Gość: radio ma pysk IP: 194.146.128.* 03.03.04, 11:19 www.opoka.org.pl/biblioteka/T/TH/nawracanie_konkwista.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek58 Re: Do oszołoma 03.03.04, 15:06 Bardzo ciekawy artykuł. Powinien go przeczytać każdy katolik Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do oszołoma 03.03.04, 17:25 waldek58 napisał: > Bardzo ciekawy artykuł. Powinien go przeczytać każdy katolik -przeczytałem i uważam go za wyjątkowo skandaliczny. To Kracik powinien się zastanowić poc o on jeszcze nosi sutanne Odpowiedz Link Zgłoś
waldek58 Re: Do oszołoma 04.03.04, 10:12 oszolom.z.radia.maryja napisał: > waldek58 napisał: > > > Bardzo ciekawy artykuł. Powinien go przeczytać każdy katolik > > -przeczytałem i uważam go za wyjątkowo skandaliczny. To Kracik powinien się > zastanowić poc o on jeszcze nosi sutanne Oszoł kiedy zaczniesz korzystać z takiej rzeczy jak mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do oszołoma 04.03.04, 14:28 waldek58 napisał: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > waldek58 napisał: > > > > > Bardzo ciekawy artykuł. Powinien go przeczytać każdy katolik > > > > -przeczytałem i uważam go za wyjątkowo skandaliczny. To Kracik powinien si > ę > > zastanowić poc o on jeszcze nosi sutanne > > > Oszoł kiedy zaczniesz korzystać z takiej rzeczy jak mózg? -czytając i odrzucają wypociny Kracika jest dowodem na to że go uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio ma pysk Re: Do oszołoma IP: 194.146.128.* 04.03.04, 11:08 W/g ciebie ten ks. prof. to zapewne Żyd i mason? A te 70mln. w ciągu 50 lat to rekord swiatowy, gdyby do tego jeszcze dodać ludzi którzy się urodzili w tym czasie to byłoby ich około 100 mln. I to wszystko w ciągu 50 lat. A ile ofiar było w pozostałych latach aż strach pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samo22 Re: Do oszołoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:16 artyluł bardzo interesujący Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do oszołoma 04.03.04, 14:29 Gość portalu: Samo22 napisał(a): > artyluł bardzo interesujący - pie..lenie trzy po trzy Odpowiedz Link Zgłoś
roman77 Re: Do oszołoma 04.03.04, 15:38 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: Samo22 napisał(a): > > > artyluł bardzo interesujący > > - pie..lenie trzy po trzy Masz rację drogi oszołomie. Chrzescijanien po przyjeżdzie do Ameryki Płd. zakładali Indianom szkoły, szpitale , przedszkola , budowali im ichne światynie, oraz wprowadzili demokrację i calkowitą swobode religijną. Tym z tubylców którzy chcieli przyjąć chrzescijanstwo delikatnie odmawiali, namawjajac do pozostania przy wiarze przodków. A taki Pizarro czy Cortez wcale nie istnieje, jest wymysłem żydów i masonów. Alelluja i do przodu. Siać, siać siać jak mawia nasz kochany o. Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do oszołoma 04.03.04, 16:05 z pierwszą częścią wypowiedzi zgadzam sie z drugą już nie..otóz hiszpańscy konkwistadorzy byli awanturnikami którzy poga zagubili w sobie i gdyby nie interwencja kościola to los Indian mógłby być jeszce gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio ma pysk Re: Do oszołoma IP: 194.146.128.* 04.03.04, 16:12 Jednak jesteś oszołomie wyjątkowym debilem. Nie zauważyłes że roman77 robi z ciebie wała? Odpowiedz Link Zgłoś
roman77 Re: Do oszołoma 04.03.04, 16:18 Gość portalu: radio ma pysk napisał(a): > Jednak jesteś oszołomie wyjątkowym debilem. Nie zauważyłes że roman77 robi z > ciebie wała? Odpowiedz Link Zgłoś
roman77 Re: Do oszołoma 04.03.04, 16:24 Gość portalu: radio ma pysk napisał(a): > Jednak jesteś oszołomie wyjątkowym debilem. Nie zauważyłes że roman77 robi z > ciebie wała? poprzedni post wyslałem bez wpisu .sory Bardzo sobie wypraszam,oszoł nie jest debilem a ja nie robię z niego wała. Siać, siać,siać!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do oszołoma 05.03.04, 14:38 Gość portalu: radio ma pysk napisał(a): > Jednak jesteś oszołomie wyjątkowym debilem. Nie zauważyłes że roman77 robi z > ciebie wała? - ja też robię z nim to samo Odpowiedz Link Zgłoś