ogabignac 09.02.04, 23:29 Studiowanie - najpiękniejszy czas w życiu człowieka pozostawia wspomnienia. Jak wspominasz studia? Czy dane ci było połączyć piękne z pożytecznym? Powspominajmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: My studenci. 10.02.04, 00:24 Może najpiękniejszy okres w życiu... Człowiek beztroski, obowiązków jeszcze mało a swoboda duża. I postudiować można było i porobić jeszcze mnóstwo ciekawych rzeczy. I wielu ciekawych ludzi poznać. Warto wybrać uniwersytet i pomieszkać w akademiku. Najlepiej jak wokół będą ludzie z różnych kierunków a jeszcze lepiej jak są pasjonatami w swoich dziedzinach. Ileż ciekawych rzeczy można usłyszeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dody Re: My studenci. IP: *.pl 10.02.04, 13:18 ja nie mam takich wspomnień. Owszem dużo się dzieje w moim zyciu odkąd studiuję ale tak naprawdę nie wiem co to znaczy życie studenckie.Od pierwszego roku pracuję więc studia postrzegam troche inaczej. A poza tym na studiach zaocznych nie ma zadnej integracji. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: My studenci. 10.02.04, 13:53 Ja pracowałem (dorywczo) od trzeciego roku. Dopiero na piątym roku pracowałem na stałe. Ale przy studiach dziennych ciężko byłoby pogodzić pracę z nauką... Odpowiedz Link Zgłoś