zibi45be 20.02.10, 17:24 jaka szkoda, zostanie tylko legalna wodka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.koronkiewicz Re: Marihuana zlikwidowana 21.02.10, 19:50 jak to tylko wódka? a papierochy? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Marihuana zlikwidowana 21.02.10, 19:57 swojego czasu herbata też była kwalifikowana jako używka Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: Marihuana zlikwidowana 21.02.10, 20:39 Rosną w Białymstoku dzikie konopie, tzw 'samosiejki'? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Marihuana zlikwidowana 21.02.10, 20:50 A co,będziesz z nich koszyki wielkanocne wyplatał ? Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: Marihuana zlikwidowana 21.02.10, 20:55 Powiedz, czy rosną, to ja powiem do czego mi ta wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Marihuana zlikwidowana 21.02.10, 21:02 wszędzie rosną,nawet przy cmentarzu w nasielsku kiedyś je widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: Marihuana zlikwidowana 21.02.10, 21:27 Poszukam może we wrześniu-październiku i zerwę żywiczne ziele a nie włókniste łodygi. Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: Marihuana zlikwidowana 22.02.10, 08:56 kiedyś samosiejkami porośnięte były całe Bojary i okolice Młynowej. ale dawno już nie widziałem konopi w Białymstoku. bardzo mi się podoba system czeski. możesz hodować 5 roślin na własny użytek. nie wiem ile używają Czesi, ale myślę że Polakom spokojnie wystarczyłaby 1 lub dwie rośliny rocznie. no tak, ale przecież Państwo nie zarabiałoby na akcyzie. więc jeśli ktoś jeździ po wódzie autem i stwarza zagrożenie dla życia innych osób - dostaje kolegium. ale jeśli ktoś hoduje sobie roślinę w ogródku na własne potrzeby - idzie do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś