalej.
            Z dużej ilości łatwiej będzie wyłonić coś ciekawego. Mając do wyboru tematy
            takie jak zacytowane powyżej i nie dając nic od siebie, mogę tylko odwrócić się
            z zażenowaniem i posurfować na drugi koniec sieci. Nie robię tego, jak widać.
            Pozdrawiam.
    • Gość: wolfgang Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:28
      eee,przesadzacie
      ton tych postow jest taki,jakby miasto umarlo
      a tak szczerze powiedziawszy to po reformie samorzadowej nie zmienilo sie nic
      zbyt drastycznie
      przeciez z suwalk kto madry to uciekal zawsze
      przeciez w budzecie miasty nigdy sie tak znowu nie przelewalo ( albo inaczej: w
      stosunku do reszty kraju nie zmienil sie budzet - w calej polsce teraz
      bieda,tylko warszawe buduja)
      a ludzi kochajacych przyrode zawsze byl taki sam nikly odsetek
      popatrzcie jak ladnie suwalki sie zmienily
      wladze sa winne temu ze dzieje sie malo,po prostu nie chce im sie nic robic,a
      my przyjmujemy to za normalne
      ostatnio w lodzi byl festiwal marii konopnickiej..zostawie to bez komentarza
      a festiwal filmow to ciezko zrobic ? alez skad...
      slyszalem jednak,ze owsiak chcial u nas zrobic wielki koncert na lotnisku
      (kiedys,nie wiem kiedy) lecz wladze go po prostu pognaly na cztery wiatry
      lecz nie zalamujcie sie
      wezcie rower,przejedzcie sie trasa na budzisko,popatrzcei jaka ladna
      przejedzcie sie do papierni,do dubowa,do SSSE, policzcie: bubuja sie jakies 3
      fabryczki
      nie wiem jakie,ale zawsze to cos
      wczoraj z wielka pompa otwarto nowy salonik lazienkowy za torami na sejnenskiej

suwalki sa ok,tylko co robia ludzie,ktorzy umieja cos organizowac ?
      np ROKIS ? taka banda ludzi,a g%^&o robia !
      itd,itd
      pozdrawiam
      • Gość: Kazik Re: Suwalki, czemu Was tak traktuja? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 16:29
        Rzeczywistość jest taka jak jest. Nie wiem co złego jest w mieszkaniu na
        dalekiej prowincji. Może wszędzie stąd daleko, ale do Boga blisko, bo Bóg kocha
        się w rzeczach najprostszych a nie w blichtrze! Obojetne jak jego imie,
        wyznanie, kolor skóry!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka