hansgrubber 24.06.07, 19:17 Nie chodzi nawet o aktywnosc ale o poziom. Slabo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Bielsk gasnie :( 25.06.07, 10:16 No wiesz, Hans, aktywność spadła, bo przestałeś się udzielać, czego skutkiem jest drastyczny spadek poziomu całego forum conajmniej o połowę. Jako jednostka wybitna, powinieneś podjąć jedynie słuszną decyzję o powrocie na bielskie forum, aby odnieść wiktorię w walce z siłami ciemności odpowiedzialnymi za nudę i brak pożądanego poziomu oraz by wysforować Bielsk na pisane mu pierwsze miejsce pod względem aktywności podlaskich forów. Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: Bielsk gasnie :( 25.06.07, 22:26 Bielsk naturalnie reaguje na lato i panujące temperatury. Forumowiczom Czarnej Średniej i Siemiatycz również proponuję częstsze wypady w plener. Szkoda kisić tyłki w fotelu przed kompem:) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Bielsk gasnie :( 26.06.07, 00:10 1. Moze. Ja tam nic nie kisze o reszte pytaj w Siemiatyczach. 2. Zabawne. Wystarczy napisac o slabym poziomie juz partizan sie melduje. :))) Uderz w stol a nozyce sie odezwa. 3. I tyle motyle. Odpowiedz Link
partizan79 Re: Bielsk gasnie :( 26.06.07, 10:21 Zawsze jestem tam, gdzie jest słaby poziom:) Nie zamierzam zaprzeczać, że reprezentuję sobą całe nothing, ale uważam, że lepiej być prostym i płytkim aniżeli wyniosłym i zarozumiałym. Odpowiedz Link
pawlozsiul Pewien forumowicz-aforysta mawia: 26.06.07, 11:38 Lepiej się wygłupić niż wymądrzyć. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 26.06.07, 20:25 W sumie niezle odpowiedziales partizanowi. :) Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 27.06.07, 09:19 No to macie problem...Bez rękoczynów chyba się nie obejdzie:) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 27.06.07, 09:29 Taki problem to nie problem. :) Odpowiedz Link
partizan79 Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 27.06.07, 10:20 > Taki problem to nie problem. :) Taa. Hans zniszczy wszystkich intelektem. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 27.06.07, 15:47 Masz jakis kompleks czy co? Usmiechnij sie. :) Odpowiedz Link
partizan79 Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 28.06.07, 10:43 Tak, mam kompleks, bo chciałbym być tak mądry i inteligentny jak Ty, a nie jestem:( Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 28.06.07, 11:21 Zapomniales dopisac: i piękny. :) A to poważne przeoczenie. !!! Odpowiedz Link
partizan79 Re: Pewien forumowicz-aforysta mawia: 29.06.07, 10:35 Wybacz mi ten afront, o Piękny. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Gaśnie-nie gaśnie, ale forum Czarnej nakręca: 30.06.07, 12:06 1. Sie zastanowie. 2. Slaby puls bije. Nakrecaniem tego bym nie nazwal. :) Odpowiedz Link
pawlozsiul nie załamuj się Partizan, będziesz jak Hans 30.06.07, 12:21 Tylko pracuj nad sobą. Wywal Chomsky`ego i zdrajcę liberalizmu Sorosa - wystarczy Ci Fukuyama. Zero Łysiaka, ale żeby nie mówili żeś jakiś oszołom to do wieczornego piwa Herbert - dwa wiersze na trzy browary (zobaczysz, jak mało napisał - w dwa tygodnie wszystko przeczytasz). W uzupełnieniu wiedzy historycznej pomogą Ci "Myśl Polska" i monografie Siemaszków. Najważniejsze - duuuuuuuuuużo "Gazety Wyborczej" z krótkimi przerwami na Rzepę i "Politykę". Jeszcze tylko kupisz mapę Polski bez Torunia, zapiszesz się na błyskawiczny kurs sanskrytu i uda Ci się, zobaczysz. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: 1000 Ci zabrałem 30.06.07, 13:02 Orlanska tragedia: 1000 ci zabralem! :))) Odpowiedz Link
pawlozsiul ludzie w Orli nie żyją tak bogato jak w Czarnej 30.06.07, 13:13 Przeciętny - by nie rzec Średni - Czarniecczanin nawet się nie zorientuje, że ktos mu tysiaka zabrał. Odpowiedz Link
hansgrubber Kogo by tu jeszcze orlabowac? 30.06.07, 13:23 U nas nie ma takiego zwyczaju. Odpowiedz Link
pawlozsiul no widzisz, zbliżamy Czarną do Europy 30.06.07, 13:29 Obrabowałem Partizana na terenie czarnej Średniej. Chyba powinno być "Czarneńczyk": tylko War-NA przychodzi mi do głowy. Hans Pierwszy Czarneńczyk Grubber Średni. Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: nie załamuj się Partizan, będziesz jak Hans 30.06.07, 13:30 Zapomniałeś jeszcze dodać co dziesiąty nr "Naszoho Sowa" i "Nad Buhom i Narwoju" co piąty...Tak dla niepoznaki. Żeby nikt nie powiedział,że kolega nie czyta, kiedy przyjdzie mu stanąć na czele krucjaty. W internecie można przejrzeć aktualne numery "Czasopisu" (niekompletne) i "Niwy", żeby nikt o dyskryminację i nieuczciwość na forum nie oskarżył;) Ps Te kursy sanskrytu to gdzie organizują? Sam bym się chętnie zapisał:) Odpowiedz Link
pawlozsiul obok pomnika Rousseau w Czarnej 30.06.07, 13:47 Ulica chyba się nazywa Encyklopedystów. Co to dla Ciebie - będziesz miał chyba bliżej niż do Orli. Z lekturą "Nad Buhom" ściemniasz. Należy czytać każdy numer, tylko wybiórczo (sorki - miało być "krytycznie"). Czyta się co dziesiąte, wybrane zdanie. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: nie załamuj się Partizan, będziesz jak Hans 30.06.07, 13:51 1. Slabo Pawlo slowo daje slabo. Nie ma na co odpowiadac. 2. Andruszczyn udaje glupszego niz jest. I ma sukcesy. :) Gratulacje. Odpowiedz Link
pawlozsiul zaskoczony? 30.06.07, 14:02 Wypić, krowę wydoić, zaśpiewać, żubra wyprowadzić na pastwisko - o, to tak. Ale żeby dwa zdania z sensem sklecić, to się niestety zaczynają schody. powiesić się mam z tego powodu? Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: zaskoczony? 30.06.07, 17:06 W moim ranczo już od jakiegoś czasu doją dojarką. Ale jako lokalny patriota nauczyłem się swego czasu robić to tradycyjną metodą "prawa-lewa". Ciekawe czy hans też potrafi? Ps. Do idei obserwera z wyjazdem rowerowym dorzuciłbym jakieś zawody w dojeniu (nie tylko z butelki z piwem:) Ciekawe czy byliby chętni:) Odpowiedz Link
pawlozsiul Re: zaskoczony? 30.06.07, 22:55 Pomysł dobry, ale szkoda tej krowy - zamęczą biedulę w pędzie po nagrody. Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: nie załamuj się Partizan, będziesz jak Hans 30.06.07, 16:50 Cieszę się hansie niezmiernie, że Twoim zdaniem tylko udaję. Spodziewałem się najgorszego, np., że ze mnie skończony idiota, nieuleczalny głupek, albo że wejdziesz w narodową dialektykę. Ale dziś mnie zaskoczyłeś. Po pierwsze nie zmusiłeś mnie do potwierdzania lokalnego patriotyzmu. Po drugie - łaskawie dałeś mi szanse na wyleczenie ze stanu tymczasowego ogłupienia, bo tak interpretuję fragment: > 2. Andruszczyn udaje glupszego niz jest. I ma sukcesy. :) Gratulacje. Takie słowa spod Twej klawiatury to dla mnie komplement. Czuje się nieco zakłopotany:) Odpowiedz Link
hansgrubber Andruszczyn 30.06.07, 21:14 Mysle Andruszczyn ze moja odpowiedz nie byla za subtelna ale mam zamiar sie poprawic i bede prawie jak zlota rybka - masz szanse jak odpowiesz na 3 pytania: 1. Czy Ukraincy dokonali masowych mordow na polskiej ludnosci na Wolyniu? 2. Czy w prasie ukrainskiej wydawanej w Polsce mozna odnalezc potepienie tych czynow - jesli tak to prosze o przyklady. 3. Czy wznoszenie pomnikow formacjom uznanym przez Trybunal Norymberski za zbrodnicze jest normalne? Licze na odpowiedz. Najlepiej w stylu Mateuszowego wersetu Mt 5,37. :) Odpowiedz Link
pawlozsiul Ad. 1: TAK 30.06.07, 22:53 Andruszczyn jest oskarżany przez IPN o 37 zabójstw, Partizan o 79, a ja mogę wziąć na siebie te dzieci, o których nie możesz przestać myśleć. Bo chyba ciągle nie możesz, prawda? Wstrząsająca historia swoją drogą. To Twoje jedyne argumenty? Ciekawy paradoks - okazuje się, że "polityka historyczna", która tak Cię razi u rządzących nagle okazuje się być cool - pod warunkiem, że to nie Kaczyńscy, a Ty ją uprawiasz na forum. Odpowiedz Link
pawlozsiul Arbitrze Elegancji! 30.06.07, 23:06 Nie śmiałbym przypuszczać, że ucinasz sobie prywatne pogawędki na publicznym forum. Kto jak kto, ale Ty niewątpliwie nie pozwoliłbyś sobie naruszyć regulaminu i netykiety. Uznałem, że do Andruszczyna zwracasz się kurtuazyjnie w istocie rzecz poddając publicznemu osądowi. Takie nadinterpretacje zdarzają się przy ujemnym IQ. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Arbitrze Elegancji! 02.07.07, 13:47 Musi tak byc skoro tak twierdzisz. Kazdy ma swoja specjalnosc. Ty np dobrze robisz klake. :) Odpowiedz Link
partizan79 Re: Arbitrze Elegancji! 02.07.07, 23:21 Dzięki. Na Tobie jak na Zawiszy. Zawsze jak mnie zaswędzi dupka, jesteś gdzieś z tarką w pobliżu. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Arbitrze Elegancji! 03.07.07, 11:09 Nie bede odpowiadal w takim stylu. Ale milo ze wpadliscie. :) Odpowiedz Link
partizan79 Re: Arbitrze Elegancji! 03.07.07, 12:53 Sorki. Klaka pomyliła mi się z kloaką. Ups:I Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: Nie Ciebie pytalem. 30.06.07, 23:32 A jak Cię zapytam o pogodę w Czarnej Średniej to też zapytasz o mój stosunek do OUN? A może jak partizan79 zamarzy sobie, że za 2 lata Crvena Zvezda wygra Ligę Mistrzów i zwierzy sie ze swoich marzeń na forum to go rozliczysz za Srebrenicę? Odpowiedz Link
pawlozsiul Re: Nie Ciebie pytalem. 30.06.07, 23:39 Odpowiedzialnością za Srebrenicę już mnie kiedyś Hans obarczył. Tak sobie kombinuję, o co chodzi z lewelami. Wątek jest o tym, że w Bielsku siadł poziom. Potem Hans zwraca nam uwagę, że zaniżamy też poziom Czarnej Średniej. Wreszcie wyciąga asa z rękawa - Wołyń. Wniosek: wg Hansa wyznacznikiem poziomu jest obecność tematyki ukraińskiej. Nie ma Romka, nie ma poziomu. Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: Andruszczyn 30.06.07, 23:06 Odpowiedzi poszukaj w internecie:) Nieźle chyba sobie radzisz w cyberprzestrzeni. Możesz je również wrzucić do któregoś z forów kolegi zza oceanu. On zawsze znajdzie dostatecznie dużo czasu dla takich "dociekliwych" typów jak Ty:) A postawione pytania tak się mają do całości wątku jak to, że właśnie skończyłem oglądać mecz polskiej reprezentacji w piłce nożnej U-20 na MŚ w Kanadzie. Polacy wygrali 1-0 z Brazylijczykami i jestem pod wrażeniem. Czy Ty chłopie nie masz wakacji? Jeszcze jedna podobna zagrywka i zacznę myśleć, że dzieciom do poduszki zamiast bajek, Siemaszków czytasz... Odpowiedz Link
hansgrubber Andruszczyn nie umie odpowiedziec! 30.06.07, 23:25 Pytam Ciebie! Nie znasz odpowiedzi? Jakze cieszy mnie Twoj brak odpowiedzi. :)))) Odpowiedz Link
pawlozsiul :D) 30.06.07, 23:33 Żal duszę ściska, jak pomyślę, że przez pięć lat pomarnują te młodociane talenty, które pokazały klasę z Brazylią. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: :D) 30.06.07, 23:35 Masz zmartwienie, slowo. Godne orlanskich chaszczy i paproci. :) Odpowiedz Link
pawlozsiul może zerwę Ci trochę meliski? 30.06.07, 23:40 Nie zaszkodzi, może trochę pomoże. Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: :D) 30.06.07, 23:38 Mówią, że Janczyk jest bez formy. Ten brak formy to chyba tylko w barwach Legii prezentuje. Może myśli o "przeprowadzce":) Odpowiedz Link
andruszczyn1 Re: Dzieki. 01.07.07, 10:57 Jak rozumieć "o Was"?:) Nie wiem czy pawlozsiul chciałby być kojarzony ze mną...Zapytaj go:) Odpowiedz Link
pawlozsiul Re: Dzieki. 01.07.07, 12:03 Ciekawe, że jest to jedyny chór gotów występować w Czarnej Średniej... Jak to wytłumaczysz? Sopranu poszukujemy takiego wysoce piskliwego, pomożesz? Odpowiedz Link
pawlozsiul Re: Dzieki. 01.07.07, 12:15 hansgrubber napisał: > Partizan. Na pewno Wam nie odmowi. Toteż barytonów nie szukamy. Wakuje nam głos wysoki, skrzekliwy, który aż w Kijowie usłyszą. Odpowiedz Link
pawlozsiul dalej twierdzisz, że Partizan dysponuje sopranem? 01.07.07, 12:30 youtube.com/watch?v=Ed5EHkWibA4 Odpowiedz Link
pawlozsiul daj spokój 01.07.07, 12:05 To już ten etap, kiedy zlewają się twarze i zjawiska, rozmywają się pory roku, a lipcowy śnieg przykrywa wszystko mgłą niepamięci. Jedno wiem niewątpliwie - nie możemy go zostawić w tym stanie samego. Odpowiedz Link
hansgrubber Zauwazyli :) 06.07.07, 20:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=65416249&v=2&s=0 Odpowiedz Link